Marianne Mörck Sjuk

Sprid kärleken
Marianne Mörck Sjuk
Marianne Mörck Sjuk

Marianne Mörck Sjuk – Marianne Mörck är en av de mest älskade folkskankspelarna i Sverige. Men under hela året har hon kämpat mot en rad hälsoproblem som hon har bestämt sig för att lyfta fram.Mariane säger: “Jag kanske fortfarande behöver bosätta mig i ett halvt år.”

Marianne Mörck, 73, är en välkänd svensk skådespelerska och tv-personlighet som har medverkat i program och filmer som “Dag för dag”, “Wallander”, “Bonusfamiljen” och “Stjärnorna p slottet”.

Hon har också regisserat musiknummer och uppträtt i ett antal filmer, inklusive Singin’ in the Rain och The Full Monty. Ni minns säkert också den uppmärksammade julsändningsspelningen hon landade för SVT 2019.

Nu när hon gästar Kristoffer Triumfs podcast Värvet berättar hon om de olika jobb hon haft och hur hon hanterat hälsofrågor de senaste åren.
Både Kristoffer och Marianne går snabbt för att fylla de olika rollerna som skridskoåkare.

Frågade: “Om morken höjer sitt huvud, är det inte bra.Kristoffer Triumf ställde frågan. Även om jag inte är rädd för döden, blir jag en hjälplös guss när jag inte har några ärenden att göra. Liknande en damsuga, tvätten, diska från en diskhon och vika tvätt.

Eftersom jag jobbar så hårt kan jag göra det imorgon när jag har lite ledig tid. Och jag kan ligga där en hel dag och tycka att det inte åstadkommer absolut ingenting, eller hur? Jag var väldigt tacksam över att ha möjligheten att ligga och blicka ut över havet en hel dag, som Marianne Mörck uttryckte det.

Pågår det någon form av energiutbyte just nu. Det är möjligt om du är orolig och pigg nog att märka det. Så då kan du förstå varför jag sitter så här, en tänkare som du säger att jag är, för jag har mer energi att tänka och mindre för att göra andra saker, som Marianne Mörck uttrycker det.

Alla vet att Marianne Mörck jobbar hårt och nu öppnar hon upp sig om de hälsoproblem hon brottats med som ett resultat.Vad är det med allt arbete du gör.Jag vet det inte än, men varningssignaler dyker upp som jag inte kommer att ta till nominellt värde.

Marianne Mörck säger, “Blodtrycket går upp och jag tar mina blodtrycksloggar som jag gjorde för 30 år sedan; huvudvärken beror på ett brutet ben i huvudet; jag har blivit smart.”Marianne har haft svårt att fatta sunda ekonomiska beslut på grund av sin höften och undrar om hon inte borde läggas in på sjukhus så snart som möjligt.Det går bra då, tror jag, men det går bra för alla män; det är bara att gå, som Marianne uttrycker det:Jag kanske ändå måste lägga ett halvår till.

Marianne Mörck Sjuk

Marianne Mörck tyckte inte det var roligt när SVT ringde och ville att hon skulle bli årets julvärd. Men när hon satt ordentligt, oroade hon sig inte; hon ser nu fram emot att sprida värme längs julaftonleden.

Samtidigt avslöjar den 70-åriga ishockeyspelaren och operasångerskan vilka hälsoproblem som hindrar henne från att gå längre än 40 meter ner i rinken. Jag är stolt över att få vara med i det här livet. Jag borde ha tagit en paus ett tag, säger Marianne Mörck.

Marianne Mörck har varit verksam i nästan ett halvt sekel, men det är först under det tjugoförsta århundradet som hon har blivit ett känt namn, tack vare sina roller i “Wallander” och “Bonusfamiljen” och en uppmärksammad biroll i “Stjärnorna p slottet.”

Jag har aldrig dagdrömt om en karriär. Innan jag började sjunga i duschen drömde jag aldrig om att vara ensam. Jag ville bara vara någonstans där individualitet uppmuntrades och fantasin fick en chans att blomstra.

Detta följs av ankomst till “Bonusfamiljen” och “Stjärnorna p slottet” – efter så många “Go’kväll”, “Go’middag” och “Go’morron”, alla tv-soffor. Marianne Mörck säger: “Jag brukade vara glad när någon ringde och frågade om jag ville vara med om något, nu tackar jag faktiskt nej när det är dags.”

Det var dock självklart för henne att hon skulle bli sångerska även om hennes familj starkt ogillade det. Marianne Mörck växte upp i en strikt kapensfamilj i Göteborg innan hon blev adopterad eftersom hennes biologiska mamma var hembiträde och skulle bli av med jobbet om hon fick barn.

Eftersom det var så tufft hemma bestämde jag mig för att bli pilot eller läkare. Jag hörde “Du kan inte sjunga, så gör det hemma.” Jag var tillräckligt säker på mig själv vid den tiden för att veta att jag så småningom skulle utföra den här åtgärden. Jag ska göra som mamma vill ett tag och sedan blir det jättebra när jag blir äldre och kan ta mina egna beslut, säger hon.

Efter att ha arbetat inom det medicinska området gick hon på skådespelarskolan i Göteborg, vilket blev början på en lång scenkarriär som omfattade allt från att sjunga duetter med Birgit Nilsson och medverka i “Kristina från Duvemla” till att spela centrala roller i produktioner från “Carmen”. ” till “Les Misérables.”

Och trots den långa karriären känns Marianne Mörck fortfarande ung.Jag är en samlare, precis som mina 30 000 Kinderäggsfigurer hemma. Jag tänker sortera dem när jag blir gammal, men tyvärr är jag redan 70 år.

Men jag märker det inte; Jag känner mig 34. När jag var liten minns jag att en 70-årig man var trög och drack kaffe ur en slumpmässig kopp. Mitt intryck av mig själv är att jag är aktiv och frisk; Jag är 34 år gammal, och du kan hacka ur mig det på nolltid.

Hon säger: “Jag känner att jag har hela livet framför mig.” I samma andetag uttrycker Marianne Mörck sin glädje över att fortfarande vara närvarande och beklagar att hon “borde haft ett hjärtstopp för längesedan.”

Marianne Mörck Sjuk
Marianne Mörck Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!