Maja Francis Föräldrar

Sprid kärleken
Maja Francis Föräldrar
Maja Francis Föräldrar

Maja Francis Föräldrar – Trots sin medverkan i “P’ sp’ret”, “Lotta p’ Liseberg” och en rad andra produktioner är Maja Francis fortfarande i stort sett okänd för allmänheten.Det kommer inte att ske några förändringar på ett tag, men det kommer snart att ändras. En av de många bidragsgivarna till biljettkassan “Så mycket bättre” hade premiär den 22 oktober, och det bidraget var låtskrivar- och textskrivarteamen.

Snart kommer hela Sverige att hålla ett närmare öga på hennes countryprickande accent och hennes aldrig sinande rosa garderob. Maja Francis växte upp i en miljö där musiken alltid var närvarande. Thory Bernhards “Nidälven”, “Vildandens sng” och “Mjölnarens Iréne” var hans fäder.

Min pappa heter Thorgny Bernhards, och han drev en skidbutik från deras hem i Ängelholm, där han också lärde sina barn att spela synt och fungerade som en länk till Europa. Familjens vänner inkluderar människor som Jill Johnson och Jenny Silver.

Sedan jag var liten har jag känt båda genom mina föräldrar. Dessa kvinnor jag har träffat har slagit till på egen hand och blivit framgångsrika. Även om jag inte hade några konstnärer eller författare i min omedelbara närhet så hade jag blivit det ändå, har Maja Francis sagt till Bjäreliv.

Maja Francis är en extremt rosa artist. Hon har återvänt till musikbranschen efter att ha upplevt en period av depression. Och i år har hon fått en plats på inspelningen av TV4:s varieté Lotta på Liseberg.

Maja kommer också att uppträda tillsammans med artister som Lili & Susie, Victor Crone, Loa Falkman, Wiktoria och LOVA och sjunga tillsammans med de goda gudarna.Maja Francis är 35 år och född i Ängelholm. Maja är sångerskan Thory Bernhards syster. I tjugoårsåldern reste Maja till Stockholm och satte sig i ingen mindre än Marie Fredrikssons duktiga händer.

När jag var 20 år och reste till Stockholm tog hon och hennes familj in mig och matade mig med hemlagad mat i deras hem. Jag hade inga nära släktingar i det området, men jag var god vän med Maries syster. Icke desto mindre var det den enda modellen jag hade, och det var det.

Jag hjälpte dem runt huset med lite småsaker, och de hjälpte mig i gengäld. Så många underbara stunder tillbringades med henne. Maja fick faktiskt den fina möjligheten att sjunga under Maries ministund i Göteborg.

Maja Francis har varit i musikbranschen i 15 år. Hennes första video som blev viral på YouTube, Saved by the Summer, laddades upp för fyra år sedan.Sedan dess har hon samarbetat med andra musiker, inklusive Veronica Maggio, för att skapa ny musik.

När jag kom in genom dörren första gången tog Veronica min hand. Hon hjälpte mig att tro på mig själv och hitta min passion. Vi skrev mycket tillsammans, och nu när jag har skrivit mycket på egen hand är det som om jag aldrig skulle ha skrivit något av det om hon inte hade uppmanat mig till det.

Maja Francis Föräldrar

Hon var lite av en systerfigur, hade Maja tidigare sagt på Nyhetsmorgon.Just nu släpper Maja helt ny musik; i själva verket kommer hon att släppa ett helt album med titeln “A pink soft mess” den kommande september. Majas kärlek till den rosa färgen och hennes benägenhet att ta på sig en rosa hy är tydliga tecken på hennes personlighet.

Efter att Maja deltagit i morgonens nyhetsprogram berättade hon för publiken om hur texten till den nya låten “Anxious Angel” kom till.Det handlar om ångest, och jag gick igenom en sträcka där jag kände mig överväldigad av oro, till den grad att jag kände mig helt ensam. Trots att jag är kille så galar kråkorna att jag är mannen. Så jag gjorde något som liknade en kompis som visade sig vara en liten ängel, säger hon och fortsätter:

Och jag visste att hon inte bara var solsken och regnbågar; förutom att hon var söt och sällskaplig var hon också lite sarkastisk och lite spänd – någon jag kunde relatera till.This Woman’s Work, Pms Party och Fasching är några av de andra låtarna som finns med på det nya albumet.

Maja växte upp i Skandinaviska Ängelholm med sin mamma och pappa. Maja Francis är en väl bevandrad, optimistisk medlem av det musikaliska samhället. Hon hävdar att hennes bortgångne pappa, Pappa Thorgny, under många år drev skivbutik mitt i stan, på en sidogata som leder upp till Storgatan.

I ett samtal med Bjäreliv avslöjade Maja att hennes föräldrar är nära vänner med sångarna Jill Johnson och Jenny Silver. Som barn blev jag utsatt för båda genom mina föräldrars vänskap. Dessa kvinnor jag har träffat har slagit till på egen hand och blivit framgångsrika. Men även om jag inte hade några artister eller författare i min omedelbara närhet så hade jag blivit det ändå, sa hon till tidningen.

Medan hon satt på planet till Stockholm och i början av sin karriär föll Maja för en amerikansk gitarrist och flyttade till Nashville och Maine med honom i USA. Medan Maja reste fram och tillbaka till Sverige utbytte gruppen gåvor och samarbetade kring en musikalisk komposition.

Relationen verkade dock inte vara alltför permanent och Maja återvände så småningom till Stockholm där hon var välkänd men relativt okänd.Hur du än vill, låt det ta slut. Veronica Maggio var faktiskt närvarande och vi återupptog vårt samarbete. När det ögonblicket kom förändrades allt och Maja fick äntligen göra saker som hon bara fantiserat om. Hon blev igenkänd på festivaler, simmade i Globen och stod i P spret.

Maja Francis Föräldrar
Maja Francis Föräldrar

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!