Lisa Nilsson Sjukdom

Sprid kärleken
Lisa Nilsson Sjukdom
Lisa Nilsson Sjukdom

Lisa Nilsson Sjukdom – Lisa Nilsson, 50 år gammal, har länge varit medlem i Sveriges mest elitgrupp av musiker, och hon har nyligen blivit invald i Swedish Music Hall of Fame.
Sångerskan öppnar upp för Expressen om sitt yrke, pengarbekymmer, singellivet och det utmanande året som har gått.

Även om man utesluter epidemin så skulle jag ändå säga att det här året har varit ett av de jobbigaste och mörkaste i mitt liv.Lisa Nilssons album från 1992 och hit “Heaven around the corner” blev hennes genombrott efter två misslyckade album.

Nu, 29 år senare, med flera album och utmärkelser under sitt bälte, ingår musikern i pantheonet av svenska musiklegender som inkluderar Abba, Monica Zetterlund, Ulf Lundell och Hkan Hellström.Det ger mig en känsla av prestation och äventyr.

Denna känsla har varit särskilt utbredd under den pågående pandemin. Lönar det sig på något sätt.Det var minst sagt en uppfriskande påminnelse om att jag och min karriär fortfarande är mycket här och nu. Att det jag har gjort har uppmärksammats och uppskattats.

Detta beror på att Lisa Nilsson börjar få andra tankar på grund av epidemin och avstängningen av livescenen.Lisa Nilsson var på turné med “En kvinna som jag” när strömmen gick. Sedan dess har det varit svårt att komma in i musikens spår.

Jag har kämpat till den grad att jag knappt kan roa mig hemma. Det har varit för svårt känslomässigt att fortsätta göra musik, så jag tog lite ledigt. Enkelt uttryckt är det som att låsa upp dörren till den känslomässiga kassan, och jag har varit tvungen att utöva lite självkontroll i år eftersom jag har känt för många av dem. Bara för mycket tragedi och förlust.

När jag kom hem och insåg att jag äntligen var redo att se inuti bröt jag ihop i tårar medan jag spelade ett standard C-dur-ackord.Sorg och död, beklagar konstnären. Efter en lång kamp mot Alzheimers gick Lisa Nilssons mamma bort sommaren 2020. Musikerkompisen Ajax Olsson dog 56 år gammal i början av förra året.

Massor av högljudda explosioner på en gång. Vacker, ändå, och full av möjligheter till tillväxt och transformation. Nilsson menar att melankoli i grunden handlar om kärlek.Musikern kommenterar också hur krisen inom underhållningssektorn verkar “rolig” i kontrast till Ivas vårdares outtröttliga ansträngningar.

Jag ska vara helt transparent och säga att ja, jag känner så. Det finns bekymmer. För att uttrycka det på ett annat sätt, min ekonomiska status är resultatet av ett sammanflöde av faktorer. Utan det hade jag inte varit orolig för det här året.

Nilsson vägrar att utveckla händelserna.Nej, jag kan bara inte hantera det nu. Men jag har stött på otur som har gjort en dålig situation ännu värre.Ändå finns det ett mått av tillfredsställelse att veta att hon överlevde händelsen utan större skador.

Lisa Nilsson Sjukdom

Men tack och lov, jag hade jobbat med ett team tidigare och vi hade en bra meritlista av framgång. Ingen bidragsorganisation har någonsin beviljat mig finansiering, men jag har alltid hittat ett sätt att lyckas. Min huvudsakliga poäng är att jag är nöjd med hur jag hanterade efterdyningarna av den andra krisen och det efterföljande inkomstbortfallet.

Länge reste den kontanten och jag tillsammans som en tok. Då skulle jag få tillfredsställelsen att veta att jag hade åstadkommit något värdefullt på egen hand. Själv. När de två tjejerna spenderar veckan med sin pappa är det också Lisa Nilsson.

De senaste sex åren har varannan vecka varit likadan i mitt liv. 0 personer i någon form av relation. Jag kunde inte vara lyckligare, faktiskt. Eller något sånt här: Jag bryr mig inte om någonting eller har något intresse av att göra något just nu.

Hon förklarar att hon nyligen inaktiverade appen efter att ha levererat en monolog på sin show om utmaningarna med att använda Tinder som en känd och framgångsrik kvinna.När jag uppvaktas på andra sätt svarar jag inte humoristiskt.

Om du ser någon som vill bjuda på champagne i till exempel Askersund och jag svarar med något i stil med “här ser du någon som vill bjuda på champagne i Askersund”, så acceptera min offentliga ursäkt för min monotona ton.

Jag känner inte ett rasande intresse för ämnet just nu. Det är smickrande att folk fortfarande anser mig vara en kuk de skulle vilja gå ut med, men jag är inte dum nog att tro det. Vår första prioritet är att återuppta den musikaliska aktiviteten. Denna sommar kommer att se en ökning av akustiska, instrumentfria framträdanden. Det finns också planer på en julturné med en mystisk gäst.

Nu ska jag gå tillbaka och börja från början. Det skulle vara en trevlig gest om de offentliggjorde sittplatserna. När det händer kommer vi att ha lite mer pengar till de tomma kassorna som är desperat behövs just nu. Men tills vi vet att det är “säkert att resa” kommer jag inte att organisera några större shower.

Lisa Nilsson Sjukdom
Lisa Nilsson Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!