Melwin Lycke Holm Mamma

Sprid kärleken
Melwin Lycke Holm Mamma
Melwin Lycke Holm Mamma

Melwin Lycke Holm Mamma – KARLSTAD. Till följd av pappa Stefans ingripande är hans son inte längre höjdhoppare. Melwin Lycke Holm, en tonåring med enorm potential, ger nu sin första stora intervju någonsin, där han diskuterar pressen han känner, sina ambitioner för framtiden och hur han har tappat tron ​​på sig själv.

– Jag tror att jag håller en hög standard. Det är svårt ibland. Jag tror dock att jag besitter en unik egenskap som inte många delar. Strumpor, godis och så Legomannen Yoda. Eftersom jag inte har byggt så mycket på sistone har min pappa gjort det mesta. Han är familjens LEGO-entusiast.

Karlstads parkeringsplats Vxnäshallen invaderas av en grå Saab kombi. Melwin kommer först ut, följt av Stefan. Efter skolan återgår Melwin till sin vanliga rutin med pappa Stefan och beger sig sedan till träningen.

Medan han haltar mot entrén äter Melwin från en proteinbar. Några minuter efter klockan 15 är det fortfarande lite folk i friidrottshallen. Det är träning fem dagar i veckan, sju dagar i veckan.Det upplägget har fungerat bra för Stefan Holm som har tagit ledigt på lördagar sedan säsongsstarten.

En 28-årig Stefan Holm vann OS-guld den 22 augusti 2004 i Aten som löpare. Stefan Holm och hans dåvarande fru Anna Lycke välkomnade sitt första barn, en son som de döpte till Melwin, sju veckor senare.

Från och med detta ögonblick, i Karlstad friidrottshall, sitter han på en träbänk. Även om jag tycker om att träna kan det vara en utmaning att komma igång. Melwin och hans far, Stefan, reser sig båda på fötter. De verkar vara lika höga. – Han säger, “Jag är 1,80”, men Stefan svarar med, “Jag är 1,83.”

Och en halv också. Hon är bara 0,5 cm längre än jag. De tar en hand-to-head-mätning för att avgöra om Melwin kommer att växa ur sin pappa. Sedan dess har mitt liv varit en röra, även om jag kanske är på väg mot mognad.

Jag säger inte det, men å andra sidan växte man 18 centimeter på ett år.
Stefan vänder sig mot sin son. Melwin Lycke Holms tillväxt är inte begränsad till hans längd. Han gick från 1,63 meter personbästa i höjdhopp till 2,09 meter på bara tre år. – Allt har rört sig i en rasande fart. Han är plötsligt 15, och han har redan hoppat högre än jag någonsin förväntat mig, åtminstone så här tidigt.

Melwin Lycke Holm Mamma: Anna Lycke

Det har varit många förfrågningar om att Melwin Lycke Holm ska göra en större intervju de senaste åren och det här är den första. Melwin har fram till nu bara pratat med media efter några tävlingar, då hans pappa Stefan har satt punkt för det.

Att han är min son gör det tydligt att han har fått förmånsbehandling. Jag har dock pausat tidigare. Du förstår, jag tror att du bör mogna in i dina roller i livet. Nu när han är 15 år är han mogen nog att anta en utmaning som denna.

Detsamma gäller sociala medier; Jag lägger inte upp bilder på honom där som ett sätt att skydda honom. Stella nickar till den löpbandsbundna Melwin när han börjar sin uppvärmningsjogg före träningen.

Melwin Lycke Holm Mamma

Melwin har satt inofficiella världsrekord i sin åldersklass och tog brons på utomhus-VM för seniorer i somras med ett hopp på 2,09 meter. Men visste han redan från tidig ålder att han ville följa sin berömda framgångsrika pappa, OS-guldmedaljören Stefan Holm, i fotspåren?

När jag var yngre inspirerades jag av min pappas agerande och började spela höjdhopp så fort jag kunde få tag på en madrass. Och om det inte vore för min pappa så hade jag nog inte börjat med friidrott. Melwin, å andra sidan, säger att han aldrig känt sig tvungen att göra någonting.

– Min mamma berättade att när jag var barn så gjorde min pappa en kommentar att “han kan bli allt annat än en höjdhoppare”. Stefan hade sagt samma sak bara en stund tidigare, utanför Melwins hörhåll.

Även om jag och Melwin är nära, trodde jag aldrig att han en dag skulle tävla i höjdhopp. Det är svårt att vara son till sin far. Henrik Larssons son, Jordan Larsson, bär tyngden av sin fars arv. Ett annat exempel är Anna Lindberg, dotter till Ulrika Knape.

“Jag trodde att Melwin kunde göra allt annat än höjdhoppet”, sa min far misstroende. Men det var också något som han var ivrig att ta sig an. När han var yngre frågade jag honom ofta om han var säker på att han ville gå till hallen med mig, men jag försökte aldrig stoppa honom. Han ville, men han kunde inte. I en skoltävling tävlade Melwin Lycke Holm i höjdhopp.

Det enda jag någonsin gjort tidigare var att spela höjdhopp; Jag hade ingen annan atletisk erfarenhet. Ett mål att vinna förverkligades inte för mig. Jag var tvåan. Sedan tog jag beslutet att fan, nästa år, ska jag vinna.Liknar Stefan Holms träningsgrupp för höjdhoppare i Vxnäshallen 2014, där Evelina Erlandsson (bland andra) och Sofie Skoog (bland andra) ingick.

Melwin Lycke Holm Mamma
Melwin Lycke Holm Mamma

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!