Kosovare Asllani Pojkvän

Sprid kärleken
Kosovare Asllani Pojkvän
Kosovare Asllani Pojkvän

Kosovare Asllani Pojkvän – Kosovare Asllani, en av klubbens stjärnor, har på sistone anslutit med ett nytt lag.Det svenska damlandslaget i fotboll är nu i England och tävlar i fotbolls-EM, och nu delar hon också med sig av ett helt nytt kärleksbudskap. Att spela mot alla tre andra lagen i sin grupp garanterar Sverige minst tre matcher. Försvarande mästaren Nederländerna är deras första motståndare. Portugal, som ersatte Ryssland i turneringen efter att de blivit avstängda, blir deras nästa och sista motståndare.

Efter att ha besegrat England med 2-1, säkrade de tredjeplatsen vid VM 2019. Och förra året, till allas förvåning, tog de sig hela vägen till en OS-final, där de återigen häpnade världen. Sverige dominerade mästerskapsspelet, men Kanada vann på grund av fyra missade straffar i straffläggningen.

Den svenska superstjärnan Kosovare Asllani, 32, var en av dagens offer i straffar. Efter två säsonger med Real Madrid meddelade hon sin avgång under klubbens träningsläger i Bstad.Hon väntade med att tillkännage sitt nästa karriärdrag tills det stod klart att hon skulle ansluta till AC Milan i Italien. Som Aftonbladet rapporterat meddelade atleten sitt val att spela i Italiens högsta division under ett landslagsmöte i Chester inför EM.

En Champions League eller annan elitklubb var nog vad de hade tänkt för mig. Trots att han har dessa möjligheter säger Asllani att han alltid har varit tvungen att testa den italienska ligan på grund av sin önskan att fullfölja sina mål och fullfölja sina drömmar.

Zlatan Ibrahimovic, 40, en annan svensk fotbollsspelare, har precis förnyat sitt kontrakt med samma klubb. Fotbollsspelare tenderar att röra på sig mycket under sina karriärer, därför skämtar Asllani om att två “lejon” skulle kunna spela i samma klubb. Och även de som måste lämna hemmet ofta för att delta i bortamatcher och turneringar. Asllani diskuterar de uppoffringar hon har gjort för sitt arbete i en intervju med Femina. Det är inte det lättaste att få ihop de där sakerna, förklarar hon.

Hennes ex-pojkvän gjorde slut med henne efter flera år av dejting på grund av stressen i hennes krävande yrke. Hon menar att män inom idrotten har en fördel framför kvinnor eftersom de lättare kan separera sina privata och professionella liv.

Eftersom jag lever ett oföränderligt sätt att leva, måste han göra anpassningar för att tillgodose mig. Till skillnad från manliga idrottare kan kvinnliga idrottare inte bara rycka upp sina familjer och köpa en herrgård. Tvärtemot vad många tror är damfotboll inte ett yrke som kan försörja en familj.

Kosovare Asllani, en svensk fotbollsspelare som just nu passar för AC Milan, förklarar varför fler sponsorer borde lägga pengar på damfotbollen. Asllani föddes den 29 juli 1989 i Kristianstad. Hon hade en omfattande professionell karriär med lag inklusive PSG, Linköping, Man City och Real Madrid.

Kosovare Asllani Pojkvän

Asllani, mellanflygaren, har gjort minst 27 mål på mer än 100 olika svenska terränger sedan 2008. Asllani vann SM-guldet, Svenska cupen och Supercupen med Linköping FC säsongen 2009. Hon vann även med svenska landslaget vid EM 2013 och OS 2016 och 2020. Asllani ville ha en ny utmaning, så han bestämde sig för att skriva för Chicago Red Stars. Hon gjorde detta i december 2009, och hon spelade i 13 matcher för laget och gjorde två mål. Kontraktet med klubben var ett ettårigt avtal med ett års förlängningsmöjlighet.

När den amerikanska fotbollssäsongen 2010 avslutades i början av augusti återvände hon till Linköping FC för att tävla sommarsäsongen 2010. Senare stannade Asllani kvar i samma klubb under hela säsongen 2011.

Sedan, efter att Linköping gjort 28 mål på 69 damallsvenska matcher mellan 2007 och 2011, lades klubben ner. Den 13 december 2011 presenterades Asllani som ny spelare för Kristianstads DFF, en damallsvenska rivalitet som avslutade säsongen 2011 på en sjätte plats.

Asllani var en skaderabbad redan vintern 2011. Som ett resultat av detta, Asllani, som hade varit en vardagsstartare för Sveriges landslag från slutet av 2008 till mitten av 2010, och som också hade varit med i truppen för 2009 års europeiska landslag.

Championship, lämnades utanför Sveriges lista för VM 2011 i Tyskland. Asllani skrev på med franska klubben Paris Saint-Germain FC i september 2012, och hon gjorde sin debut för laget den 23:e samma månad. 2013, Asllani deltog i UEFA Women’s Champions ropar Kosse, skriven av Anja Gatu (sportskribent för den svenska tidningen).

I den här boken får vi lära oss om Asllanis barndom och tidiga år som fotbollsproffs i Vimmerby. I januari 2016 bestämde hon sig för att lämna Paris Saint-Germain FC till förmån för att spela för Manchester City WFC,[18] och skrev på ett kontrakt som skulle gälla i två och ett halvt år. Hon vann både ligan och cupen under sina fyra år i den engelska toppklubben.

Kosovare Asllani Pojkvän
Kosovare Asllani Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!