Natalie Davet

Sprid kärleken
Natalie Davet
Natalie Davet

Natalie Davet – Natalie är en kvinna som är född den 25 februari 1979 och bosatt i Göteborg på Östra Skansgatan 10 . Hon flyttade till sin nuvarande lägenhet för 12 år sedan (22 februari 2010). (22 februari 2010). Här bor hon ensam, det finns i alla fall inga andra personer i hushållet som är äldre än 15 år.

Natalie är mycket eftertraktad i det här jobbet. Den här månaden har vi hittills delat information om henne vid 5368 tillfällen. Hennes lägenhet ligger på samma våning som hissen och det gemensamma trapphuset för sju andra boende. Vi har tagit reda på vilka de är och vilka som bor på varje våning.

De flesta som söker Natalie i detta sammanhang finns i Stockholm.Den svenska popmusikern Hkan Hellström släppte balladen “Kär I en ängel” den 21 maj 2008 som albumets andra singel.Låten är tillägnad Hellströms partner Nathalie Davet , som också är namngiven i låtens refräng. Rekordet nådde plats 51 på den svenska singellistan 2008.

B-sidan av skivan heter “Exil on Wollmar Yxkullsgatan”, där Wollmar Yxkullsgatan är en gata på Södermalm i Stockholm.En handnumrerad specialutgåva av singeln har getts ut som 7″ vinyl, begränsad till 100 exemplar och med omslag tryckta på konstpapper. Dessa signerades på baksidan av Hellström själv med en liten kärlek tillagd. Håkan Georg Hellström , född april 2, 1974 i Göteborg, är en svensk sångare och kompositör.

Han började sin musikkarriär i ensemblerna Broder Daniel och Honey Is Cool innan han 2000 lanserade som soloartist med albumet Känn ingen sorg för mig Göteborg. Hellström har därefter etablerat sig som en av Sveriges mest populära och kritikerkända artister. Han har skapat väsen för att han enligt vissa sjunger falskt. Flera av Hellströms musikvideor spelades in i Göteborgsområdet och texterna till hans sånger handlar ofta om kärlek, melankoli och utanförskap.

Hellströms liveshower, som han gör med ett band som inkluderar Simon Ljungman, Oscar Wallbom, Lars-Erik “Labbe” Grimelund, Finn Björnulfsson, Mattias Hellberg, Nils Berg, och Stefan Sporsén, är kända för sin höga energi och utbredda hyllning. Hellström är ett ivrigt Gais-fan och hans låt “Grdakvarnar och skit” fungerar som entrésång till Gais hemmamatcher.

Sedan han startade sin solokarriär har Hellström släppt sju album i Sverige, med en försäljning på cirka 400 000 skivor som Expressen rapporterade om redan i oktober 2010. 2005 släppte han en singel med titeln “En midsommarnattsdröm”, som var lika framgångsrik.Han har även utsetts till Årets Göteborgsborgare och som mottagare av Lisebergsapplåderna utöver sina många andra svenska utmärkelser, som Grammis och Rockbjörnen i andra kategorier.

Natalie Davet

Hkan Hellström föddes i Göteborg av Björn och Christina Hellström, och han och hans storebror, Tomas, växte upp på Nitaregatan i Ekebäck, Västra Frölunda.Efter att ha gått sjätte klass på Dalaskolan i Ekebäck gick Hellström över till samskolan i Göteborg.

Hellström undvek militärtjänst på grund av sin skolios. Hellström bildade tillsammans med Henrik Berggren och andra från Göteborgs högre co-ed skola bandet Broder Daniel under gymnasietiden. Efter det gick han med i bandet och spelade trummor fram till 1995, då han släpptes. Broder Daniel skrev på med EMI två veckor senare.

Hellström var istället medlem i ett annat Göteborgsband som heter Honey Is Cool, med vilka han släppte albumen Focky Focky No Pay och Crazy Love på trummor. Under denna tid bidrog han även med sång till bandet Pvels.

Till stor del på grund av inkluderingen av både “Whirlwind” och “Underground” från Broder Daniel Forever och dess föregångare, Broder Daniel, på soundtracket till filmen Fucking ml, blev albumet en kommersiell framgång.

Efter det kom det en period då vi hörde lite från någon av medlemmarna, och Hkan Hellström började jobba på en del sologrejer. Under hösten 2000 fick Hellström framgång med låten “Känn ingen sorg för mig Göteborg”, som introducerade honom för en bredare publik.

Hans självbetitlade debutalbum släpptes den oktober och fick kritik och kommersiell framgång. The Smiths, The Jam, Morrissey, Eldkvarn, The Stone Roses, Bruce Springsteen och Remmy Ongalaare är bara några av de band som har påverkat albumets sound. 2001 fick Hellström priset Årets Göteborgsmedborgare med motiveringen.

Natalie Davet
Natalie Davet

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!