Monica Zetterlund Död

Sprid kärleken
Monica Zetterlund Död
Monica Zetterlund Död

Monica Zetterlund Död – Konstnären Monica Zetterlund återvände hem till en brand på sin gata, Birger Jarlsgatan, i hjärtat av Stockholm en kväll. Hon tände elden själv ungefär 17:45. Ungefär en och en halv timme senare, när rökdykaren kom in i lägenheten, upptäckte de hennes kropp i det extra sovrummet. Faran med varumärket är känd.

Monica Zetterlund var sjuk i skolios och kämpade för att ta hand om sig själv. För några år sedan, efter vad som måste ha varit nära 50 år som en av Sveriges mest vördade sångerskor, kom hon tillbaka till sina rötter.Monica Zetterlund led av en barndomsryggskada och blev rektor för en utmanande skola. Hon var rullstolsbure och hade nog inte en chans när de äldre fick en bra fäste i säcken.

Femton minuter efter att larmet gick, anlände brandkåren till lägenheten på femte våningen för att hitta vardagsrummet redan röjt. Klockan 18:17 hittades rökdykare Zetterlund död. Hennes kropp upptäcktes under lunchtid idag och identifierades.

När branden bröt ut och sjukhuset var fullsatt med patienter sent på natten var Zetterlunds sambo inte där för att hjälpa. Enligt polisens teknik var branden troligen anlagd av sabotage, vilket rapporterats av flera medier. Monica Zetterlunds död Många år tillbringade den välkända svenska konstnären Monica Zetterlund ensam i sin lägenhet i Stockholm.

Eftersom hennes skolios var så allvarlig var hon rullstolsbunden resten av sitt liv.2005 dog Monica Zetterlund efter att en massiv brand lämnade henne obevakad i sin säng.Sängbranden som spred sig så snabbt till resten av den hukande skådespelaren hade liten chans att släckas.

Jag var hemma med Monica en timme innan den fruktansvärda olyckan, som Doris Strhlman berättar med egna ord.Monica Zetterlund, hemmahörande i Hagfors, Värmland, slog igenom på 1960-talet tack vare sin karisma och charm till synes över en natt.

Jazzsångerskan hyllades av kritiker och upphöjdes till filmstjärnor under hela sin framgångsrika karriär.Monica var inte bara en kollega utan också en stor källa till motivation för mig. Hon är någon jag har mycket respekt för. Singer-songwriter Claes Janson från Uppsala minns hur det var “normalt” att kollegor blev vänner utanför jobbet.

Monica Zetterlund Död: 12 maj 2005

Med en hastighet av 180 km/h tillbringade Monica Zetterlund hela sitt liv. Deras relationer upplevde ett brett spektrum av toppar och dalar. Hon hade sällskap av många män under sitt liv. Efter att Monica sagt att hon skulle fortsätta jobba var det flera som lämnade. Vid det här laget hade hon redan hittat någon ny att älska. En manlig vän sa att hon var otroligt motiverad.

Monica Zetterlund Död

Stjärnans livsstil inkluderade frekvent berusningsdrickande och vilda fester. Strong Sauf- och Combat-Sequences filmas nu från Monica Zetterlunds liv. Monica var väldigt snäll och generös. Men när hon väl bestämt sig kunde hon inte gå tillbaka på sitt ord. En vän till henne som vill förbli namnlös varnade henne för att allvarliga svårigheter var oundvikliga.

Enligt kumquaten var hon tvungen att ta en massa kraftfulla piller utöver alkoholen och ryggsmärtan för att prestera.När Monica Zetterlund var barn ramlade hon av en trapets i sitt hem i Hagfors, Sverige, och gjorde ont i ryggen.

Hon var utrustad för en korsett och en gipswiege ganska länge. Hon led av svåra ryggsmärtor till följd av sin ärftliga skolios, som bara förvärrades när hon åldrades och blev alltmer böjd. Under sina senare år blev hon nästan helt hopkrupen.Bill Remembered, ett hyllningsalbum till Bill Evans, spelades in hemma hos Monica Zetterlund. Den dök upp för första gången i tryck år 2000. Därefter tog hon beslutet att försvinna från allmänhetens syn.

Hennes tid ägnades i första hand åt att läsa i hennes trerummare på fjärde våningen på Birger Jarlsgatan i hjärtat av Stockholm.Hon ville inte vara i en grupp med så många andra människor. Dina kompisar var där för att hjälpa dig tända cigaretten och se till att du hade en bra förråd till hands.

Tom Alandh, som pratade med Oskar Hammarkrantz från Expresses Sunday om kattens historia som husdjur, anmärkte att “hon var ensam för sina egna villkor.”Mitt på 1960-talet presenterade Monica Zetterlunds vän Doris Strhlman henne för författaren. De blev snabba vänner efter att ha träffat varandra.

Doris Strhlman ägnade sitt liv åt att jaga stjärnorna.Det chockerar mig fortfarande att Monica inte är här eftersom vi var så nära vänner. Även 78-åriga Doris Strhlmann tycker att det är skrämmande.Vi kopplade ihop på ett mänskligt plan, och det var jättekul för oss båda. Monica var en generös och snäll person som satte andra människor före sig själv.

Doris Strhlmann, konstnärens nära vän, var den sista personen hon såg vid liv.Monica tatuerade mig med henna idag. Jag handlade mat med henne hela dagen och vi åt lunch tillsammans.Efter att ha hört “Jag har ingen aning om vad som orsakar branden” ringde SOS-övervakaren till brandkåren. Min döende önskan är att jag inte ska behöva dö på det här sättet.


Elden som startade i hans säng och snabbt spred sig till hans Rollator var för mycket för stjärnan att hantera.Klockan 19.54 tog sig en grupp storrökare in i ett hem som var helt uppslukat av tjock, mörk rök. Det är för sent att ringa brandkåren; de har redan lämnat.

När Monica Zetterlund kom fram såg hon att ena sidan av dubbelsängen var tom. Doris Strhlmann, Monicas vän, kom en halvtimme senare till sjukhuset för att hämta plaggen hon behövde till Monicas sambo. Brandmän och poliser har samlats utanför hemmet. Hon kunde dock inte tyda vad som hände framför henne.

Monica Zetterlund Död
Monica Zetterlund Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!