Kosovare Asllani Föräldrar

Sprid kärleken
Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Kosovare Asllani Föräldrar – Tre av dem har försvunnit, och en av dem har tyvärr gått bort. Kosovare Asllani tappar ytterligare en tånagel på högerfoten bara några timmar efter att ha gjort målet som skickade Sverige till VM nästa sommar. Ett utlandsproffs som aldrig föreställt sig att hon skulle “bli fotbollsspelare” säger att man måste kunna ta ett slag ibland.

För att försörja min mamma var allt jag ville ha ett jobb.Oväntat stark konkurrens från Irland har gjort arrangemanget i Gamla Ullevi i Göteborg till ett genuint kval.Sverige ligger under med 1-0 med 10 minuter kvar av matchen när spelare nummer 9 kliver in på planen. Genom att göra mål i det övre vänstra hörnet slår Kosovo Asllani sin biljett till nästa sommars VM i Australien och Nya Zeeland.

Morgonen efter den stora matchen har vår hjälte inte sovit gott. Enligt Kosovare Asllani, även om hon gick och lade sig vid 1, somnade hon faktiskt inte förrän 4. Natten efter en match kan jag aldrig somna. Den konstanta cykeln av laddning och dränering gör mig känslomässigt sårbar. Det är svårt att göra.

Jag försöker behålla en optimistisk syn på livet, men jag vill också lyckas med allt jag försöker. Om jag missar en straff kan jag känna att jag har svikit truppen. Den andra riktningen representerar ett gjort mål. Naturligtvis skulle det vara idealiskt om du bara kunde glömma allt och gå vidare, men du är fortfarande människa. Även om jag brukade kämpa med lycka, vet jag nu hur jag ska uppnå den.

Jag minns när jag var yngre vägrade jag spela efter att ha lidit ett nederlag. Det föll mig aldrig in att jag förtjänade att njuta, än mindre äta ordentligt. Jag var verkligen kritisk mot mig själv. Sen när hon kallades “Kotten” och spelade tjejfotboll i Vimmerby.

Den 32-årige “Kosse”, en mittfältare som har spelat för Europas topplag, är just nu med i det svenska landslaget. Asllani var den första officiella värvningen och lagets fixstjärna när Real Madrids daminitiativ debuterade 2019; hon var också den spelare som var mest exalterad över att äntligen se sitt mål gå i uppfyllelse.

Jag var på Real Madrid för att jag kände att de kunde finansiera ett damlag och jag följer dem på sociala medier. På jakt efter Real Madrid. På Twitter nämnde jag att alla stora klubbar har damlag (Barcelona, ​​Chelsea och Paris Saint-Germain). När klubben twittrade något i stil med “glad 8 mars” för att hedra internationella kvinnodagen föreslog jag att de skulle bilda ett damlag om saken verkligen var viktig för dem. Den ballong till en ansenlig storlek.

Nu när jag är en del av vad de har åstadkommit är det en fantastisk känsla.Vilken tröja ska hon ha på sig för sitt nästa lag när vi möts i Göteborg i april.I mitten av juni har ingen ny klubbadress avslöjats, men hon har indikerat att hon lämnar Real Madrid och den spanska metropolen. Allt om platsen: människorna, traditionerna, klimatet, köket.

I Madrid har jag fått många bra kompisar. Jag spenderar en förmögenhet på att äta ute, men jag gör det nästan varje kväll. Det förbättrar min lycka och övergripande tillfredsställelse med livet. Efter några år till kommer jag inte att kunna spela fotboll, så jag kan lika gärna ha kul medan jag kan.

Bara belöna dig själv. Det har inte alltid varit en självklarhet. Antingen när hon presenterades med råge som ny stjärna i franska PSG, eller när hon fick sitt första proffskontrakt med Linköping FC, tjänade 6 000 kronor i månaden, och hyrde en lägenhet med bäddsoffa och silverfisk.

Kosovare Asllani Föräldrar

Alla föreställer sig att livet som professionell idrottare bara är glitter och glamour, så det är fascinerande att se hur det faktiskt är för kvinnliga spelare. Att vara den första svenska kvinnliga spelaren i PSG:s historia var en stor affär i pressen när jag var där.

De gjorde en stor sak av att Zlatan och jag båda är svenska forwards för PSG. Vi blev fotograferade tillsammans och det blev mycket tjafs. En timme. Nästa sak jag visste var att jag skjutsades iväg till ett lägenhetshotell i Paris värsta kvarter. Nej, inte Zlatan.

Inga anvisningar eller information om var man kan hitta måltider eller utbildningscentret tillhandahölls. Det var en reality check och en påminnelse om att myntet har två sidor. I motsats till den ena sidans glänsande utseende är den andra smutsig och oanvändbar. Man kan säga att den aspekten av damfotboll fortfarande har utrymme för tillväxt.

Det var här vi äntligen kom. För alla hennes prestationer under sina 13 år med landslaget och för Real Madrid, inklusive att göra lagets första mål och hålla rekordet för det snabbaste hattricket i damfotbollens historia, ligger fokus på skillnaderna i villkor och villkor.

Kosovare hävdar att detta är vanligt.Landslaget skämtade häromdagen om att vi är som politiker genom att vi förväntas veta om alla stora ämnen som jämställdhet, mänskliga rättigheter och allt annat som inte handlar om fotboll.

Vi sätter oss aldrig ner för en intervju och bråkar om strategi som de manliga spelarna gör. På samma sätt. Å andra sidan är vi angelägna om att se positiv förändring i världen och kommer gärna att förespråka rättvis behandling av alla människor. Jag lägger en premie på detta.

Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!