Kjell Bergqvist Ung

Sprid kärleken
Kjell Bergqvist Ung
Kjell Bergqvist Ung

Kjell Bergqvist Ung – Kjell Bergqvists fru har äntligen övertygat honom att sluta snarka.
Karin är äldre än 18, men ändå bara 18 år, säger han.Skadespelaren berättar om sina känslor för sin flickvän Yvonne Ryding med flera anekdoter och mycket känslor.Kjell Bergqvist, 65, lägger två kuddar under sina filtar.

Han började röka när han var 13 år och lider nu av ett svårt nikotinberoende. Nu kan du se den älskade folksångaren i succéfilmen “Springfloden”, där han spelar rollen som outsidern Tom Stilton. Kjell och hans fru Karin tog ett kvällsavsnitt i sin Hammarby sjöstad soffa. Strax efter det satte han sig i sin bil och körde iväg. Kjell kommer att bemötas med jubel 21:10 när han flyttar in hos andra pensionärer och drogfria stockholmare som tagit sin tillflykt till Vid din sida.

Någon sa: “Det var riktigt coolt. “Först sitter vi här och tittar på programmet, och sedan kommer du.” Varje gång jag går dit sover en dam som heter Sonja på min axel. Om jag vill ha någon chans att kommunicera med gubbarna, jag måste skära mina handleder.

Kjell har varit upptagen med hemlöshet sedan han först började spela i “Springfloden” 2015. Han går till organisationens kök ett par gånger i månaden för att fika med de andra anställda. Han nämner också Medelhavspärlan Memo som en annan stamhak. De åkte dit första gången 2004 efter att ha flyttat dit från ett annat land.

När vi kom tillbaka till restaurangen två månader senare kom ägaren ut och frågade: “Hej Karin, hur går det?” Det händer aldrig. Det är alltid “Hall Kjelle”, som man säger. Det var så inspirerande att vi bestämde oss för att stanna kvar så länge.

Folk som har sagt att de skulle vilja spela hundra eller tvåhundra spel på vår simskola har sagt att de kommer tillbaka när jag är där. Den där hundralappen är för bra för att lämna i Karins händer. Någon vill köpa Kjelle en måltid och ge honom en lapp.

Leo, en äldsta son, har svårt att se sin far vara olycklig. Precis som det hade varit när Nathalie och Sandra var unga.En tatuering med texten “Starkare än ord” sitter på armhålan. Jag fick den i 60-årspresent av Sandra och Nathalie. Tillsammans gick vi och gjorde samma sak.

Kjell Bergqvist Ung

Han spenderade tjugofem miljoner svenska kronor per dag under två år på huset Torshälla han köpte av barnens mamma, Yvonne Ryding, efter skilsmässan. De förstår vad jag gjorde mot deras huvuden, men vi har inte diskuterat det. En mässa varar bara en dag; det är inte som att det finns mycket att se eller göra. Ändå är det en anledning till oro, särskilt för unga människor.

Två år skilde Sandra och Nathalies åldrar från fem till tjugo. Det var en källa till stor oro att se dem packa vespas varje vecka. Även om vi började som främlingar, delade vi alltid en gemensam plan för våra barn. De saker som var acceptabla för pappa borde också vara acceptabla för mamma. Han tänker berömma Yvonne.

Han eller hon är helt fantastisk med Karin och har alltid varit det. Använd aldrig olämpligt språk, inte ens i närheten av barn. Det kan lätt ha varit så när jag träffade en jätteung tjej. Det är det hetaste någonsin.

Trots sitt fysiska avstånd till varandra har Yvonne och Karin alltid firat sina födelsedagar och slutet på läsåret tillsammans. När det gäller barns mentala hälsa har det varit en total välsignelse. Yvonne är väldigt sällskaplig och pålitlig. Det är något fel med henne.

Yvonne planerar att tillbringa den kommande vintern med dem i Thailand. När deras barn fyller år kommer Sandra och hennes familj att flytta in i huset de nyligen köpte på övervåningen i herrgården. Karin förstår att Yvonne skulle vilja umgås med sin nya bebis. Respekt, det är vad det är.

När Kjell hälsade på Karin var hon hemma i sin lägenhet i Solna. Hon försökte aldrig bli en mamma som inte var mamma. Istället mognade hon till en pålitlig hushållerska och barnen krävde så småningom att hon skulle flytta ut på egen hand.

Just det, Kjell är nu pappa. Sandra, nu 29 år gammal, födde sin son Edwin förra julen. Vid en mogen ålder av tjugofyra satsar Nathalie på en karriär inom musiken i London. Folk har sagt till mig att jag ska vara stolt över att det går bra för Nathalie. Men det jag är stoltast över är att hon gick ner till T-centralen och strök smör på mackor under flyktsäsongen utan att pappa sa ett ord.

Till och med Leo kastar sig med huvudet i ett nytt projekt. Han har sparat pengar till flera saker, bland annat ett barnhem i Phuket. – Som dagarna går, dagarna gr. Av någon anledning verkar jag alltid hamna på ett galleri med Karin och döttrarna och säger saker som “Vad fan, nu står jag här igen, men jag tycker inte att det är så jävla kul att g I affärer.”

Familjer bor i Huay Yangs hem mellan november och februari. De har också en ledig dag, även där. Människan går och pratar mycket. Vi arbetar fortfarande med många projekt, men det är den trevligaste dagen på året eftersom ingenting kräver omedelbar uppmärksamhet.

Det finns fortfarande tid för mig att besöka min äldre mormor och ge henne lite frukost på morgonen. Vi håller utkik för att se till att hon slutar om en vecka. De har anställt thailändare som går i en simskola på taket av byggnaden fyra dagar i veckan.

Som ett resultat lider hela familjen när Leo hoppar av skolan. Han var helt välorganiserad. Det är allt som Karin har. Hon var 29 när vi träffade varandra. Jag visste direkt att det var något jag kunde lägga i min korg.

Kjell Bergqvist Ung
Kjell Bergqvist Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!