Lovisa Barkman Pojkvän

Sprid kärleken
Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Lovisa Barkman Pojkvän – På lördagskvällen gick jag, Bea, och jag, tillsammans med några andra kompisar, ut och tog några drinkar. Längst in i ett hörn var det bara vi två som stod på uteserveringen. Jag hade inte blivit särskilt berusad, och vi skulle gå. Precis när vi var redo att sätta oss i en hytt kände jag att en blixt hade träffat min hjärna och jag blev ganska desorienterad.

Jag informerade alla om att något var fel eftersom jag kände mig så svag och desorienterad. När jag försökte att inte välta, minns jag att jag lutade mig mot en vägg och tog tag i en blomkruka som stöd. Det var uppenbarligen ett problem, och jag kunde säga det. Det hade dock ingen effekt, och jag svimmade strax efter.

De efterföljande timmarna är ett töcken, men jag var pigg och närvarande. Men jag kunde bara inte vika mig. Sanningen är att jag var helt mållös. Min klänning gick upp när ambulansen lyfte in mig i ambulansen. Min hjärna bearbetade det. Min första instinkt var att rycka bort den från väggen. Jag kunde bara inte förmå mig att göra ett sådant uttalande. Varken mina fingrar eller hela kroppen skulle vika.

Att bara snyfta medan jag låg i ambulansen är allt jag kan minnas. Kan inte göra ens den minsta rörelse eller ljud. Jag minns att jag blev frustrerad eftersom ingen verkade fatta att jag inte kunde svara på deras upprepade försök till samtal. Som väntat blev det misslyckat. Avsnittet verkar vara en konstig suddighet idag, även om jag då tänkte klart.

En kort tid senare kom vi till sjukhuset där jag skulle tillbringa hela natten. Så småningom fick jag tillbaka en del talförmåga, fastän jag fortfarande var förlamad på golvet. Jag var helt immobiliserad. Det spelade ingen roll hur mycket jag försökte, ingenting jag gjorde hjälpte. Först tänkte jag att det här ska gå över. Men när timmarna gick och jag sattes i en halskrage, röntgades och undersöktes av en neurolog steg min ångestnivå.

Bea och min partner var vid min sida hela tiden, så jag var aldrig utan bästa möjliga sällskap. Allt eftersom timmarna gick lärde vi oss att frukta varandra. Till slut flippade jag ut och var övertygad om att jag var förlamad, att jag aldrig skulle kunna röra på kroppen igen. Min mage tappade och jag kände mig som fan. Vilar orörligt på en bår, oförmögen att lyfta huvudet. Smärtan sköt genom halsen som en kniv, och jag var uppriktigt rädd.

Sex smärtsamma timmar senare fick jag äntligen lite handrörlighet återställd. Därefter kommer överkroppen, eller armarna. Efter det dök kroppen gradvis upp igen. Den processen var dock tidskrävande och krävde 7 timmar. Sju timmar av rent elände. Det jag faktiskt fruktade var att jag aldrig skulle kunna röra mig eller använda min kropp igen. Det sög verkligen.

Jag var så jäkla lättad när jag efter den där långa, hemska natten kunde gå ut på egna ben. Till och med bara några steg har gett mig mer glädje än något annat i mitt liv. Vi kom hem igår vid lunchtid, och jag sov hela dagen. Igår kväll gick jag och la mig tidigt eftersom jag var så trött och nere på mig själv.

Lovisa Barkman Pojkvän

En medicin sattes in i mitt system. Men min sambo och några andra kompisar var också med. Trots att vi var runt hörnets slut. Vi chippade alla in för drinkarna, men jag hade bara två av dem. Ingen här kan ange ett datum eller namn på denna händelse.

Svaret är ja, jag är väldigt försiktig. Vad jag menar är att säkerhetsåtgärder alltid ska vidtas. Det kan hända på ett ögonblick, så var förberedd. Snälla straffa inte er själva. Det fanns inget jag kunde ha ändrat, och ändå är vi här.

Vad män är kapabla att göra äcklar mig. Hur sjuk måste du vara för att önska det jag gick igenom hela natten lång, och möjligen värre saker i ditt sinne, till en annan person? Ingenting kunde ha varit värre än om någon hade gjort något mot mig medan jag var i det tillståndet. När du är rädd, har ångest och inte kan röra dig, men du kan tänka klart. Att uppfatta allt som pågår. Det är det värsta tänkbara scenariot.

Förutom att jag blir avvisad känner jag mig också otroligt osäker och livrädd. Trots att jag fick snabb hjälp och allt gick smidigt är jag ändå orolig. Jag tänker dock inte sitta här och tycka synd om mig själv; Jag är inte den enda. Vänligen håll inte er själva ansvariga om ni hamnar i att utsättas för detta. I din egen hemstad, bland ditt eget folk, med dina egna bekanta, kan och händer det.

Det är en alltför vanlig händelse. Det är dåligt. Det var min pojkväns födelsedag den här veckan, som ni kanske har sett. Många av er har frågat om jag har sammanställt en presentguide till fars dag eller en partner.

Eftersom de inte handlar så ofta i allmänhet tycker jag att det är väldigt enkelt att köpa saker till din bf eftersom det verkar som om de alltid behöver något nytt (kläder etc.). Enligt min mening skulle den perfekta presenten vara en som de faktiskt kan använda.

I år för hans “frukost” förberedde jag en färsk juice och kaffe, eftersom han specifikt begärde ingen tårta. Därefter bjöd jag på en ny kappa, hans favorit-CDLP-underkläder, några saker han gillar från AESOP, en biljett till en ölprovning med mig nästa fredag och en måltid på Ett Hem (ett väldigt litet mysigt hotell med fantastisk mat här i Stockholm). Jag tycker faktiskt att det var den bästa presenten någonsin! Jag har också skaffat honom en Bottega necessär, en Smythson klockfodral, lite casmhere-kläder etc.

Lovisa Barkman Pojkvän
Lovisa Barkman Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!