Messiah Hallberg Barn

Sprid kärleken
Messiah Hallberg Barn
Messiah Hallberg Barn

Messiah Hallberg Barn – Under utmanande tider övergav de så småningom sin gemensamma ansträngning. Men komiker som Christina Nordhager och Messiah Hallberg lyckas ofta använda komedi för att bryta monotonin i det dagliga livet. De gick för att se “A Star Is Born” för inte så länge sedan.

Under tiden hävdar Messiah Hallberg att han höll ett öga på sin fru och undrade: “Jag har ingen aning om hon hatar eller gillar den här filmen.”Det är ett intressant koncept, och ett som tilltalar mig. Jag njuter av Christinas oförutsägbarhet eftersom det bidrar till hennes redan spännande personlighet. Trots att han har känt henne i tolv år kan han fortfarande inte förutse hennes reaktion.

Christina Nordhager erkänner att hon gillade filmen och tror att det finaste med Messias inte är hans oförutsägbara beteende utan snarare det faktum att han är så ung.Paret korsades första gången 2007, då de båda var anställda av TV3-programmet Efterlyst.

Medan Christina var reporter för produktionsföretaget Strix, höll Messiah på att slutföra sin första praktik inom journalistik. De har sedan dess fått två barn och båda brutit sig in på Sveriges stora ståupp-scener.

De var också värdar för podcasten Genius Explained från 2012 till 2015, då de var väldigt uppriktiga om sina romantiska liv. Under den tiden hade de ett nära samarbete; ändå nådde de snart ett vägskäl där de var och en kände att de var tvungna att fatta ett beslut som äventyrade antingen podden eller deras relation.

Ibland var deltagarna obekväma med hur nära de var. Gränsen mellan offentlig och privat information blir allt mer suddiga. Både de lättsamma och tunga detaljerna. Enligt Messiah var det några tillfällen då vi var tvungna att pausa inspelningen. Enligt Christina har de lagt ner mycket kraft på sitt äktenskap trots att det varit utmanande vid ett flertal tillfällen. I det här fallet tillät deras dotter Louises ankomst i ett tidigt skede av deras förhållande dem att lära sig om varandra som föräldrar och som ett par.

Så det är hälsosamt att ta en paus då och då, säga en gång vart femte år och fråga dig själv: “Vem är jag? Ta reda på hur jag har växt och undersök lite om vem du är. Det är lätt att glömma att Messias har förändrats. sedan vi träffades första gången, vad med monotonin i arbetsveckan och allt. Vi vill vara tillsammans, men hon erkänner att det är svårt och att det är lättare att bryta upp. De har bland annat gått i parterapi i grupp i ett försök att ändra långvariga destruktiva rutiner.

För närvarande är intervallet mellan besöken cirka varannan vecka. Christina tycker att det har varit till hjälp eftersom det kommer att vara en tid då de kan vara ärliga mot varandra. – Där vi kanske ger varandra vår fulla uppmärksamhet.

Alla är avslappnade, så vi kan alla ställa frågor, dela våra nuvarande erfarenheter, lära oss nya saker och brainstorma sätt att göra saker bättre. Bortsett från det har vi helt enkelt inte tid för det i våra vanliga scheman. En utomstående kan också fråga: “Hej, har du tänkt på hur dina handlingar kan tas emot i den här situationen.

De använder ofta kvickhet för att förlöjliga livets alldaglighet. Under deras sessioner med sin terapeut säger Messiah att Christina ofta får honom att skratta högt.Det frigör dig verkligen. Om vi ​​inte hade det bra tillsammans skulle vi förmodligen inte fortfarande vara vänner. Hon behåller sitt sinne för humor även om hon inte är så vettig. Christinas kvickhet lyser igenom även under hetsiga bråk. Han tycker att hon är rolig.

Messiah Hallberg Barn

Scener ur ett äktenskap, med undertiteln “att träffas, bita ihop och splittras”, är titeln på Messias kommande standup-show i höst. Han hävdar att anledningen till detta är att det senaste decenniet har konsumerats av familjeliv och små barn.

Han grävde sig ett hål precis där han stod, och han spelade Christina som en fiol. Det handlar inte om att få någon att verka vara den onde i vår vänskap. Enligt honom är det en rolig titt på närheten till ljus och mörker i romantiska relationer.

De två är överens om att det är svårt att upprätthålla en relation i dagens kultur av omedelbar tillfredsställelse. Verkligheten är att att upprätthålla en sund relation mellan två personer är en ständig kamp i uppförsbacke, men det här är precis sånt som kan omvandlas till en rolig komedi på scenen.

Vi två har blivit ganska skickliga på att göra narr av vår egen olycka, erkänner Christina. Var uppmärksam på din partners behov. Fråga inte bara din partner vad de vill ha; fokusera istället på hur de har förändrats och vad de verkar kräva av dig. Se till att du inte förgrenar dig i för många olika riktningar genom att stanna då och då.

Kom iväg tillsammans så att ni kan umgås med varandra utan att barnen stör. Delta i parrådgivning. Psst! Skratta åt det på Messiah Hallbergs konsert! Scener för bröllopsceremoni – Turnén startar på rebro den 20 september och avslutas i Stockholm den 23 november med en stand-up-akt om dejting, sminkning och att göra slut.

Följ med tiden och allt det där. Nu mer än någonsin kan vem som helst försöka sig på komedi. Nuförtiden, tack vare internet, kan vem som helst slänga på sig en peruk och påstå sig vara komiker. Att hitta en publik blir allt svårare. Det är ett riktigt brett spektrum. Komiker har en hög omsättningshastighet. Folk gör det stort på TikTok och allt det där.

Messiah Hallberg Barn
Messiah Hallberg Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!