Mamma Misshandlar Barn

Sprid kärleken
Mamma Misshandlar Barn
Mamma Misshandlar Barn

Mamma Misshandlar Barn – Den tjugoåriga kvinnan spårades upp och anhölls på måndagskvällen för förhör. På grund av detta greps hon så småningom. Den här personen är misstänkt i en omfattande attackutredning. Aftonbladet rapporterade att åklagare Anna Johansson Toresten sagt att hennes klient anhållits på sannolika skäl.

Den misstänkta kvinnan förhördes ytterligare en gång under tisdagen. Hennes advokat, Markus Segerström, har offentligt uppgett att hans klient är skyldig.

Ytterligare en kvinna greps på tisdagen för misstänkt grov misshandel, enligt SVT Nyheter Blekinge. Thomas Johansson, presstalesman vid Stockholmspolisen, sa till TT på tisdagen att kvinnan greps i morse på grund av färsk information som kommit fram under utredningen.

På tisdagseftermiddagen greps den femtiotalet kvinnliga misstänkte mannen. Enligt ett pressmeddelande från staden mår flickan okej och är inte i fara. Kommunen sa att den har “fått 100-tals rapporter om frågan” sedan i morse.

Efter att filmerna snabbt blev virala på nätet bad polisen allmänheten att sluta dela dem. Brottslig integritetskränkning kan enligt Thomas Johansson ge ett maximistraff på två års fängelse.

Ronneby kommunpolis grep på måndagskvällen en mamma för påstådd barnmisshandel mot sin 3-åriga dotter.

Kvinnan greps anklagad för grov misshandel i hemmet och hennes vårdnad av barnet avslutades. Ytterligare en kvinna omhändertogs av polisen på tisdagen för förhör.

Birgitta Ratcovich, chef för socialtjänsten, har försäkrat alla att den unga damen är OK och säker trots omständigheterna. På måndagskvällen började filmer som visar hur mamman misshandlar sin dotter gå viralt på internet. Polisen kunde säkert identifiera kvinnan och gripa henne samma natt.

Jourförundersökningschef Magnus Hansson uppgav till Aftonbladet att han känner till händelsens spridning via sociala medier. Kvinnan greps mitt i natten misstänkt för grov misshandel.

Erkänner fel

Kvinnans advokat ska ha erkänt brott inför SVT Nyheter Blekinge. Som försvarsadvokaten Markus Segerström uttrycker det: “Hon erkänner en brottslig handling, vad gäller kategorisering kan jag återkomma imorgon.”

På tisdagen greps ytterligare en kvinna för misstänkt misshandel. En polistalesman vid namn Thomas Johansson sa att hon greps utan incidenter när hon var utanför kontoret på morgonen och hölls kvar till eftermiddagen.

Under hela dagen ringde invånare i Ronneby flera gånger till stadens socialkontor för att anmäla händelsen. Trots de utmaningar hon möter kan jag bara hoppas att tjejen är okej och gör framsteg.

Socialtjänstchefen Birgitta Ratcovich sa att medicinsk personal för närvarande utvärderar barnet för att fastställa omfattningen av eventuell skada.

Många bekymrade medborgare har ringt in för att anmäla detta och vi har fått deras meddelanden. Sluta slösa tid och pengar på fler aviseringar; vi kommer inte att svara på dem genom att ändra vårt beteende.

På måndagskvällen hölls en stadskvinna anhållen av polisen i Blekinge län, misstänkt för barnmisshandel. Jourhavande polis i södra distriktet, Thomas Paulsson, antydde att utredningen handlar om grov misshandel av en 3-årig dotter.

Mamma Misshandlar Barn

På måndagskvällen ringde många personer till polisen via 114 14 för att rapportera konstiga videor som gick viralt på nätet. En kvinna ska ha setts på bilderna som misshandlar en ungdom. Vid 19.00-tiden på måndagen identifierade polisen kvinnan som senare bekräftades vara föremål för filmerna och hon togs in till förhör.

En grov misshandelsanklagelse delgavs senare kvinnan, som är mellan 20 och 25 år. Hon sitter anhållen på “sannolik orsak”, den näst högsta misstankenivån. Hennes reaktion på anklagelserna är i nuläget okänd.

Thomas Johansson, Blekingepolisen, sa att allt han kan säga i nuläget är att händelsen anmäldes till honom i natt och att en kvinna häktats för grov misshandel.

Det uppmärksammades i går av flera rapporter. Människor laddade upp och delade klippen online under hela måndagskvällen. Många av klippen togs ner på tisdagsmorgonen, men några är fortfarande synliga.

Magnus Hansson, jourförundersökningsledare, sa vidare: “Vi är medvetna om att det sprids på sociala medier, vi har fått ett antal samtal här.”

Två kvinnor har suttit fängslade i Blekinge län anklagade för påstådd barnmisshandel. Flera samtal ringdes till polisen på måndagskvällen när videoklipp som påstås föreställa attacken laddades upp på sociala medier. Det rapporterar SVT Blekinge.

Jourhavande befäl Thomas Paulsson chävdar att utredningen fokuserar på det påstådda övergreppet mot en treårig dotter. Polisen förhörde en kvinna som de kände igen från filmen på måndagen vid 19-tiden. Hon borde ha varit häktad eftersom det fanns tillräckliga bevis för att göra det.

Den misstänkte gärningsmannen är en ung kvinna. Markus Segerström, hennes advokat, säger till Aftonbladet att hans klient är skyldig. Ytterligare en kvinna greps för grov misshandel på tisdagseftermiddagen.

Sedan filmerna nu är fritt tillgängliga på nätet har det skett en ökning av antifeministisk attityd och hot mot kvinnans familj. En nära anhörig såg banden och blev chockad över vad de såg. Hon vidhåller att vi skulle ha kontaktat polisen direkt om vi hade någon information.

Mamma Misshandlar Barn
Mamma Misshandlar Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!