Madeleine Westin Familj

Sprid kärleken
Madeleine Westin Familj
Madeleine Westin Familj

Madeleine Westin Familj – Madeleine Westin, mest känd som TV4-meteorologen på Nyhetsmorgon, har lång erfarenhet framför kameran. Hon berättar om sina mörkaste tider och hennes efterföljande återkoppling med kärlek efter hennes skilsmässa.


Hårda tider lär dig att uppskatta de små sakerna i livet. Om du regelbundet tittar in på TV4 och Nyhetsmorgon kanske du känner igen meteorologen Madeleine Westin. Hon försäkrar dock Hänt.K att prognosen snabbt kan skifta. Det finns dock mycket om hennes privatliv som allmänheten inte känner till.

För några år sedan gjorde hon och maken Claes en 180-graderssväng, sålde allt de ägde och flyttade ut på landet för att föda upp djur på en gård de köpt. Du tillbringar större delen av din tid, om inte hela tiden, utomhus. Man gör ingenting där förutom att äta och byta kläder.

Du passar bra in i miljön och verkar vara en naturlig del av den. Vi reste mycket för många år sedan. Min mans familj äger en gård på Gotland. Vi gjorde resan. Vi gav oss sedan ut på en resa till stallet. Båtar har alltid varit något som fascinerar oss. I en intervju med Hänt förklarar hon att det livsbeslut hon och hennes man nyligen tog är äntligen klart.

Meteorologen har inte alltid haft det så lätt. Hon fick ett barn missfall innan hon och hennes exman fick sina tvillingar, William och Oliver. Inför motgångar lärde hon sig vikten av att behålla sin känsla av ödmjukhet. Att få mitt barn i vecka 32 bara för att få det att dö några dagar senare är en av dem.

Vad som är mer otroligt är att jag några år senare födde tvillingar naturligt. Det motsvarade att få två barn som en uppgörelse. Min fars alltför tidiga död i cancer sammanföll med fadern till mina barns stroke, vilket var ytterligare ett stort slag. Att ödmjuka sig genom motgångar är en värdefull livsfärdighet. Som ett resultat är det bäst att göra det bästa av varje ögonblick av det medan du kan.

Madeleine Westin Familj

Omständigheterna kring Madeleines skilsmässa från fadern till hennes barn kan ha påverkat hennes beslut att satsa på hennes kärlek till Claes. Men sanningen var att hon hade känt Claes sedan hon var tonåring.

Jag har skrivit om honom i min dagbok sedan vi hade en kort flicka när vi var tretton eller fjorton och gick på konfirmationsläger tillsammans. Jag tyckte att det var ganska roligt. Efter att vi fick barn och försonades 2010 sågs vi igen. Jag planerade ett tv-inslag om honom vid den tiden, och han var chef för marinpolisen. Jag var kapten i militären när vi först började umgås.

Jag deltog i sjöräddningsuppdrag och var involverad i många katastrofutredningar. Det har varit många stora händelser. Som i fallet med Estland. Större delen av min tid ägnades åt väderrelaterade uppgifter. Jag gjorde mycket väderflyg i Viggen och Dragon och tjänstgjorde ombord på vår flottas största fartyg. Lätt som det går man ut och kollar prognosen. Området för metrologi är ganska litet. Min tv-producentvän frågade: “Ska du inte jobba lite mer på SVTDen första TV4-meteorologen var jag själv.

Det brukade vara folk som skulle komma och ge prognosen, som kanske att jag en gång tittade upp och såg Peter Jihde stå några meter bort och släpa en get efter sig. På ett ögonblick tittade Peter och bocken på prognosen tillsammans. Aktuella händelser. Många gånger måste jag gå upp klockan tre på morgonen för att gå till jobbet i tid, så det är då jag gör det.

Det är fantastiskt! Du tillbringar större delen av din tid, om inte hela tiden, utomhus. Man gör ingenting där förutom att äta och byta kläder. Du passar bra in i miljön och verkar vara en naturlig del av den. Vi reste mycket för många år sedan.

Min mans familj äger en gård på Gotland. Vi gjorde resan. Vi gav oss sedan ut på en resa till stallet. Båtar har alltid varit något som fascinerar oss. Äntligen har vi alla bitar! Rådjur, vildsvin och till och med havsörnar är bara några av de vilda arter som har gjort sitt hem på vår egendom.

Vid ett tillfälle stod en älg alldeles intill fordonet. Där vid halv fyra på morgonen var han lika rädd som jag. På sommaren hade vi en skata som var så vänlig att den satt på din axel. Den ursprungliga skatten hade kraschat in i ett fönster och dött, så vi “uppväckte” den.

Tja, han är inte pappa till mina barn, men han fick namnet Potatis efter den första fasta födan han någonsin åt. När vi var tretton-fjorton år flirtade vi kort och åkte på en resa tillsammans till konfirmationslägret, så naturligtvis har jag anteckningar om honom i min dagbok. Jag tyckte att det var ganska roligt. Efter att vi fick barn och försonades 2010 sågs vi igen.

Jag planerade en TV-historia vid den tiden, och han var chef för marinpolisen. Och så började vi våra sammankomster, och vi har haft det fantastiskt sedan dess. Det kan bli för många projekt, men Claes har rätt när han tillägger: “Det är så bra med dig för du säger aldrig nej, du säger helt enkelt fortsätt.” Vi är en stor familj med en stor gård och många barn. Att sätta ihop bitarna är inte alltid lätt.

Madeleine Westin Familj
Madeleine Westin Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!