Marcus Och Martinus Mamma Död

Sprid kärleken
Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Marcus Och Martinus Mamma Död – Den 23 februari 2015 släpptes deras första studioalbum. Efter 35 veckors körning klättrade albumet till toppen av den norska albumlistan under årets 46:e vecka.Ett av albumets framstående spår, “Whistle at You,” är ett av albumets framstående spår. “Elektrisk”, en låt som sjöngs av Katastrofes, släpptes den 24 juli 2015. I Norge hittades den på tredje våningen i en byggnad.

De samarbetade med Innertier om romanen “Ei som deg”, som publicerades den 25 september 2015. Ett 15-siffrigt telefonnummer hittades i Norges singelstad. “Hei (Fan Special)” återutgivningen, som släpptes den 6 november, innehöll Elektrisk som ett av albumets bonusspår.

Tre låtar släpptes av en enda person i år. Madcon släppte två singlar, “Girls” och “Elektrisk”, som toppade listorna i Norge respektive Sverige. Bara några dagar efter släppet av “Girls”, “Heartbeat” och “I Don’t Wanna Fall in Love” debuterade dessa låtar på plats 21 och 37 på Billboard Hot 100-listan.

Light It Up och One More Second, deras uppföljande singlar till “Girls”, var lika edgy. Deras första engelskspråkiga album släpptes i november samma år. “Fyra låtar på albumet: Girls, Heartbeat, “Light It Up” och “One More Second”.

Tillsammans gjorde de sin debut som Norges och Sveriges nummer ett och Finlands nummer ett efter låtens release. “Without You” och “Bae” framfördes på Telenor Arena i Norge den 11 december 2016, som en Young Talent Act på Nobels fredspriskonsert 2016.

I Sverige blev Marcus & Martinus Gunnarsen, båda 18, snabbt en populär duo efter att ha släppt sina debutalbum, Elektrisk 2015 och Girls Are Here. Efter det var det ett faktum och de reste över landet och bodde hos personer som Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen.

Norska tvillingarnas musikaliska resa började för ganska länge sedan. “To Driper Vann” tog förstaplatsen i Melodi Grand Prix Junior vid Eurovision Song Contest for Kids 2012. Hei, Marcus och Martins debutalbum, släpptes 2015 och toppade som nummer 126 på VG-listan efter bara 126 dagar. För sitt debutalbum och de tre Popgrupppriserna nominerades han till samma tre kategorier samma år.

För ett projekt som heter “Girls” slog gruppen ihop med Madcon efter deras första engelsksprkiga singel.Tillsammans toppade Marcus och Martinus andra album listorna i alla fem skandinaviska länder, samt Norge, Finland och Danmark.

I Sverige blev Marcus och Martinus Gunnarsen, de 18-åriga norska tvillingarna, en populär duett efter sina framträdanden i Elektrisk 2015 och Girls. Därefter påbörjade de en lång omväg som tog dem till platser som Lotta i Liseberg och Allsng på Skansen.

Skrämmandena var ute i kraft när inramningen började. Det har gått ett tag sedan starten av de musikaliska tvillingarna i Norge. Hon är född i Danmark och uppvuxen i Danmark med sina två döttrar, Gerd Anne och Anne. Hennes ursprung är i Norge. Emma, ​​Marcus och Martines kallar alla hennes mamma, och hon har också två andra egna barn.

Efter att ha medverkat i dokumentären “Marcus och Martinus”, som visades på norsk tv, blev Gerd Annes fästmö medveten om hennes ansikte. När båda hennes söner föddes berättade jag för kvinnan om hennes önskan att fly rampljuset och insåg snabbt att hon var förutbestämd att bli en popstjärnas mamma.

Marcus Och Martinus Mamma Död

Om du behöver hjälp med att starta din yrkeskarriär, här är några tips för att komma igång. Mitt i sitt arbete såg hon upp till deras välönskade och följde dem på deras turné i USA.Mamman hävdar att hennes barn redan har nått stora framgångar och har många framtida mål, som att arrangera en serie konserter över hela Tyskland.

Dessutom trappade de upp sitt fotbollsspel.Som ett resultat av deras framträdande i Melodi Grand Prix Junior 2012 kunde de tävla i Eurovision Song Contest.Hemma jobbar Marcus och Martinus pappa som socialsekreterare.

Han kommer ursprungligen från Norge. Kjell Erik arbetade tidigare som engelsktalande gymnasielärare. När hans söner var välkänd, klättrade han ur sin position. Han berättade om hur han kände för sin söners klädkollektion och hur han kände för det. De drar nytta av hans hjälp i sin professionella utveckling.

Han håller ett öga på sina barns akademiska framsteg samtidigt. Han hjälpte dem med deras skolarbete. Kjell Erik Gunnarsen hyser stor respekt och beundran för sina söner uttrycker.

Marcus Och Martinus Mamma Död
Marcus Och Martinus Mamma Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!