Krutov Död

Sprid kärleken
Krutov Död
Krutov Död

Krutov Död – Vladimir Krutov är inte längre med oss. Ryska ishockeyförbundet bekräftar idag att landets legendariske hockeyspelare avled på ett sjukhus i Moskva. I den gregorianska kalendern blev Krutov 52 år gammal. Vladimir Krutov lades plötsligt in på sjukhus på söndagen med vad som verkade vara inre blödning, enligt vesti.ru.

Han sa åt sin syster Nina att ringa ambulans och sedan dess har hockeyikonen varit inlagd på sjukhus.Han har kämpat för sitt liv i frontlinjerna eftersom stödet har blivit avgörande för Krutov de senaste dagarna.Enligt rysk press kunde läkarna sätta stopp för blödningen, men han försattes så småningom i medicinsk koma.

Ryska ishockeyförbundet meddelade idag att Krutov dog på ett sjukhus i Moskva. Han fyllde 52 år.Krutov överger sin familj, inklusive fru Nina och son Alex.Krutov var medlem i den legendariska ryska supergruppen tillsammans med Vjatjeslav Fetisov, Alexei Kasatonov, Sergei Makarov och Igor Larionov.

Mellan 1981 och 1990 vann han sex VM-guld, två OS-guld och Canada Cup. Efter att ha spelat för två svenska division 2-klubbar – stersunds IK och Brunflo IK – slutade han i mitten av 1990-talet. Vladimir Krutov, en legend inom ishockeysporten i Ryssland, gick bort vid 52 års ålder. Krutov vårdas för närvarande på ett sjukhus i Moskva efter att ha blivit sjuk de senaste dagarna. Han led av problem med sitt genitourinary system och inre organ.

Det berömda sovjetiska attacklaget Krutov-Larionov-Makarov förde Vladimir Krutov till framträdande plats.Under sin långa karriär i Sovjetunionen vann han två olympiska guldmedaljer och sex världstitlar.

Både National Hockey League och Hockey Hall of Fame har omfattande bevakning av Krutov.Med inre blödningar fördes Krutov till sjukhuset under dagen. Han fördes till en början till ett sjukhus i Chimk, men hans tillstånd blev snabbt kritiskt och han överfördes till en anläggning i Moskva för intensivvård. Idag gav han äntligen upp sin skateboard.

Debut på marken 1977.Krutov, 52 år gammal, vann sex VM-guld, två OS-guld och en Canada Cup med Sovjetunionen. Han gjorde sin proffsdebut det året och var en del av den så kallade superfem.Krutov gjorde också 90 mål när han spelade för Östersund och Brunflo under fyra säsonger.

Krutov Död

Vladimir Krutov har gått bort. Den legendariske ryske ishockeyspelaren har fyllt 52. Svenska ishockeyspelare minns matcher mot honom som en blandning av glädje och sorg.Ryska ishockeyförbundet meddelade på tisdagen att 52-årige Vladimir Krutov hade gått bort. I söndags fördes Krutov till sjukhus med allvarligare skador, men han återhämtade sig inte.

Oj, det var konstigt. – Vad trkigt. En mycket ung person, enligt Peter “Pekka” Lindmark, tidigare mlvakt på Tre Kronor. En duva hade kastat sig i Derby. Hanen Häcken önskade tre barn. SM-pokalen har anlänt till Hisingen efter en 4-0-seger över IFK Göteborg. Att vi kan få det gjort trots att det läggs stor press på oss är fantastiskt, som twilight-scouten Mikkel Rygaard uttrycker det.

När slutsignalen gavs strömmade guldhorderna fram.Efter en säsong utan ett enda gyllene mål kan Häcken avsluta året på hög nivå med att vinna sin nästa match och ta sig upp i den allsvenska tabellen.Derbysegern gav Häcken sitt första SM-guld någonsin i fotboll, och ställningen blev rungande 4-0.

“Vilken match, vilket uttalande”, säger Häckens tränare Per Mathias Hgmo på Discovery+.Förlängningsargument mot SHL:s tabelletta i rebro.Sedan kom Timr på en ny variant, tillsammans med en gammal matchhjälte.Magnus Pääjärvi satte 3-2-stämpeln med sin första Timrml på två år.

Det oförutsedda hände i rebro med bara två minuter kvar innan förlängningsomröstningen. David Rautio svängde vilt på sin egen bas medan Timr hade pucken i sitt ägo.Anton Wedin och hans lagkamrater hoppade in för en chans att spela i en sudden death-förlängningssituation, fyra mot tre, med möjlighet att tappa pucken och låta rebro vinna matchen på övertid.

Hisingsklubben är på väg att bli bäst. I enlighet med spelstrategin. Om IFK Göteborg ska vinna klubbens första SM-guld så får de kämpa. Och med två matcher kvar att spela är det klart att BK Häcken slutar tvåa eller trea i damallsvenskan (FC Rosengrd har redan säkrat mästerskapet). När säsongen avslutas kommer ytterligare två matcher tillbaka.

Den 36-årige Mattias Bjärsmyr tackar då för sig.Det är hjärtlöst, och jag är väldigt tacksam för det jag har varit en del av”, säger mannen i mitten.På söndag, när IFK Göteborg tar emot Häcken i fotbollshela Sverige, tar klubben farväl av Mattias Bjärsmyr som bestämt sig för att avsluta sin karriär.

Vladimir Krutov, tillsammans med Igor Larionov och Sergej Makarov, anses vara en av de största ryska ishockeyspelarna genom tiderna.Han fyllde 52 år i fredags.Innan dess, i februari, reste Vladimir Krutov till Sverige och Brunflo, där han spelade sina sista proffsmatcher i division 2 under säsongen 1995–1996.


Krutov spelade aldrig i den legendariska matchen mellan Sverige och Ryssland som var planerad då, utan tog istället ledningen på grund av sitt överlägsna fotarbete.Han uppskattade också sin resa till Sverige.Enligt initiativets ledare, Tommy Samuelsson, i ett uttalande med Hockey-Expressen.se den 4 juni, tyckte han att det var jätteroligt att vara här, särskilt för att många kände igen honom och kom fram för att prata med honom på isen.

Krutov Död
Krutov Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!