Anis Don Demina Bror

Sprid kärleken
Anis Don Demina Bror
Anis Don Demina Bror

Anis Don Demina Bror – Anis Don Demina, svensk DJ, sångerska, videobloggare, TV-värd och musiker, föddes Anis Don Dhahir den 25 april 1993 i Sundsvall. Hans mor var musiker och musikhistoriker från Vitryssland; hans far var en kurd som flydde till Ryssland under Gulfkriget.

Sundsvall, Anis hemstad i Sverige, valdes till smekmånadsort på grund av stadens sentimentala betydelse för det lyckliga paret. När han var ett år flyttade hans föräldrar till Jordbro, Stockholm, med sin mormor och farfarsfar.

Anis Don Demina föddes i Sundsvall, även om hans föräldrar, Marina (från Vitryssland) och Razak (från Irak), uppfostrade honom främst i Jordbro. Du kanske minns Anis Don Demina från Melodifestivalen 2020 eller hans videos på YouTube.

Demina, en 29-årig kvinna, har de senaste åren framträtt som en stor gestalt i svensk populärkultur. Från sin ödmjuka början som YouTuber har han blivit en framträdande plats som musiker och TV-personlighet. Till föregående års Melodifestivalen ansågs han värdig tillsammans med Oscar Zia, 25, som också deltog i showen.

Däremot dansade han med 26-åriga Linn Hegdal under dansfesten Let’s Dance. Ett antal A-lister ges möjlighet att promota sig själva i det årliga diskussionsprogrammet Sommar i P1. Sedan berättar de historier eller ger bakgrundsmaterial de flesta svenskar inte känner till.

De döljer sina identiteter för allmänheten i hopp om att kunna påverka dem. Detsamma gäller för Ani. När han får möjlighet att smälta in i det svenska samhället i stort, ser han aldrig tillbaka för att prata om sin barndom eller sin fars alltför tidiga död.

Anis Don Demina Bror

Enligt Filippa Toremo (som tydligen kom ihåg detta från sin barndom och nämnde det i en intervju) var Anis och hans bröder tvungna att låtsas vara bästa vänner med sina föräldrar när de var yngre för att slippa straff.

Producerad för Farsta vid sexton års ålder. Vi flyttade alla ihop och började träna på våra nya grävningar i Farstas kvarter Molkomsbacken. Även om min familj motsatte sig att jag skulle lämna, hade jag redan slutat gå i skolan och jobbade när jag tog beslutet att sluta.

Det var därför jag ville ha det så mycket, fortsätter Anis. Vår lägenhet i Stockholm var en hyra som min far hade köpt. För att övertyga mina föräldrar att låta mig återvända hem sa jag till dem att jag skulle tillbringa varje vaken ögonblick med min bästa vän, en professionell filmövervakare.

Men jag tycker att det var självklart att jag delade mitt hem med min syskon… Anis säger, “Jag hade inte en enda flickvän.” Hennes mamma är musiker och musikhistoriker från Vitryssland och hennes pappa är en kurdisk bilmekaniker som gömde sig i Ryssland under Gulfkriget och träffade Anis där. Det nygifta paret drog iväg för en romantisk semester.

De anlände till Sverige och tog sig till Anis hemstad Sundsvall. Efter att ha sålt sin bostad flyttade han och hans föräldrar till stadsdelen Jordbro i Stockholm med sin äldre bror och syster, som båda var i tjugoårsåldern då.Anis föddes den 25 april 1993 i Sundsvall, Sverige.

De har flyttat till Jordbro sedan du lämnade. Men hur lång tid det kommer att ta är fortfarande ett mysterium. Konstnären och författaren Anis Don Demina diskuterar sin fars död i sjukdom för många år sedan i sitt sommarprogram för elever i första klass.

Det faktum att jag aldrig mer kommer att bevittna min fars extatiska reaktion när jag fick reda på min prestation. Han känner sig orolig över att bli äldre och uttrycker tacksamhet för den uppmärksamhet han fått under sina sista sjukhusdagar på sommaren.

För snart fem år sedan blev Anis Don Demina, då 29 år gammal, känd tack vare sin YouTube-kanal. Efter detta försökte han stå upp komedi och blev snabbt en nationell sensation.började som ståuppkomiker och gick senare över till musik.

Hans bidrag till Melodifestivalen 2020 kommer bland annat att vara “S länge du ler” och “Vem är som oss.” Han har även fungerat som festivalledare och placerat sig tvåa i tv-tävlingen “Let’s dance” från föregående år. 29-åringen har åstadkommit mycket på kort tid, men han kunde inte dela någon av sina framgångar med sin far innan han dog i cancer 2014.

I sommarprogrammet P1 uttrycker han sin frustration över att han inte kan förutse sin pappas reaktion på hans agerande. Att veta att jag aldrig kommer att kunna göra detta gör mig djupt ont.Gör vad du kan för att hjälpa dig själv.

Jag har aldrig en enda gång hört honom önska lycka till innan han tog sig an en utmaning. Även om jag vet att han alltid kommer att finnas där tänker jag fortfarande på det varje dag, säger han i programmet. De sista ögonblicken av omsorgen delas med en älskad som går bort; en väg till mänskligheten.

Även om Anis pappa lades in på sjukhuset med dödlig cancer, såg han honom inte ofta. Nu är det han som har hand om det.Gör det bästa av denna möjlighet innan den försvinner. Dessutom glömmer Anis Don Demina de sista instruktionerna som hans far gav honom innan han gick bort.

Orden som alltid har förändrat Anis kurs: “Oroa dig inte så mycket om dig själv, istället, wow mig.” Det han sa var sant till dagarna innan han dog. Jag har tagit med dem på alla äventyr. När jag har känt att jag inte kunde fortsätta, när jag har önskat att jag kunde sluta, när jag har tänkt “jag tjuter på riktigt nu”, det är då jag har hört hans röst i mitt huvud, säger Anis. Efter både “Let’s Dance” och “Melodifestivalen” ger Don Demina en illustrativ expansion.

Anis Don Demina Bror
Anis Don Demina Bror

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!