Madelen Janogy Partner

Sprid kärleken
Madelen Janogy Partner
Madelen Janogy Partner

Madelen Janogy Partner – Madeleine Janogy vann Sveriges VM-mästerskap.Hennes närmaste vänner och släktingar samt hennes nervösa tvillingsyster satt på en soffa i hennes lägenhet i södertälje.Det var ett fall av “hjärtklappning deluxe”, som Victoria Janogy beskrev. I Chiles första VM-match någonsin mötte hemmalaget en formidabel motståndare i en 23-årig infödd Pite, men de kunde inte uppbåda något motstånd.

Madelen Janogy kom in i minut 81, arbetade mot lagets ledarskapsmål i minut 83, och begravde en straffspark på stopptid för en 2-0-ledning. När hon satt bekvämt i omklädningsrummet med telefonen i handen märkte hon att samma person hade skickat alla tiotalsmeddelanden.

Min syrra smsade “jag grters, fy fan vad bra du är”, och jag sneglade på min telefon. Madeleine Janogy hävdar att hon “nästan kräktes” vid det laget.När SportBlade ringer upp tvillingsystern Victoria Janogy använder hon inte uttrycket “nästan trögd” för att beskriva hur hon känner. Det är höjdpunkten av hjärtklappning! Glada skratt hörs överallt. Vilken kraftfull och skrämmande önskan, sa tvillingen.

Jag mailade henne spam. Jag skrev att hon är ett ondskefullt geni och gjorde allt i smyg. Jag kände mig lättad när hon uppnådde sitt mål. Fantastiskt och kraftfullt magiskt. Som den Lill-Marta hon är slår hon ut tre motståndare. Jag är inte det minsta förvånad.

Hon är söt – heh. Mot andra män är hon oöverträffad. Åh, jag har så mycket spänning i nacken av att skriva. Pappa slog mig så hårt i ansiktet att jag skrek och täckte mina öron och mun med händerna. Ja, det är knakaden!

Victoria Janogy var mycket aktiv, men hon fick sluta på grund av en elak korsbandsskada. Hon är Madelen Janogys största fan just nu.Jag förstår verkligen inte hur det blev. Hon hade alternativ, men Madelen Janogys val landade på Hammarby.


Hon sa till Fotbollskanalen, “Jag har min familj nära och de är viktiga för mig just nu.” Ingen missade Sveriges hjältemod vid VM 2019 när Blgult vann brons i turneringen som spelades i frankrike. Madelen Janogy var en av spelarna som drev igenom trots att hon var skadad.

Före allt annat minns folk hennes chilenska mål i gruppspelet när hon flyttade upp till en position i anfallszonen innan hon sköt bollar i nätet.Och VM-förfäderna slog i klockorna på vattnet. Janogy flyttade till storklubben i Wolfsburg några månader efter mastersturneringen, men hennes tid där kantades av psykisk ohälsa; hon kämpade med bland annat sömnlöshet. Hon öppnade upp om sina kamper med sömnen i en intervju med Expressen.

Madelen Janogy Partner

Min bakgrund är väldigt annorlunda än många andras. Även om jag alltid har jobbat hårt har jag gjort det ända sedan jag var liten. Under tiden har jag inte berättat för någon annan heller. Hon proklamerade för pressen: “Fotboll har alltid varit min flykt.”

Hennes kontrakt med Wolfsburg gick ut i våras och hon återvände till Pite på sommaren. Men hon tillbringade bara ett halvår i klubben eftersom hon i tisdags skrev på ett nytt avtal med Hammarby, som blir rookies i damsvenskan nästa säsong.

Det känns som en jinx. Janogy spår att hans nya äventyr med Fotbollskanalen kommer att bli väldigt roligt.På frågan om hon ser kvarteret Hammarby som en nystart svarar hon:Det här är en ny början och en ny början. Läget är som det borde vara vid det här laget.

Jag fick ett bra intryck av dem, och det verkar som om de har höga mål och ambitioner. Det ska bli kul att följa med på resan; Jag hade en fantastisk tid i Pite och trivs verkligen med spelarna och klubbarna där.

Vi har spelat i Champions League, vunnit SM-guld och lyckats hålla oss kvar i damallsvenskan. Nu hade jag chansen att säga upp kontraktet, så jag gjorde just det. För mig är det just nu inget viktigare än att umgås med min familj, som råkar bo i närheten.

Under 2019 var Hammarby extremt nära att ta steget till toppklassen i svensk damfotboll. I förra omgången hade Laget allt i egna händer, men ett hemmaplanssvall mot Uppsala höll det i elitskiktet. Och förra året byggde vi upp våra liv tillsammans med AIK.Den senaste vintern har Hammarby även snott Nina Jakobsson, informatör från Pite, och att Bajen är en spelklubb, vilket Janogy är snabb att markera.

Jag tror det ocks.. De är optimistiska och redo att investera tack vare gynnsamma villkor. De har gjort mycket arbete lokalt och regionalt och det tror jag kommer att bli riktigt viktigt, säger hon.De har en fantastisk fankultur, och jag älskar att spela inför en stor publik.


De har en bra strategi. Efter att ha pratat med tränaren (Pablo Pinones Arce) känner jag mig förberedd för den kommande säsongen.Att det slutade med Hammarby är inget som kom som en fullständig överraskning, som Janogy berättar.

Dessutom var AIK-lacrosselaget mycket kritiskt till lagets satsning på derbyt efter en rad missade field goals och straffar. – Det är lite billigt, sa AIK-kaptenen Jennie Nordin. Den kvinnliga svenska underhållningsbranschen har fått hårt kritik den här säsongen.

Och när det blåste på ett Stockholmsderby stod smokies på menyn. Hammarby tog den längre vägen och med den följde inte bara tre poäng, utan också en majoritet av domstolens beslut. Allt detta hände samtidigt som AIK fick stryk på resultattavlan en och två gånger av de myllrande horderna av Hammarbys motståndare.

Dessutom är AIK-advokaterna extremt kritiska till den inhemska nivån. Enligt mig får de väldigt grundläggande lekredskap samtidigt som vi inte får någonting alls. Men det har varit så lite hela säsongen, säger AIK-kaptenen Jennie Nordin.
Jag var ganska långt borta och hade svårt att urskilja trafikstockningarna, men vi fick ögonkontakt i trafikzonen och delade potten 50/50.

Madelen Janogy Partner
Madelen Janogy Partner

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!