Magdalena Andersson Ung

Sprid kärleken
Magdalena Andersson Ung
Magdalena Andersson Ung

Magdalena Andersson Ung – Berömd svensk skådespelare som också har arbetat i tv. Hans många gästspel i tv-program har gjort honom till ett känt namn, och han är mest känd för sina roller som Erik på The Last Kingdom (2017–), Daniel på Bron/Broen och Ancker på Hidden: Forstfodd. 2006 fick han sitt första skådespelarjobb, ett stöd i TV-programmet Hombres. Året därpå, 2011, debuterade han i en serie med en återkommande roll, Bron/Broen. Samma år debuterade han i en långfilm med sin roll i Easy Money.

På svenska: Det var väldigt varmt. Det var en av de hetaste somrarna vi någonsin har upplevt. Allt jag kan minnas är att producenten Patrik var livrädd att det faktiskt skulle hända. Vi har många potentiella romantiska miljöer i parker och andra utomhusplatser. För att parafrasera Tomas Ledins “Sommaren är kort red anm.,” de svenska somrarna slutar nästan alltid abrupt. Vad gör vi nu? Vi måste ha tro på att allt kommer att lösa sig. Senare kom denna varma, fuktiga sommar.

Det var det minsta av våra bekymmer. Om det hade regnat lite hade det varit härligt. En gång när vi dansade blev det så varmt att folk började undra om det skulle gå att fortsätta. Vi gav dansarna stora dunkar fyllda med vätskeersättning. De stod också framför enorma fläktar. Det var ett trevligt minne när vi filmade de stora dansnumren i ‘Helt galen. Det var hundratals dansare och en blasorkester, liksom cheerleaders och PRO som framförde en folkdans. Vilken underbar blandning av dansstilar!

Närmare bestämt är “Tillfälligheternas spel” och “Genom ett regnigt Europa” två av Christians favoritballader. Sedan tycker jag verkligen om “Just nu”, som luktar lite som 1970-talet. Tomas är en extremt begåvad musiker. Det finns en stark spelgrupp. Senare hörde jag “Taxi Taxi” (från Knivhuggarrocks röda album a.m.), och jag blev imponerad.

Jag har alltid haft en favoritlåt, till och med innan den här filmen kom ut, så det var fullkomligt serendipitet att det här spåret hittade sin väg till oss. Av någon anledning kommer frasen “Hon gör allt för att göra dig lycklig” verkligen under huden på mig. Personligen gillar jag verkligen den låten. Även om jag har sjungit till “Helt galen”, ett stort nummer, har jag ingen koppling till den.

Låtar som “Sensuella Isabella” och “I natt är jag din” har dykt upp där, men en av mina favoriter när jag lyssnar på svensk musik är “Hon gör allt för att göra mig lycklig”, som finns på min iPod. När jag såg i manualen att den fanns tillgänglig för våra karaktärer blev jag överlycklig.

Otroligt nog kan en film av den här typen göras med skicklighet och musik, varför exempel på denna genre är så sällsynta. I det här fallet räcker ett enkelt “tack” och “snälla acceptera min ursäkt”. Enkelt uttryckt behöver människan bara gå förbi. Det är möjligt att en film med sådan musik inte kommer att göras på väldigt länge. Vi får se, men det kan öppna nya dörrar. Den otroliga möjligheten att medverka i en musikalisk långfilm.

Tanken på att en musikalisk långfilm ska göras i Sverige tilltalade mig. Det känns fantastiskt att få leka i en sandlåda. Förmågan att sjunga, dansa och spela. Det var framför allt en fantastisk skådespelare. Både du (Christian Hillborg) och jag var väldigt sena till processen; hela skådespelaren var inte klar, men det kändes som en bra start. Tanken på att göra en musikalisk långfilm har svävat runt i Sverige ett tag.

Vid det laget inser man hur coolt det var att vara där när det äntligen tog slut. Att det är Tomas Ledin-låtar gör dem bara så mycket coolare. Jag har tidigare komponerat en musikal med titeln “Bullets over Broadway”, som är en pjäs baserad på Woody Allens verk. Jag tycker att det är så tufft att göra musik; vi hade långa dansrepetitioner och studiouppträdanden, vilket förde alla samman och gjorde det så att de kunde ställa upp redan från början. Isabella, 35, är en envis affärskvinna inom finanssektorn i Stockholm.

Magdalena Andersson Ung

När hon återvänder till sin hemstad för att fira sin pappas sexjubileum känner hon sig som en vinnare och den enda av sina gamla skolkamrater som det har gått bra för. När Isabella inser att hennes barndomsförälskade, Simon, ska gifta sig med sin bästa vän, Molly, och att hon inte är inbjuden till bröllopet, börjar hennes självförtroende urholkas.

Isabella är van vid att få som hon vill, så det gör henne upprörd att se Simon nöjd med någon annan. Oundvikligen kommer Simon att få en del av Isabellas hjärta. För Mitzi (Emmi Parviainen) träffas det gamla gänget för en födelsedagsfest som de alltid har gjort sedan de var barn och en nostalgisk helg i en villa vid havet.

Uppståndelsen uppstår bara en gång, eftersom personalen i lunchrummet inte är förtjusta i överraskningen. När Mitzis bästa vän Veronika (Laura Birn) gifter sig med den svenska Hollywoodstjärnan Mikael (Christian Hillborg) får den spända stämningen en avgjort ljusare ton. Mitzi föreslår en affärsstrategi som avslöjar dold maktdynamik i relationer.

När Hitler tar kontroll över de brittiska kanalerna tvingas Louisa Gould att kämpa för sin familjs framtid och att skydda en rysk soldat som om han vore hennes egen son. En av grundarna till Spotify är 53-årige Martin Lorentzon. Och hur nära håller du entreprenören? Allt du någonsin velat veta om Martin Lorentzons familj, hemliv och hobbyer (tillsammans med Netflix-programmet “The Playlist”) beskrivs i den här artikeln från Nyheter24.

Martin Lorentzon är ingen glad karl och har inga vänner att tala om. Grundaren av Spotify har dock en flickvän: 34-åriga Tara Derakshan. Dessutom är hon entreprenör och hjärnan bakom Sniph, en pensionstjänst som använder sig av parfymer och som Lorentzon har investerat i.

En sund relation bygger på att två oberoende personer arbetar tillsammans för att bli sitt bästa jag. Det är en lycklig slump som förde oss hit idag. Martin Lorentzon är bland de 500 rikaste människorna i världen och hans inflytande är milt sagt långtgående. Upptäck allt som finns att veta om Martin Lorentzons framgång och rikedom här.

Magdalena Andersson Ung
Magdalena Andersson Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!