Mikael Stahre Familj

Sprid kärleken
Mikael Stahre Familj
Mikael Stahre Familj

Mikael Stahre Familj – Ett historiskt SM-guld för Hakenstein. Peter Gerhardsson, damlandslagets förbundskapten, satt i soffan med sitt jublad. Det är så mycket känslor, utbrast den gamle Häckentränaren. En krona behövdes för att säkra klubbens första SM-guld genom åren. Tre mål för Häcken efter att ha hamnat under med 4-0 till IFK Göteborg på Gamla Ullevi.

Gerhardsson, som arbetat som tränare på Häcken i åtta år (2009-2016), firade med sin familj när de äntligen fick in lite pengar.Huset var fyllt av glädje och skratt. Det han just sa till TT är helt fantastiskt.Jag kom till dig under en tid då alla var för trötta för att gå ut varje år.

De åtta åren jag tillbringade där var fyllda av underbara medarbetare. Klubbens grund är solid, tack vare de gode män som bor i området, och framsteg har gjorts på den vägen. Det finns en grupp som förespråkar höga krav på utvärdering, och de har byggt upp en struktur som går utöver vad som krävs. Det är en av livets största glädjeämnen att jag fick tillbringa några av mina bästa fotbollsår där.

Efter Gerhardssons övertagande av klubben i början av säsongen 2009 kunde klubben etablera sig ordentligt i landets högsta serie. Av någon anledning slutade jag med att arbeta med värderingar som jag visste var fel. Jag insåg att jag hade misstagit mig om ungdomarnas behov av att samla material; det var dåligt.

Jag gjorde mig av med mutsystemet som fortfarande används på många nattklubbar. Jag trodde att det var en sorts småstöld att folk skulle göra så; Jag var mer intresserad av att prata med män om de visades där tidigt. Jag tyckte det var obligatoriskt att ha ett bötessystem.

Med andra ord, jag blev av med de anonyma frågorna som brukade göra mig galen genom att ta bort dem från den här sidan. Jag vill ha spelare som inte är rädda för att stå upp för det de tror på. Förra årets spelare skrev i stora feta böcker; de visste att det var bra för vår utveckling.Förbundskaptenen, som tog över damlandslaget i slutet av 2016, landar någonstans med tre ord samtidigt som man försöker förklara varför Häcken är den svenska mestaren.

Jag såg en intervju där Samuel Gustafson definierade “Hacker” med tre ord: “process”, “kreativitet” och “mojo”. Han nämnde också hur Per Mathias Hgmo (Häckens guldtränare) är mer av en ledare än en tränare, vilket är något jag tycker är ganska betydelsefullt i den fotbollsvärld vi lever i.Det gör att ledarskapsförmågan glöms bort och istället uppmärksammas analyser och liknande.

Alla dessa utvärderingar gör mig så glad inombords; de speglar så mycket av det jag står för. På grund av detta verkar det desto mer tillfredsställande att vinna på detta sätt, genom att använda sin fantasi och goda omdöme. Jag skulle också vilja ha spelare som är mogna nog att fatta beslut och inte gömma sig bakom ursäkter. Personligen tror jag att det sammanfattar hela föreningen.

Mikael Stahre Familj

Jag var lättad över att någon hade tagit Hgmo förra året, men det är inte därför jag är här nu. Erfarenhet och ledarskap är avgörande, men det är inget som kan vinnas på kort tid. De anlitade en erfaren tränare som hade lång företagserfarenhet. Du har vunnit SM-guld på ett helt annat sätt; Jag lägger in det rätt i mitt fotbollshjärta.

Inte bara för att det är Häcken, utan också hur du gör det, av syfte och av misstag. Jag tycker det är väldigt coolt. Fotboll Elias Gustafson, en rgryte, såg derbyt på söndagen inifrån en Häcken-tröja. Han hängde med Häckens spelare och fans efter matchen och grillade.
Det måste komma ett svar från det blå laget.

Andreas Karlsson, klubbens utnämnde ledare, sa att det skulle bli ett bakslag för spelaren.Filippa Curmark skriver i ett sms till GP “Egoistiskt betyder ett SM-guld oerhört mycket, och det kommer att vara ett bevis på det engagemang och det driv som finns i den här klubben.”

Eftersom vi har match imorgon blir det inte så mycket firande för oss i dammen, men vi planerar att fira tillsammans veckan därpå. Jag tror att herrarna har varit självförsörjande hela säsongen. Det verkar som om ingen lag har kunnat stoppa dem.

De är alla så jämnt matchade; de spelar med sådan precision; och de bara flår varandra där ute på planen. Att de vinner guld förvånar mig inte det minsta. Jag är förvånad och motiverad av deras konsekventa prestation. Nu när de har visat alla hur fotboll spelas på Hisingen är det slut, som Curmark uttrycker det. Även Elin Rubensson får fokusera på att göra sig redo för morgonens spel snarare än att oroa sig för sista handen på guldmedaljen.

Att Häcken tagit SM-guld för första gången någonsin är en mycket anmärkningsvärd prestation. Jag vet att de har jobbat så hårt och kämpat riktigt hårt, och den klubben är fantastisk; Jag älskar dem allihop och är verkligen glad, säger hon.

De har haft en fantastisk säsong från början till slut, och det övergripande spelet har varit fantastiskt. Elin Rubensson hävdar att det är det bästa improviserade spelet hon någonsin sett. Det betyder mycket för mig och jag vet att det gör det för resten av klubben också.

Rasmus Lindgren tycker att det är fantastiskt att Häcken belönades för fotbollen de spelade i år genom att ta emot en SM-guldmedalj. Detta är ett bevis på att det är möjligt att spela underhållande fotboll och ändå vinna. Han gick i pension från klubben föregående år efter att ha blivit framröstad till 2016 års BK Häcken-lag.

Mikael Stahre Familj
Mikael Stahre Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!