Rania Shemoun Olsson

Sprid kärleken
Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson

Rania Shemoun Olsson – Under en intervju lämnade Rania Shemoun Olsson abrupt Nyhetsmorgon-sändningen. Thomas Ritter smällde igen dörren i chock efter dagens händelser.Programledaren Rania Shemoun Olsson gick av stapeln under en intervju hon genomförde tillsammans med Thomas Ritter och sjukgymnasten Jacob Gudiol.

Om du undrar var hon gick fel kan du vara säker på att allt gick smidigt och att hon kommer tillbaka i studion på nolltid.Efter reklamuppehållet återvänder Rania Shemoun Olsson till livsändningen för att intervjua Petter Stordalen. Aftonbladet har sökt TV4 utan framtida datum. Varje morgon uppdateras Sveriges börs i programmet NewsMorning. Eftersom programmet är live kan oväntade händelser uppstå.

I dagens sändning stormade programledaren Rania Shemoun Olsson ut ur studion i ett direktmeddelande.Många svenskar börjar sina dagar med nyhetsprogrammet Nyhetsmorgon. Allt från senaste nyheter och aktuella händelser till hälsoråd och intressanta intervjuer tas upp i programmet.

Både Rania och Thomas har varit anställda av TV4 sedan en tid tillbaka och de två har ett gott samarbete med varandra. Programledarna hade tidigare informerat Hänt om hur det är att jobba tillsammans.

Det var det, helt klart. Då var det lite extra grädde på moset att jag fick göra det med Rania, sa Thomas till Hänt. Rania Shemoun Olsson, baserad i Beirut, Libanon, är en svensk journalist och nyhetsuppläsare för TV4.

Vårt hem på Lvsjö byggdes 1948 och är en klassisk svensk timmerstuga. I februari 2018 flyttade vi in ​​i detta rymliga 224 kvadratmeter stora hem med tre våningar och ett fullt möblerat vardagsrum. Det var källaren i huset som till slut övertygade dem att trycka på avtryckaren och köpa den. Vi letade i flera år efter en gård som skulle rymma en pool.

Det var precis vad jag hade i åtanke. Nationen får inte vara överdrivet ockuperad, överdrivet berörd eller under belägring. Den föreslagna byggnaden skulle vara vänd mot söder och placeras nära skog.Jag gillade inte huset först, men min man sa något klokt: “Du kan byta hus, men du kan inte ändra var det är.”

Rania Shemoun Olsson

Rania Shemoun Olsson, ett bekant ansikte i TV4, har varit ute på husjakt. Från förortens lera till villa med pool i södra Stockholm.För andra året i rad har journalister följt kungafamiljen när de går i sina dagliga liv, även om restriktionerna på grund av den pågående pandemin har skärpts.

Mängden arbete som Axel Pileby lagt ner på Efter fem och Soraya Lavasani på Nyhetsmorgon har diskuterats länge på Nyheter24. Här kanske du får en känsla av hur mycket arbete Lavasani gör och hur mycket assistans Pileby ger.

Frågan är hur Rania Shemoun Olssons förmögenhet står sig mot kanalkollegornas. Enligt uppgifter som Nyheter24 inhämtat från Skatteverket genererade Rania Shemoun Olssons TV4-profil en årsinkomst på 802 359 svenska kronor 2020. Hon var nyhetsuppläsare till största delen, även om hon också ledde morgonnyhetsprogrammet Nyhetsmorgon när hennes ordinarie arbetsuppgifter delades.

Men hon har också spenderat mycket tid med kungafamiljen för den nya Kungahuset-dokumentären i TV4. Hennes redogörelse för händelsen finns i en intervju hon gav till expressen.Jag gillar att observera vad de gör på jobbet. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade sjukhuspersonalen för att höra egna berättelser om sina patienters upplevelser.

Innan hon kröntes till drottning arbetade prinsessan Sofia som sekreterare på Sophia Palace. Prins Carl Philip, anställd på Försvarsmakten, var i en liknande situation. När det gäller att ta hand om sina ämnen har Kungafam ett överflöd av både värme och omtanke. De är lika vanliga som vanlis, men de måste fundera lite på vad de egentligen borde kalla sig. Hon är med andra ord på väg att träffa drottningen för första gången. Fotografen säger: “Han är ganska snygg.”

Hon bor för närvarande i en lvsjövilla med sin familj. Rania, hennes man och deras tre barn har bott i detta tillfälliga boende de senaste tre åren.Hon berättar om hur glad hon är över att ha hittat ett hem hon tycker om i intervjun, och det framgår av sättet hon pratar på att hon har en viss uppfattning om hur platsen är upplagd.

Det ska utstråla klass, kvickhet och lätthet. Hon börjar med att säga: “Jag vill inte sitta i ett hus där barn inte kan springa runt”, och fortsätter att diskutera renoveringarna.Dörren till husets baksida står vidöppen tack vare de fyra vikdörrarna. Det var en dröm som gick i uppfyllelse att få gå direkt ut till poolen. Med bakgården rensat från ogräs byggde vi en stor trädgård komplett med en pool och solpaneler.

Jag är ett konkret exempel på ett barn som fostrats av ett av Botkyrkas många initiativ. Min önskan att åka blev verklighet, och jag är verkligen tacksam. När jag var tre lämnade jag och min familj Libanon med bara våra kläder och lite bröd.

Nu har jag ett underbart hem, underbar man och underbara barn. Dörren till husets baksida står vidöppen tack vare de fyra vikdörrarna. Det var en dröm som gick i uppfyllelse att få gå direkt ut till poolen.

Med bakgården rensat från ogräs byggde vi en stor trädgård komplett med en pool och solpaneler. En “Solside” är en solcellsdriven webbplats. Folk säger saker som “Åh, det ser ut som ett hotell!” när de kommer hem till oss.

Huset byggdes ursprungligen av trä, men en bonde täckte nyligen exteriören i mörkbrunt tegel. En expert manglade örnens fjädrar vita. Vi har även lagt nya golv, gipsskivor och skåp. Min far skapade en biograf i källaren.

Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!