Malbas Spelare Död

Sprid kärleken
Malbas Spelare Död
Malbas Spelare Död

Malbas Spelare Död – På lördagskvällen skickade Malbas Basket ut ett meddelande som chockade alla. En olycka har krävt en av herrlagets spelare livet. Laget beslutade först att inte meddela spelarens identitet eller händelsens karaktär. Det finns ett inlägg på klubbens konton i sociala medier som lyder: “Det är med enorm sorg vi fick höra den fruktansvärda nyheten att vår gode vän och kamrat Felix Nagel Paulsson har omkommit i en dödlig bilolycka.

Vid den här tiden, vänligen vet att dina vänner, familj och medarbetare som kände Felix bäst kommer att vara i dina tankar och böner. Vi fick Felix när han började på Malmö Basketgymnasium; han växte upp med basket i Trelleborg. Den här säsongen har han etablerat sig som en nyckelmedlem i Malbas herrlag i Basketetta efter att ha spelat i U19-truppen som gick vidare till USM Final Four under våren.

Felix var otroligt begåvad, gränslös i sin entusiasm och lämnade ingen i hans spår. Många av oss har haft turen att träffa Felix och lära sig om hans snälla, sällskapliga och ständigt positiva natur. Bland sina lagkamrater höll han en hög grad av aktning. Tyvärr var han tvungen att lämna oss alldeles för tidigt. Vår kärlek till Felix kommer aldrig att dö. På onsdag håller vi en minnesstund för Felix i Heleneholms Sporthall.

I sinom tid kommer vi tillbaka. Den ikoniske basketspelaren Emil Isovic har gått bort. Trots heroiska ansträngningar gick den 21-åriga förlorade, men hans arv kommer att leva vidare i form av “Emils utstrålning, kämpaglöd och driv”, som hans tränare uttryckte det. Svensk basket är deprimerande. Emil Isovic, tidigare spelare för Malbas och det serbiska U20-landslaget, har gått bort.

Tyvärr gick den 21-åriga livet inte att rädda efter att han drabbats av ett hjärtstopp under ett kollegialt spel. Säsongen 2016–17 var Emil Isovics första med Malbas i ligan. Spelaren flyttade därefter till Hawaii Pacific University för att fortsätta sin kollegiala karriär. Jag är otroligt glad, det är en dröm att få chansen att spela i USA, som är basketlandet, säger han till Kristianstadsbladet.

USA är din bästa insats för att hitta en spelbar plats. Jag är redo att flytta vidare till nästa fas av min basketkarriär, sa han till tidningen. Tyvärr avbröts Isovics unga liv efter att en olycka inträffade under en match. Malbas hävdar att förra veckan, under en match, träffades Isovic i bröstet och gick in i hjärtstopp på bänken. Har gjort ett djupt inflytande.

Malbas Spelare Död

” Även om han fick omedelbar läkarvård dog Isovic några dagar senare på sjukhuset. Enligt Pacwest-konferensen, “avled Emil Isovic på Straub Medical Center med sin familj, vänner och lagkamrater vid sin sida.” KFUM Kristianstad, Isovics moderklubb delade också med sig av sina kondoleanser. Klubben kommer aldrig att bli densamma på grund av Emils karisma, beslutsamhet och viljestyrka.

Laget skriver på Facebook, “Vi i klubben beklagar förlusten av en fantastisk basketspelare och person. Basket Sverige är i sorg efter att 21-årige Emil Isovic dog av ett hjärtstopp i sviterna under en collegematch i USA. Den före detta U20-landslagsspelaren betraktas som en hejarklack i jättestorlek som fick leva ut sin hawaiianska fantasi med sina tidigare klubbar.

Henrik Svensson, spelarens tidigare tränare i Malbas, är förkrossad över beskedet. “Det var något han kämpade för och hela hans familj hjälpte honom att uppnå”, sa Svensson. Efter att ha kämpat för sitt liv på Hawaiis Straub Medical Center i ungefär en vecka fick Emil Isovics familj den förödande nyheten sent på torsdagen. Den 21-årige basketspelaren fick ett hjärtstopp den 18 december efter att ha blivit slagen i bröstet under en collegematch med sitt lag, Hawaii Pacific University.

Han hade börjat sin karriär i KFUM Kristianstad och spelade i svenska basketligan med Malmöklubben Malbas säsongen 2016/17. Det gjordes ett tappert försök att rädda hans liv på sjukhuset, med sina nära och kära vid hans sida, men det var misslyckat. Jag föreställer mig hela tiden hur svårt det måste vara för de nära och kära där hemma. Som pappa sa Darren Vorderbruegge, Emil Isovics tränare vid Hawaii Pacific University, till KHON2 att han och hans familj förtjänade bättre.

Deras match på lördagen sköts upp efter att en av deras spelare dog. Efter att konflikten i Montenegro upphörde i slutet av 1990-talet flyttade Emil Isovic och hans familj till Sverige. Som nioåring gick han med i KFUM i Kristianstad där han började spela basket. De tvivlade på dess sanning. Hjärt- och lungräddning (HLR) anses vara ett universalmedel för många problem. Först insåg jag inte allvaret i situationen, men efter någon dag förstod jag det.

Karin Möller Selander, ordförande för KFUM i Kristianstad, tycker att det är otänkbart. Karin Möller Selander minns att han även efter att Emils basketintresse fört honom till den större Skneklubben Malbas och sedan till college, höll kontakten med moderklubben och hjälpte till med aktiviteter.Och han såg chanser som vi andra inte ens visste var där och spred glädje vart han än gick.

På lördagseftermiddagen hölls en minnesstund för att hedra Emil Isovic i klubbens Hammarhallen. 2016 hjälpte Emil Isovic Malmöklubben Malbas att vinna U19-SM-guld, och han blev ordinarie startande för Henrik Svenssons lag i svenska basketligan. Som idrottsman satte han höga mål för sig själv och gav alltid allt. Hans speltid var begränsad när jag tog över som hans tränare, men han blomstrade under våra fyra år tillsammans.

Malbas Spelare Död
Malbas Spelare Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!