Johan Glans Familj

Sprid kärleken
Johan Glans Familj
Johan Glans Familj

Johan Glans Familj – Den svenska komikern och skådespelaren Johan Magnus Glans föddes den 9 april 1974 i Eslöv, Sverige. Han började spela stand-up 1994 och har samarbetat med David Batra i svensk tv.Johan Glans har spelat Axel i Swedish Dicks on Pop sedan 2016.

Johan Glans, Anna Mannheimer, och Fredrik Lindström var med i SVT:s nya humorprogram “Tror du jag ljuger?” våren 2016 som teamledare och programledare. Senare säsonger har alla tre skådespelarna återupptagit sina roller. Han fick Piratpriset förra året. Han har en roll i Mirakel, en SVT-sänd julkalender för 2020.

Sara Young och Glans har två barn tillsammans. Kay Glans, författare och kulturkritiker, är Glans farbror. Glans är släkt med Dan Glans, en före detta friidrottsstjärna. På Netflix 2021 kommer Glans att spela i Home Invasion. Den 9 april 1974 i Eslöv föddes Johan Magnus Glans som en svensk skådespelare och stuntman.

Som ung gick Glans fritid till Eslövs Schackklubb för att spela schack. Han har även medverkat i SVT:s frgesportprogram Kvitt eller dubbelt, där han varit med i laget och tävlat på arenan. I oktober 1994 debuterade Glans som standup-serie på Kramer i Malmö. Han vann Bubbenpriset 1998 och utsågs till Sveriges mest framstående komiker vid Svenska Stand-up-galan 2003.

Bland de många satiriska och humoristiska program som Glans har medverkat i finns bland annat Riksdagen, Räkfrosta och Kvarteret Skatan, samt Släng dig I brunnen, Extra Extra! Morgonsoffan, och Sverige dansar och ler. Han spelade Nisse Hult i SVT:s drama Nisse Hults historiska snedsteg och spelade Reine Bok i tv-programmet Hjälp! före det. Bortsett från det har han medverkat i Stockholm Live!

Johan Glans – World Tour of Skne släpptes på DVD den 29 oktober 2008. Den hade premiär på Helsingborgs Konserthus den 5 juni 2008. Filmen är en stupp-show från en turné runt Skåne. Han var gäst på Hotell Rival på Mariatorget på Södermalm den 9 och 10 november samma år.

Glans medverkade i Spamalot på Nöjesteatern i Malmö och Oscarsteatern i Stockholm under 2010-talet.Johan Glans vann Tidskriften OPERA:s musikpris 2011 för sin låt “Karamelodiktstipendiet”.I år var Glans en av programmets producenter i UR:s dokumentärserie om TV-historia, Programmen that shifted TV.

De har alla deltagit i samma roller under efterföljande säsonger.Han spelade också en av huvudrollerna i den nya svensk-amerikanska webb-tv-serien, Swedish Dicks, som hade premiär på Viaplay och sändes på TV3 i Sverige 2016. Lionsgate släppte den i USA.När Johan Glans gifte sig med Sara Young 2013 fick de två barn tillsammans.

Johan Glans Familj

Johan Glans hade ingen aning om hur han skulle reagera när hans fina kärlekshistoria började.Jag ringde henne. Bara för att prata. Han sa till Expressen att han trodde att hon var “jättekonstigt”. Folkkomikern Johan Glans, 47, är sedan många år gift med Sara Young, 46, och har två döttrar, Minna och Cilla, som är födda 2008 respektive 2010.

Sedan 2013 har Johan och Sara varit lyckligt gifta och deras familj bor tillsammans i Stockholm, men jag visste det inte i början. När Kvarteret Skatan-skdespelaren lärde känna igen sin snart utdöda fru var det på ståuppklubbar i Malmö, där båda var aktiva.

Hon har sovit en bra del av året. Enligt Expressen 2015:s Johan Glans hade vi ett slumpmässigt möte i Malmö på en bar där vi båda drack. Glans fick ta itu med hur en person gick från att prata på jobbet till att starta ett nytt.

Det var inte förrän då som jag insåg att jag inte hade gått två fot som jag bestämde mig för att ringa henne. Bara för att prata. Han tyckte att hon var jittekonstigt, och hon var fokuserad på vad jag ville precis som jag var. Tills dess trodde jag att vi “hörde” varandra.

Trots att jag kunde få grepp om henne genom en rad telefonsamtal om regn och seger, sa han. När han träffade Sara innan han blev en av Sveriges populäraste komiker hade han en tumultartad tid. I början av 00-talet, när han började bli framgngsrik med sin stand-up, hade han många kvinnors ögon uppe för sig.

Under hela gymnasiet hade jag vad som alltid verkade vara flickvänner. Jag kunde inte säga åt vilket håll någon skulle börja. I början, när jag startade min stand-up, stannade på hotellet och vilade, kom killen ut och började prata med mig. Jag vet inte om jag ska ringa spelaren, men jag var en komplett slampa i två år.

Johan Glans Familj
Johan Glans Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!