Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet

Sprid kärleken
Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet
Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet – Dr. Mouna Esmaeilzadeh är också ett välkänt ansikte på iransk tv. Stockholm Brain Institute vid Karolinska Institutet doktorerade i neurovetenskap. Hon dyker ofta upp i svensk tv för att diskutera vetenskapliga och tekniska ämnen. Född i Teheran, Iran, den 15 april 1980. Cirka 4 miljoner kronor tros vara mouna.

Esmaeilzadehs nettovärde esmaeilzadeh tog en kandidatexamen i filosofi från Stockholms universitet och en magisterexamen från universitetet i Oslo innan han började på sin nuvarande tjänst. På Karolinska Institutet avslutade hon sin läkarutbildning och tog sin medicinska examen 2005 och.

En doktorsexamen i neurovetenskap med tonvikt på PET-avbildning och hjärnans dopaminsystem 2011. Mouna Esmaeilzadeh, mer känd i media som Dr. Mouna, är föremål för vår diskussion. Fem typiska frågor angående hjärnforskaren besvaras av Nyheter24. Mouna Esmaeilzadeh tog examen från stockholms musikhögskola.

Kungsholmen och Universitetet i Oslos Filosofiprogram. Som hennes pseudonym antyder har hon en läkarexamen från Karolinska Institutet i Stockholm. Stockholm Brain Institute är där hon avslutade sin avhandling i neurovetenskap, som hon framgångsrikt försvarade 2011. Serendipity Innovations är.

Ett av de framgångsrika investmentbolagen som grundades av honom som docent i materialkemi och en av företagets grundare. Hon föddes i Teheran av politiskt aktiva föräldrar som stod på regimens “dödslista”. Under de första tre åren av hennes existens hölls Mouna gömd från resten av Iran mounas familj.

Flyttade till Sverige i februari 1983 och hon växte upp i Husby, en Stockholmsförort. En gymmagnat, Rasmus Ingerslev, 47, är Monas andra hälft. Han utvecklade de enorma danska företagen Fitness DK och Fresh Fitness. Han är nu också chef för Barry’s Bootcamps svenska filial i USA. Victor och Isabelle är.

Parets två barn födda i Stockholm respektive Marbella. Mouna finns på Instagram under användarnamnet doctormouna, med över 21 000 följare. Musiker, låtskrivare, manager och entreprenör med en lång historia inom radio och tv. Det går inte att förneka att Laila Bagge, 48, har många strängar på.

Sin lyra och det har visat sig vara en stor ekonomisk vinst. Att ta plats i Idol-juryn 2008 var det stora genombrottet för Laila Bagge, 48. Sedan dess har hon blivit en välkänd radiopersonlighet och en rutinerad entreprenör som designar smycken och säljer hud- och hårvårdsprodukter under varumärket Kolai.

Sverige laila Bagges avhopp från TV4:s flaggskepp Idol 2015 har inte alls varit nödvändigt. Nyheter24 berättade att den 48-åriga kvinnan tog ut en årsinkomst på 1 259 800 kronor 2020, vilket är drygt 100 000 kronor mer än hon tjänade fem år tidigare, enligt register från Skatteverket. Bagge är numera en.

Skarpsinnig affärskvinna, som tidigare nämnts. Omsättningen på 3 479 000 kronor gjordes av företaget “LB Management AB”, som även sysslar med artist- och musikutgivning. I år gav bolaget en vinst på 329 000 kronor och hade tillgångar värda 5 889 000 kronor, enligt bokslutet. True Products in.

Stockholm AB och Furniturefashion Sweden AB är ytterligare två företag som Laila sitter i styrelsen för. De driver ett kosmetik- och kläddesign- och försäljningsföretag i det första fallet och ett möbeldesign marknads förings och försäljningsföretag i det andra. Enligt deras ekonomi för 2019 gjorde true Products.

In Stockholm AB en vinst på 528 000 kronor på en försäljning på 1 223 000 kronor. Furniturefashion Sweden AB hade en omsättning på 811 000 kronor och en vinst på 523 000 kronor 2013. Mouna Esmaeilzadeh tog examen från Stockholms Musikhögskola Kungsholmen och Universitetet i Oslos Filosofiprogram som.

Hennes pseudonym antyder har hon en läkarexamen från Karolinska Institutet i Stockholm. Stockholm Brain Institute är där hon avslutade sin avhandling i neurovetenskap, som hon framgångsrikt försvarade 2011. Mouna har fotograferats med sin sexårige bror Saeid Esmaeilzadeh i olika miljöer.

Serendipity innovations är ett av de framgångsrika investmentbolagen som grundades av honom som docent i materialkemi och en av företagets grundare. Hon föddes i Teheran av politiskt aktiva föräldrar som stod på regimens “dödslista”. Under de första tre åren av hennes existens hölls Mouna gömd.

Från resten av Iran mounas familj flyttade till Sverige i februari 1983 och hon växte upp i Husby, en Stockholmsförort. En gymmagnat, Rasmus Ingerslev, 47, är Monas andra hälft. Han utvecklade de enorma danska företagen Fitness DK och Fresh Fitness.

Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet
Mouna Esmaeilzadeh Förmögenhet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!