Maja Dahlqvist Pojkvän

Sprid kärleken
Maja Dahlqvist Pojkvän
Maja Dahlqvist Pojkvän

Maja Dahlqvist Pojkvän – På grund av positiva covid-tester har ett antal lag tvingats göra lite rockigt inför helgens VM-finaltävlingar i Falun. Även Sverige!Anna Dyviks frånvaro från helgens festligheter i Falun förebådades av pressmeddelandet från tidigare i veckan.

Även Emma Riboms icke-start rapporterades under torsdagen. Andra potentiella budgivare, inklusive George Ersson, Jenny Solin och Johan Herbert, har fått backa av liknande skäl. Maja Dahlqvist är däremot på plats, vilket doldes av Kevin Bolgers positiva covid-test.

Dahlqvist berättade för Sportbladet på torsdagen att han och hans fru “satt sig på varsin sida av köksbordet och tog provet”, vilket fick honom att tro att de skulle vara klara med förhållandet i slutet av helgen.

Nej, jag tror inte att jag har varit så lite stressad hela vintern, även om det hade varit positivt. Jag innehar OS- och Sprint Cup-certifieringar. Det är uppenbart att covid inte är vad jag önskar mig, men det var en helg på gång. Helgen som Maja Dahlqvist överräcks med sprintcuppokalen.

Eftersom tävlingarna som planerats till den kommande helgen i Ryssland har ställts in, kanske hon redan hunnit fira titeln.Jag gjorde ett lite slarvigt klipp. Kan du sluta, jag har inte vunnit än, tänkte jag när jag började få en massa sms.

Vi (hon och hennes pojkvän, Kevin) firade avbokningen med champagne, och jag var tvungen att gå in och läsa att de hade ställt in den sista. Bakom horisonten på Hellnerstadions omgivande träd har solen gått ner. Kevin Bolger skämtar om att han ser fram emot att se norrskenet mer än nästa skidåkning.

Maja Dahlqvist, en 27-årig sprintspecialist från Sverige, och Kevin Bolger, en 28-årig medlem av USA:s landslag, hade precis avslutat sin sista träning inför Gällivarepremiären.Medlemmar i Falun-Borlänge-klubben finns lite längre bort. På internatet där de vistas är lunchen klar inom en kort stund.

Maja Dahlqvist skämtar, “Vi är som en stor familj.”Kevin Bolger, pojkvännen, säger att han har anpassat sig till vädret i Sverige under den senaste sommaren och hösten.Med tanke på restriktionerna i USA var hans beslut att flytta till Sverige förståeligt.

Kevin Bolger skämtar lite innan han blir allvarlig igen, “Hon är bara glad att jag är tillbaka så hon har någon som tar hand om disken och ser till att köket är rent.”Det hade inte varit kul att träna hela sommaren utan att ses.

Vi har kommit hit ett tag under sommaren och nu, precis innan säsongen börjar, och det har hjälpt oss att inte bara knyta samman bättre, utan också träna bättre och hårdare. Maja Dahlqvist har fått en strategisk partner som ökar hennes medvetenhet om kursrelaterade beslut och möjligheter. Sprintern sätter högt värde på sin närvaro.Han var den främsta anledningen till att jag vann mitt första världscup, säger Maja.

Maja Dahlqvist Pojkvän

Precis som Maja sätter Kevin Bolger sina vinter-OS-hopp på spel och är optimistisk om fördelarna med sin nya träningsmiljö. Han har haft möjlighet att träna med Anton Persson, medlem i det svenska landslaget, och att sparra med andra i de blågula herrarnas skridskolag.

Jag följde med dem till deras läger i Torsby, och det var jättekul. Och jag har tränat tillsammans med flera av dem i Falun. När jag behöver något finns Falun-Borlänge där för mig. Att ha andra cyklister att träna med är fördelaktigt. Han försäkrar mig att Anton och jag har mycket att vinna på varandras erfarenheter.

I vintras började Kevin Bolger och Maja Dahlqvist dejta. När de kysstes mitt på VM-arenan upptäckte Sportbladet deras kärlek.Men det var inte lätt att anpassa sig till livet efter en ny romans. På grund av pandemin var landslagen tvungna att isolera sig, vilket gjorde internationella möten utmanande.

Dahlqvist och Bolger hoppas kunna tillbringa mer tid tillsammans i vinter i världscupen.Enligt min mening kommer vi att kunna poppa ännu fler bubblor i år. De är medvetna om att vi så småningom kommer att stöta på varandra. Vi var strängt förbjudna att lämna huset förra året. Vi får inte dölja sanningen. Maja Dahlqvist konstaterar att flera andra skridskoåkare har ett tätare schema med att dela upp tiden mellan hemma och VM.

Kevin Bolger håller med om att det kommer att finnas fler chanser, och att landslagsförvaltningarna kan komma på hur de ska gå runt de hinder som FIS har satt upp.Bolger spår givande utbyten mellan amerikanska och svenska tränare.

Anders Byström, tränare för det svenska landslaget, har påpekat att det skulle finnas stränga krav på VM, inklusive bubbel- och covid-tester.Det är ingen nyhet för Maja. Men om de betraktas som familj finns det hopp om att gå vidare. Han hävdar att vi inte har tänkt så mycket på ämnet.

Maja Dahlqvist Pojkvän
Maja Dahlqvist Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!