Lykke Li Pojkvän

Sprid kärleken
Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Lykke Li Pojkvän – Svenska sångerskan Lykke Li är en cool katt som har samlat på sig en imponerande katalog med radiohits. Den 18 mars 1986 kom hennes lilla kropp in i denna värld. När hon vaknade befann hon sig i Ystad, Sverige.

På den platsen utvecklade hon sin tidiga personlighet. Redan som ung drömde Lykke om att försörja sig som sångerska. Lykke Li Timotej Zachrisson är hennes fullständiga namn. Hon är också en begåvad textförfattare och modell förutom en sångerska.

Alla kan hitta något de gillar i hennes musiksamling. I sina uppsättningar kombinerar hon ofta element av drömpop, indiepop och electronica. Hennes första album, med titeln “Youth Novels”, kom ut 2008. Sångaren ansåg att detta var en stor framgång och fortsatte med att förbereda sig för framtida inspelningar. I Never Learn, Wounded Rhymes och So Sad So Sexy är några av Lykkes mest välkända och hyllade album.

Hennes album har alltid gjort det bra kommersiellt runt om i världen. Hon var säker på att hennes skivor skulle gå bra. Hon var så säker på sig själv på grund av allt arbete hon lagt ner på musikstyckena. Hårt arbete, enligt hennes uppfattning, belönas alltid.

Hon har blivit berömd som popsångerska. Låten “Mjlighet” av Lykke, som användes i filmen “New Moon”, blev en omedelbar hit bland biobesökare i alla åldrar. Och det var ingen mindre än “Til we bleed” som fick henne att sjunga. Dessa singlar gav henne självförtroende, och hon fortsatte att sjunga under hela sitt liv i många sammanhang. Karsti Stiege, Lykke Lis mamma, var fotograf.

Johan Zachrisson, Lykkes pappa, var medlem i det svenska punk-reggaebandet Dag Vag som hedersmedlem. Innan Lykke fyllde två år flyttade hon och hennes familj till den svenska huvudstaden Stockholm. Hon och hennes familj rycktes upp när hon var sex år gammal och tillbringade de följande fem åren på en bergstopp i Portugal. Lykke Lis familj besökte också Marocko och Lissabon på sina resor.

De tillbringade vintern i Indien och Nepal också. Hon migrerade till Brooklyn, New York vid 19 års ålder för att komma närmare sin nyfunna pojkvän. De tre månader hon tillbringade där lärde henne mycket om samhället. Vid 21 års ålder började hon arbeta på sitt första albums inspelningar. Och det var då tanken på att försörja sig som sångerska först kom in i hennes huvud. Hon sjöng ofta verk av andra kända Hollywood-vokalister.

Lykkes förmåga att härma andra artisters röster är otrolig. Eftersom hon har ett så brett utbud av musikaliska intressen, kan hon skapa unika originella musikstycken. Lykke Lis “Little Bit” EP släpptes 2007. Hennes sound kombinerar element av electronica, soul och pop. Hon började spännande lyssnare direkt med tidlösa klassiker som fortsätter att göra det idag.

Den 30 januari 2008 släppte LL Recordings sitt första studioalbum, med titeln “Youth Novels”. I juni 2008 släpptes samma skiva i hela Europa. Dessutom släpptes albumet officiellt i USA den 19 augusti 2008. Albumet släpptes i Storbritannien i juni 2008 efter dess enorma framgångar över hela linjen. Den otroliga prestationen av “Little Bit” användes i reklamsyfte.

Lis fantastiska personlighet lyser igenom inte bara i hennes sång utan också i de roller hon har gjort inom mode- och skådespelarbranschen. Du kanske inte förväntar dig att hon skulle ha medverkat i 2014 års svenska kriminalfilm Tommy. Senare under 2017 fick hon chansen att agera i en annan fantastisk film som heter “Sång till sång”. Hon medverkade också i en Peugeot 108-reklam.

Lykke Li Pojkvän

Det visar sig att hon kan sjunga bra och agera bra; hon är en mångbegåvad individ. Flera pålitliga källor har bekräftat att Li aktivt gör karriärer inom både skådespeleri och musik. Trots att hon har tillbringat större delen av sitt liv med att signera, är hon övertygad om att resten av hennes liv kommer att fyllas med spännande nya äventyr.

Fler film- och tv-roller kommer att dyka upp. Det är därför hon anstränger sig för att kontrollera sitt schema och ge hela sin uppmärksamhet åt sin prestation. När hon gick på InStyle Awards röda mattan med Kim Kardashian i Los Angeles i oktober förra året, visade Lykke Li Zachrisson stolt upp sin växande bebismage.

Det nyfödda barnet har äntligen dykt upp. Lykke Li la upp den glada uppdateringen på sina konton i sociala medier på fredagskvällen. Hennes son föddes till henne och hennes partner, producenten Jeff Bhasker. På ett ögonblick förändrades allt i min tillvaro. Den jag alltid har älskat är nu en nyfödd i mina armar. Så länge jag är här är det min enda avsikt att rätta till de fel som kan ha gjorts mot dig. För alltid, lilla kille, jag avgudar dig, skriver Lykke Li.

Konstnären och hennes skönhet har bosatt sig i Los Angeles Beachwood Canyon. Hennes hjärtefråga är att bli mamma. Gud, allt jag vill i livet är att bilda familj. Det är det mest fantastiska jag någonsin sett. Om tiden var rätt skulle jag ta bort den direkt.

Jag vill bli hemmafru med familj och höns och kanske göra en film eller turné då och då, sa hon till Elle i juni. Hon avslöjade i en nyligen intervju med Vogue att sh nyligen att hon saktade ner sin frenetiska rutin under hela graviditeten. Ju mer tid jag spenderar hemma, desto mer uppskattar jag det. Hon sa: “Jag älskar att vara hemma och titta på kriminalprogram som ‘The Fall'”, men så fort hon startade en kriminalserie somnade hon genast.

Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!