Morgan Larsson Familj

Sprid kärleken
Morgan Larsson Familj
Morgan Larsson Familj

Morgan Larsson Familj – För att uppfylla sin dröm om att bilda familj tog det Morgan Larsson 48 år. När han först flyttade ihop med sin långvariga flickvän Emma var det svårt, men det förbättrades snabbt, och han fann sig oväntat bofast med henne och hennes pappa till tre barn, varav ett är två år och de andra två kommer att fylla en på några månader.

Morgans liv är en dröm, och det är lika tillfredsställande som Morgans vision om det i hans sinne. På Landvetter har han blivit en integrerad del av samhället. Innan jag träffade Emma för tre år sedan hade jag aldrig tänkt så mycket på mina egna behov eller min familjs behov, men i det ögonblicket blev allt glasklart. “

Just nu är mitt liv fantastiskt”, säger han utan ett spår av ett leende. Det dagliga livet kräver mycket eftertanke och planering, men Morgan har förbättrat sin effektivitet och kan nu hitta en bra balans mellan sina professionella och personliga skyldigheter.

För att han ska kunna hänga med i livets tempo lyssnar han på saker som poddcaster och romaner i en snabbare takt än vad som är brukligt för honom. Trots att han inte längre jobbar heltid, fortsätter Morgan att vara värdefull för P4-programmet SöndagsMorgan, som ses av miljontals människor varje vecka trots att hans arbetsbörda har minskat. Hans andra aktuella projekt är utvecklingen av en ambitiös roman med potential att bli ett massivt verk, men som han hittills inte har kunnat avslöja några detaljer om.

Att vara mamma till små barn har lärt mig att deras närvaro främjar utvecklingen av originella idéer. 50-åringen svarar: “Det är möjligt att jag inte trodde på det.” Även om han lätt erkänner att hans sömn inte är vad den en gång var, fortsätter han att utöva kommandot över sitt liv och allt annat som måste föras med honom. Det första han gör på morgonen är att dricka en stor mugg kaffe för att få igång dagen, som sedan följs av flera träningspass och löpningar.

Utgivningen av hans tredje roman, “Kistbyggarna”, kom bara några månader innan tvillingarnas födelse. Den korta berättelsen följer en grupp studenter som gick samman för att konstruera kistos som sitt slutstensprojekt.

Jag blev inspirerad att skapa den här kursen efter att ha sett en liten annons för den i Uddebo, som ligger strax utanför Bors. När jag funderade på detta tänkte jag på varför människor kan gå en sådan kurs, vilka ämnen de kan diskutera och varför de kan ha sökt till den. Jag insåg plötsligt att jag hade en stor skara av fiktiva karaktärer, var och en med sin egen unika uppsättning upplevelser som kunde vävas samman för att bilda en fängslande berättelse.

Morgan reser till staden Mora i sin fars fotspår, men han bär också en hel del prylar på sin höga rickshaw för när tillfället ges. När han till exempel bestämde sig för att åka Vasaloppet för första gången med sin sambo på vintern var det ett stort steg i hans liv.

Vi var ute och gick längre och längre sträckor på våra löpturer och joggar medan jag var inne på löpbandet och sprang på Kvibergs in-town skidspår (jag var tvungen att springa 50 varv för att nå mitt kilometermål). Vi var ute och gick en promenad och tränade lite; Jag åkte lite skidor inomhus, vilket var en stor distraktion. Det fanns en total brist på tillgängliga stimuli vid den tiden. Att jag fick klara Vasaloppet är anledning att fira, men att ta sig dit var ingen lätt uppgift.

Morgan Larsson Familj

Vi spelar ett spel i soffan som heter “no-slip”, där barnen hoppar omkring i cirklar medan jag står och tittar på dem på säkert avstånd. Med barn är det nästan så att jag skämtar om, säger han och lägger händerna på knäna. “Trots allt är det ett genuint suck-gym-träning”, medger han. Morgans yrke som farfarsfar har gjort det möjligt för honom att spendera mer tid i köket, och han säger sig ha förbättrat sina kulinariska färdigheter avsevärt under de senaste åren som ett resultat.

Det kommer att vara ett bra tillfälle att laga mat om du planerar att göra det, och det kommer att vara fascinerande att prova nya recept och se vilka som alla gillar mest. Om du har lyssnat på mina radioprogram, kanske du har märkt att jag har gett bort många fler recept i luften på sistone, vilket är fantastiska nyheter för dig som gillar att laga mat.

Morgan har funnit att den bästa kombinationen för henne är att växla mellan att arbeta självständigt med sitt skrivande och att delta i social radiodiskussion. Betydelsen att uppfostra en fredlig förälder och barn kommer snart att falla på familjens axlar.

Beslutet att lägga ner den så kallade hörselspre vid Lillsjöskolan, en gymnasieskola i stersund, kommer att få långtgående effekter på skolsamhället. Innan Morgan Larssons autistiske son Elias börjar på dagis sommaren 2011 bestämmer sig familjen för att rycka upp och flytta till Skne för att ge honom bättre utbildningsmöjligheter.

Varken Morgan eller hans syster Cecilia är lärare på heltid på någon av deras skolor.Chefen för kommunens barn- och ungdomsavdelning, Björn Sandahl, försvarar beslutet att stoppa hörselkåpan och införliva utbildningen i det vanliga skolväsendet med argumentet att det togs för barn och ungdomars bästa. utskott.

Även vid renoveringar av byggnaden behåller korridorerna ändå byggnadens historiska smak. Björn Sandal från P4 Jämtland hävdar att det är uppenbart att de har bestämt sig för att flytta sin verksamhet.

Morgan Larsson Familj
Morgan Larsson Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!