Mats Wilander Familj

Sprid kärleken
Mats Wilander Familj
Mats Wilander Familj

Mats Wilander Familj – HAILEY. Han är tennisspelare, tennistränare och tenniskommentator.
Även 37 år efter att ha vunnit sin första grand slam-turnering i Paris, fortsätter Mats Wilander att låta sin passion för tennis forma alla aspekter av hans liv.


När han berättar om sina “rockstar”-dagar, sin pappa Einars död och hur han och hans syster Sonya gick vidare efter sina skumma affärsaffärer är tennis ofta ett ämne. När Mats Wilander förklarade att livet är som tennis gick personalen på SportExpress ut till träningsplanerna för att försöka fånga en solstråle.

Temperaturen är sval 4 på termometern. När Mats Wilander strosar in på det lokala kaféet har morgondimman ännu inte lyft från bergen, men luften är krispig och ren. I nionde hade han prärievargar och kronhjortar på fastigheten.

Regnet i natt var bara hemskt. Jag var uppe vid fyratiden, och det var ett så jävla liv! Wilander påverkas nästan aldrig av icke-mänskligt liv. Medan Idahos landmassa är ungefär likvärdig med Sveriges, är dess befolkning betydligt mindre på under två miljoner. Det finns mycket öppna land och bergskedjor, men få städer.

Det finns naturligtvis även potatisodlingar. Idahos registreringsskyltar skryter till och med frasen “berömda potatis” eftersom potatisen är en så integrerad del av statens kultur.I tjugo år har Wilander kallat detta område för hem.

På grund av tillströmningen av Wall Streets rika elit beslutade familjen att flytta från Connecticut till delstaten New York, där de kunde uppfostra sina barn nära naturen.Den torra luften och låga temperaturer var idealiska för sonen Erik, som hade epidermolysis bullosa, en hudsjukdom. Han utvecklar fruktansvärda blåsor på huden i varma och fuktiga klimat, men i Idaho är vädret betydligt behagligare.

Emma, ​​Karl, Erik och Oskar är alla vuxna och lever sina egna liv, men Wilander har inte för avsikt att lämna hemmet snart. Sannolikheten för att vi åker från denna plats är låg. Eller kanske för evigt och alltid. Det är tufft att föreställa sig att man slår sig ner på en plats med mer trafik och fler människor när man väl upplevt livet här. Makarna Wilanders främsta stora önskan är att minska sin nuvarande bostad.

När det bara är Mats och Sonya hemma kan den tusen kvadratmeter stora herrgården kännas lite trång. Det finns att köpa för cirka 46 000 000 SEK. När du städar huset uppifrån och ner, inser du, “fan, det ser likadant ut som det gjorde för sex månader sedan!” Absolut ingen är i närheten. Bortsett från de två ockuperade rummen.

Sonya Wilander tillbringar också mycket tid ensam hemma. Det har gått över 20 år sedan Mats Wilander gick i pension från tennis, men han är fortfarande där ute och hjälper sporten. Det är hans arbete på Eurosport, där han har varit i cirka 15 år, studerat och kommenterat alla världens största tennismästerskap.

Hans tennisläger kallas “Wilander on Wheels”, och han reser från plats till plats i ett fritidsfordon (RV).Dessutom är Wilander delägare, tränare och tennisexpert på Gravity Fitness & Tennis i Hailey.Sonen Karl är fortfarande lokal, och han och Mats jobbar på Gravity tillsammans vid sidan av.
En sjufaldig Grand Slam-mästare är tillgänglig för privata tennislektioner i ett community med endast 8 000.

Det som står på spel här är snarare ett försök att påverka människor att ändra sina vanor och rutiner. De flesta av de starkaste människorna i stan bor i Ketchum, medan medelåldersbefolkningen Hailey och vi andra i Gravity är precis på gränsen med de olämpliga och de ekonomiskt fastlåsta.

För att undvika att ett litet antal medlemmar betalar en oproportionerligt stor summa, strävar vi efter att hålla medlemsavgifterna låga och attrahera ett stort antal cheapskate-kunder. En motivation är alltså hoppet om att förbättra människors lott i livet.

Mats Wilander Familj

Du gillar helt klart tennisspelet väldigt mycket. ja! Det enda andra alternativet är att inte göra någonting, så det är vad jag ska göra. Liknar att vara djupt hängiven sin valp eller make. Det är sant, så är det 100% av tiden. Jag saknar alternativ. Även om du saknar specifik kunskap är det viktigt att ha tro på din egen förmåga.

Men om du inte har något emot att ta risker är det också bra. Du önskar att du kunde lita mer på världen omkring dig, men det finns så få saker du kan lita på. Jag är säker på min metod att närma mig tennisstrategi. Dessutom anser jag att det är en plikt att sprida det vidare. Mats Wilander är fortfarande i farten.

Det tar honom minst tre veckor att täcka var och en av de fyra Grand Slam-turneringar han deltar i med Eurosport, och då räknas inte Wilander on Wheels, seniorspelarturneringar och så vidare. Ungefär sex till sju månader om året reser Wilander.

Att ha roligt är viktigt, men du kan ha lika trevligt hemma. Det är vad jag har kunnat samla på mig. För mig har det blivit roligare att vara hemma än att gå ut de senaste åren. Men jag behöver fortfarande arbeta och försörja mig; Jag har inte råd att göra ingenting. Om så är fallet

Wilander, som inte bara tycks gilla eller älska tennis, utan ägna hela sin existens åt det, medger att han är “ganska tveksam” om han skulle ha fortsatt att spela om han fortfarande tävlade aktivt vid den här tiden.

Ja, eftersom du inte behöver det. Jag tog ett tvåårigt uppehåll där jag fokuserade på golf och musik, men insåg så småningom att ingenting kunde vara lika med glädjen jag får av tennis. Det är så du kommer överens med nödvändigheten av tennis och sysselsättning.

Mats Wilander Familj
Mats Wilander Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!