Darins Pojkvän

Sprid kärleken
Darins Pojkvän
Darins Pojkvän

Darins Pojkvän – Darin besökte “Hellenius Hörna ikväll”, där han avslöjade sin singelstatus och detaljerade de egenskaper han letar efter hos en potentiell partner. Darin meddelade i kvällsupplagan av Hellenius Hörna att han är singel. När David Hellenius får frågan om vad han letar efter hos en följeslagare, svarar han:

Någon som är rolig på ett enkelt sätt, spontan och tycker om mat är avgörande. Mängden mat jag äter är lämplig. Och hon måste älska musik också!David säger, “Det här är bra; det är som en live Tinder” och uppmuntrar folk att registrera sig på Instagram och skriva om de passar beskrivningen.

Darin, som vann HBTQ på QX-galan i år, är just nu på turné och kommer att spela i Stockholm hela veckan. Han släppte sin nya singel “Holding me more” i torsdags.Darin Zanyar, nu 32 år gammal, tog sig till finalen i “American Idol” 2004 och har blivit en fansfavorit sedan dess.

Många spekulerar om Darins personliga liv och söker efter även de minsta antydningar som kan kasta ljus över hans romantiska relationer, trots att konstnären själv alltid har varit uppriktig i saken.Senast någon snackade på Darins tillgivenhet var förra sommaren, när musikern var ute och uppträdde och kopplade av. Han fick nämligen en flod av kommentarer på sitt Instagramflöde från folk som spekulerade i att Darin var ifred med ett nytt kärleksintresse.

Det är möjligt att Darin inte tog självporträtten han laddade upp till sin dator. Men möjligheten att det var ett nytt kärleksintresse som fotograferade Darin var något han snabbt avfärdade. För länge sedan hade Darin en tvåårig flickvän i Berlin. Det gick dock inte, och 2008 var Darin singel igen. Darin har ingen aning om varför allt slutade som det gjorde.

Vi förblir nära vänner än i dag. Darin har tidigare i en intervju med Expressen sagt att det inte finns några hårda känslor mellan de två angående deras tidigare flickvanne. Sedan dess har många rykten cirkulerat om artistens personliga liv, även om ingenting har bekräftats av Darin själv.

2012 fick Darin äntligen sin chans att glänsa i TV4:s dundersuccé, Så mycket bättre. I föreställningen kunde vi bevittna Darin och 40-åriga The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson som pratade om det som gamla vänner. Den vänliga rivaliteten dem emellan blev en supersnackis, och flera år efter att säsongen slutade pratar andra deltagande artister fortfarande om det.

Är Haval Död

Miss Li, då 37 år gammal, och Magnus Uggla, då 65 år, berättade båda offentligt om sina erfarenheter av artisternas romantiska kontakter trots att varken Darin eller Maja hade varit i närheten då. Magnus Uggla hävdar att kemin mellan Darin och Maja var “fejk”, men Miss Li säger att hon inte trodde att något hände mellan de två.

Men det är något som Maja Ivarsson inte alls håller med om, vilket bekräftar att det faktiskt handlade om genuina känslor.Det råder ingen tvekan om att det som hände inte var en bluff. Allt om det var äkta och perfekt. Att vi inte är ett par nu eller då… Men just där och just då var när känslorna var äkta, säger Maja Ivarsson i en intervju med Aftonbladet.

Artister blev aldrig ett par, men Darin bekräftar att det var något mellan dem.
Det var ett flirtigt utbyte. Vi kom väldigt in i det och började klicka som fans. Vi blev nära vänner, säger Darin till den svenska tabloiden Aftonbladet Klick! och fortsätter:

Det var innerligt, men det hände inte särskilt ofta.Vi vet inte så mycket om Darins kärleksliv efter det där slänget. Det är möjligt att hans tillfredsställelse härrör från det faktum att han har haft en stabil romantisk relation ett tag.

Glad singel här! Jag har varit väldigt länge, har Darin tidigare bekräftat med ett leende. I en intervju med Expressen får Darin frågan om han är flirtig, och hans svar är lite överraskande: “Ja, ljus.” Nej, jag märker det inte alls; Jag försöker bara vara snäll.

Hur blir man därför en framgångsrik konstnär i modern tid? Det visar sig att Darin inte tror att det är möjligt. Jag tror bara inte att det är så det fungerar. Om du klickar på något, säger han, “Jag tror att du kommer att veta vad det är” (Båda) direkt.

Jag vill ständigt vara synlig och tillgänglig. När jag tänker på att vara snäll blir jag inte bitter utan snarare gladare, inser artisten. Att Darin alltid har nöjt sig med sitt kärleksliv är förstås gamla nyheter. Och ändå, kanske det kommer att ske förändringar under år 2021.

Det är hjärtskärande att se… Darin lade upp en bild på sitt hjärta på Instagram med texten “Stolthet, sommaren 2020.” Efter mycket själsrannsakan om kärlek och relationer skrev han: “Sedan några år tillbaka bor jag på Mallorca, Spanien,” där han är en framgångsrik artist vid en mogen ålder av 34.

Programledaren för den svenska talkshowen ” Hellenius hörna,” 47-årige David Hellenius, visar Darin en Instagram-bild som han själv lagt upp. Där ses smugglaren slappa i sina underkläder med champagneflöjt i handen.Titta på det här, den här mördaren måste vara en kanon. Det verkar som om den här mördaren är ensam på något sätt, som David Hellenius uttrycker det. Ja, han är singel, säger Darin och ler.

Darins Pojkvän
Darins Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!