Andreas T Olsson Fru

Sprid kärleken
Andreas T Olsson Fru
Andreas T Olsson Fru

Andreas T Olsson Fru – Tjugo år efter den första ansökan till scenskolan förverkligar en ny generation unga sina drömmar. Nu har “kulturkommentatorn” Andreas T. Olsson en plats att kalla hem i sitt älskade Drama. För Andreas T. Olsson är det milt sagt turbulenta tider. Amadeus har premiär senare samma kväll och han spelar kejsar Josef II med bland andra Johan Rabaeus.

Även de sista förberedelserna inför torsdagens premiär av originalmonologen “Sufflören” görs bakom kulisserna på den lilla teatern. En lovande början för en skridskoåkare som gått ut Stockholms teatergymnasium.

Det är bara så gulligt! Även om du inte kommer in på huvudscenen för att spela kejser, är det en fantastisk upplevelse att bara komma till Dramaten efter scenschool. Det är lustigt, säger Andreas T. Olsson, att efteråt få göra en egen monolog på den lilla scenen, speciellt eftersom den lilla scenen är väldigt stor för att kallas liten.

Men trots att han är nygranskad har han under många år fokuserat på skrivande och teater i Bohuslän där han bott de senaste fem. Ungdomars drömmar om att bli professionella skateboardåkare dök upp vid den här tiden. Tolv år efter sin första ansökan till scenskolan sökte han igen, blev antagen och flyttade till stermalm.

Nu delar han loge och agerar i Dramaten.Jag har alltid varit väldigt investerad i drama, och jag har väntat på det här ögonblicket väldigt länge. Jag började som publik och insåg så småningom att jag ville bli skateboardåkare; det är här jag alltid har velat vara.

Teatern är fantastisk, liksom människorna som jobbar där. Och den nuvarande teaterchefen Marie-Louise Ekmans konstverk, pjäser och filmer har format både mig och min förståelse för varför jag vill stanna med det här, säger Andreas T. Olsson.

Jag har rest väldigt länge. Både första gången, vid 17 års ålder, och andra gången, vid 29 års ålder, funderade jag på att gå på en scenskola. Det tog mig lång tid att inse att jag behövde lära mig att spela skateboard.


Det är just detta som Sufflören mest sysslar med. Monologen var hans sista projekt för teaterskolan och fick stor uppmärksamhet när den släpptes.Huvudpersonen, en suffragett, kämpar med verkligheten och klarar sig bättre i författarnas föreställningsvärld.

Berättelsen innehåller också en “satirisk ton om vår tid och de effektiva samhällseffektiviteter som står till vårt förfogande”. Andreas T. Olsson har alltid skrivit med stor passion för den lyriska formen och hämtat mycket av sin inspiration inifrån och från sin omgivning.

När du skriver finns den information du behöver för att göra saker intressant nära till hands. Precis som det kvävande barnet tror jag inte att verkligheten åsidosätter lagens föreskrifter. Dictum krävs för att göra verkligheten obegriplig. Sanningen finns där ute hela dagen, varje dag. Egentligen är det ganska irriterande. Därför är det bättre att lämna det hemma när man går på teater.

Jag tror mycket på stermalm, och lugnet och lugnet här är ett bra ställe att börja dagen på. Och när den lokala marknadsföringsavdelningen frågade vem broschyrerna riktade sig till förklarade jag att de bara var avsedda för kulturgammar i alla åldrar och bakgrunder.

Andreas T Olsson Fru

Jag har själv varit kulturambassadör det senaste decenniet. Det finns mycket entusiasm för kultur och teater här, och sängarna är sköna och sköna för teaterbesökare. Sufflören bor i hjärtat av stermalm, ganska nära Karlaplan, där jag tror att vi alla vill bo.

Ja, Karla. Trots att hans uppmärksamhet för tillfället mest är inriktad på karriären som skateboardåkare, skriver han ständigt på nya verk. Ett möjligt koncept är en tv-serie som tar Karlaplan som enda utgångspunkt.

Enligt Andreas T. Olsson är “man aldrig ensam mitt bland alla.” Den senaste veckan kom nästan 90 personer till Templet för att få hjälp. Det nuvarande antalet besökare har nått 130.Daniel Back, anställd på socialavdelningen, säger “För många är det en hög tröskel att komma till oss.”

trettio procent. Enligt Daniel Back, som är ansvarig för det sociala arbetet på Frälsningsarmén Templet på stermalmsgatan, har antalet personer som söker hjälp där ökat rejält.Tidigare kom cirka 95 besökare varje vecka; nu är det cirka 130.

Tidigare har människor kommit till oss för att de led av psykisk ohälsa, missbruk eller isolering. Men nu finns det en strukturell fråga att ta itu med. Män som gjorde rätt men ändå hamnade i denna situation. De som inte orkar gå framåt, som Daniel Back uttrycker det.

Han anser att den nuvarande eran är den värsta hittills på grund av inflationen.Mikael Lidström äter frukost på det lokala kaféet. Han går regelbundet på Frälsningsarmén Templet i ett antal år.Mikael har inte ensam förmiddagskaffe den här gången.

Hans mamma har besökt hans barn. De äter tillsammans och efter brunchen planerar de att besöka Intersport för att skaffa Mikael ett par vinterkängor. Hon kollar upp honom för att se hur han mår med det. Saker på sten har blivit svårare. Enligt Mikael behöver man inte vara uppmärksam på deras sociala medier när man är ute och handlar.


För att hjälpa behövande erbjuder Frälsningsarmén gratis frukost och middag. De tillhandahåller också ett matskafferi en gång i månaden. Mikael visar innehållet, som inkluderar köttbullar, lamm och bröd. Om du förlitar dig på sociala avgifter kan banken vara till stor hjälp.

Andreas T Olsson Fru
Andreas T Olsson Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!