Marcus Och Martinus Längd

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Längd
Marcus Och Martinus Längd

Marcus Och Martinus Längd – Marcus och Martinus Gunnarsen, mer känd som M&M, är en norsk dans-pop-duo som består av deras identiska tvillingbröder. De föddes den 21 februari 2002 i Elverum, Norge. Många utmärkelser har följt, inklusive Spellemannprisen 2017 och Melodi Grand Prix Junior 2012.

Melodi Grand Prix Juniors elfte säsong med Marcus & Martinus 2012. Norwegian Broadcasting Corporation (NRK) stod värd för evenemanget på Oslo Spektrum i Oslo, Norge, och Margrethe Red och Tooji stod som värdar för livesändningen.

“To drper vann” var den vinnande låten i tävlingen (engelska: “Two Drops of Water”).När det kom till den norska singellistan toppade låten på nummer åtta.Detta bands självbetitlade debutstudioalbum släpptes den 23 februari 2015. (engelska: Hi). Efter att ha tillbringat 35 veckor i den norska albumlistans topp tio nådde albumet äntligen sin zenit i vecka 46 2015 (15 november 2015).

Med hjälp av Katastrofes sång släppte de “Elektrisk” den 24 juli 2015. På den norska singellistan toppade låten som nummer tre. “Ei som deg” (engelska: “One Like You”), ett samarbete med Innertier, släpptes den 25 september 2015.

När det kom till den norska singellistan nådde låten så högt som plats 15. Den 6 november släppte de “Hei (Fan Special),” en remastrad version av Hei som inkluderade Elektrisk som ett av bonusspåren. Tre singlar släpptes av duon i maj 2016. I Norge debuterade Madcons “Girls” i toppen av listorna.

och var bandets andra topp 100 hit i Sverige, efter “Elektrisk”.Girls” följdes av “Light It Up” respektive “One More Second”. Tillsammans, deras debutalbum på engelska, släpptes i november 2016 till kritikerrost. . Den 11 december 2016 framförde de “Without You” och “Bae” på Telenor Arena i Norge som en del av 2016 års Nobels fredspriskonserts Young Talent Act.

Den 13 maj.Deras samarbete med den amerikanske rapparen Silentó om låten “Like It Like It” släpptes den 21 maj 2017. Låten “First Kiss” släpptes den 1 juli. Den 14:e samma månad framförde de en sång skriven speciellt för svenska kronprinsessan Victoria till hennes 40-årsdag (“On This Day”).

De släppte sin första singel, “Dance with You”, i slutet av juli. “Make You Believe in Love”, bandets senaste singel, släpptes det datumet. Låten toppade som nummer 34 i Norge och nummer 47 i Sverige. Bland CelebMix’s lista med 21 låtar av under-21 år 2018, inkluderade den även denna.

“One Flight Away” släpptes den 4 november. Deras nya singel, “Never”, släpptes den 15 november. Moments, deras senaste album, släpptes den 17 november. De släppte sin singel “Invited” den 27 september.

Marcus Och Martinus Längd

SOON, deras EP 2019, släpptes år 2019. Två singlar, med titeln Love You Less and It’s Christmas Time, släpptes av dem 2020. Från och med 2021 kan de höras på Stig Brenners låt Miserabel. Dessutom samarbetade Marcus & Martinus med den latinska popstjärnan Alex Rose på singeln “Belinda”, som toppade som nummer 20 på den norska singellistan.

De samarbetade med Bruno Martini i låten Feel i november. Längd/ Marcus och Martinus Martinus och Marcus är en syskonduo. De är båda välkända sångare. Marcus och Martinus dog den 21 februari 2002 i Trofors.

Norge. Gerd-anne Gunnarsen är deras mormor. I enlighet med arv från sin mor är hans farfar gymnasielärare. Mitt i den uppgående solen hittades den nu berömda broderkombon-musikläktaren. Det finns ett namn som Marcus och Martinus gav sig själva: M&M.

De blev erkänd som ett resultat av deras deltagande i den världsberömda turneringen “Melodi Grand Prix Junior.” För tvillingarna är “To Draper Vann” den enda låten de tål att höra. De hade en chans att vinna den mytomspunna “Rets Spellmann”-titeln.

Den norska musikalduon som kallas M&M består av bröderna Marcus och Martinus Gunnarsen. Det är deras tre studioalbum: “Together” och “Moments”. Sedan de vann Melodi Grand Prix Junior 2012 har många anmärkningsvärda prestationer gjorts, inklusive Spellemannprisen 2017.

Hej, deras debutstudioalbum släpptes den 23 februari 2015. Under den 46:e veckan 2015 nådde albumet nummer 1 på den norska albumlistan för första gången efter att ha legat på listan i 35 veckor och konsekvent toppat de fyra bästa.

Marcus Och Martinus Längd
Marcus Och Martinus Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!