Lena Philipsson Göran Philipsson

Sprid kärleken
Lena Philipsson Göran Philipsson
Lena Philipsson Göran Philipsson

Lena Philipsson Göran Philipsson – Lena Philipssons föräldrar; Innan de skildes gav konstnären Lena Philipsson sin son Mns Herngrens namn i present till regissören. Och här ser vi hur Saga och Noa ser ut idag, efter att de äntligen kunnat bilda familj tillsammans.

Den mest kända duon på 1990-talet var den svenska sångerskan Lena Philipsson och den svenska regissören Mns Herngren. Mns är 54 och Lena är 53. De hade varit gifta i tjugo år och hade två barn, Noa, nu 27, och Saga, nu 22. Lena Philipssons och Mns Herngrens två barn är under deras vård.

Lena och Mns sågs ofta vid högprofilerade evenemang som filmpremiärer och galor i början av deras förhållande. Men barn gav intrycket att ingen brydde sig om dem. Men de har gjort den förändringen under de senaste åren. Noa och Saga har nyligen visat sitt stöd för sina föräldrar genom att gå på deras premiärer och göra framträdanden på röda mattan.

Lena, Sagas mamma, skrev på Instagram att hennes dotter Saga var i Berlin ett tag och att hon var en mycket duktig fotograf. Hon fungerade som modell när hon filmade musikvideon till Lena Philipssons “Maria Magdalena”. När låten “Du ljuger” släpptes spelade hennes syster huvudrollen i musikvideon.

Lena Philipsson har varit närvarande för mycket sorg under det senaste året. Den 15 november samma år gick hennes pappa, Göran Philipsson, bort efter en lång och modig kamp mot cancern. Det var då han fyllde 66 år. Begravningen skedde i Uppstndelseskapellet hemma hos honom i Vetlanda, omgiven av sina närmaste vänner och familjemedlemmar. Nu har Lena knäckt internet med sitt gnäll på sin hemsida över sin massiva löneökning det senaste året.

Hennes självbiografi beskriver hur krävande hennes roll som Melodifestivalens programmerare var. Men hennes far, Göran, var ständigt dyster. Planen var med andra ord riktigt förenklad. Det Lena Philipsson har skrivit får det att låta som att hon är under en stor press från sitt yrke och det faktum att hennes pappa kan dö när som helst.

Trots illamående åkte Lena ut på en längre sommarturné. Hon gav duschar i flera olika länder. Ändå tog han sig upp och sommaren och hösten som följde var trevliga sådana. Men till slut kom sanningen fram. När han gick bort var jag där med honom.

Under den svåra tiden spreds rykten om att Lena och hennes 34-åriga sambo Martin Björk var redo att bilda familj genom att adoptera barn, ge varandra dyra presenter och flytta till Sverige. Alla dessa saker sades ske på en gång.

Nej, vi har inga planer på att skaffa barn just nu, och Lena är inte heller gravid. Att köpa bostad på landet är något du säkert har funderat på att göra någon gång i framtiden. Men Lena och jag fortsätter att bo tillsammans på samma plats. Martin sa nyligen till fredagen, “Men då får du se vad som händer i framtiden.

Sedan dess har Lena haft ett presentförhållande med Mns Herngren, 41. De har två barn: Noa, 12, och Saga, 7. Efter att ha sovit en stor del av vintern hittade Lena ett nytt sätt att uttrycka sin kreativitet genom att samarbeta med Orup på en utställning med titeln “Lena .

Lena Philipsson Göran Philipsson

Sngerskan fungerade inte större delen av vintern eftersom hon var tvungen att ta hand om sin sjuka pappa. Den 13 oktober skrev hon på sin hemsida att hon hade besökt sina föräldrar i Sverige.På söndagar är det i Vetlanda Uppstndelseskapell begravningsgudstjänst.

Medan mjuk musik eller orgelmusik spelades i bakgrunden delade Lena och hennes närmaste familjemedlemmar, inklusive hennes mamma Kerstin och hennes bror Syskon, en måltid tillsammans. För att hedra Göran Philipssons minne har familjen beslutat att ge en donation till Cancerfonden i hans namn.

Lena och Orup har haft mycket fritid i sommar, och de är nu redo att avsluta ett projekt som de har planerat att göra tillsammans. Världspremiären av “Lena + Orup” äger rum på Stockholms Chinateatern den 26 januari. Vi kommer att börja upprepa denna process igen om en vecka.

Tack och lov är sångerskans nära familj och hennes pojkvän Martin Bjork där för att hjälpa henne genom denna svåra tid.Lena Philipsson ville inte säga något om hur hennes pappa dog.Det är förbjudet att berätta för någon om detta. För tillfället har jag inte för avsikt att diskutera Lenas personliga liv. Hennes advokat, som jag kommer att referera till som “Min Stroback”, sa att hon inte vill kommentera just nu.

Lena Philipsson hade sällskap av bandet Jupiters kratrar när hon tonade. 1982, vid 16 års ålder, medverkade hon i en svensk bearbetning av TV-programmet Nya ansikten: Barndagens talangjakt Nya ansikten. Hon vann riksfinalen med en låt hon skrivit själv. Hon var med i en musikal i Norrköping, och en av hennes arbetsuppgifter var att framföra ett solo.

Hon släppte sin kommersiella debutsingel, “Boy/You Open My Eyes”, 1984. 1986, när hon gjorde sig ett namn genom att framföra “Love Is Eternal” i Melodifestivalen, arbetade Philipsson som byggnadsarbetare för Vetlanda kommun. . Slutligen kom ledningen som nummer två på de svenska topplistorna och kom in som nummer fem.

Hon och svenske idrottsman Sven Wollter utsågs till “Sveriges sexigaste kvinna/man” i en omröstning 1987. Det var samma år som hon sjöng “Teach Me Tiger” och sin egen låt i SVT:s Jakobs stege, en ironiskt utmanande föreställning för dem båda. På svenska: “Jag är en man.” Hon blev även framröstad till “Sveriges sexigaste kvinna/man” i omröningen.

Lena Philipsson Göran Philipsson
Lena Philipsson Göran Philipsson

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!