Ola Forssmed

Sprid kärleken
Ola Forssmed
Ola Forssmed

Ola Forssmed – Ola Martin Forssmed är en svensk skateboardåkare och komiker som föddes den 6 september 1973 i Växjö i Kronobergs län. Ola Forssmed är född i södra Sverige, efter att ha tillbringat sin barndom i städerna Växjö och sterbymo.

Han har medverkat i ett flertal teateruppsättningar, som The Buddy Holly Story, Karlsson on the Take, Trollkrlen from Oz, Grease, och Skönheten och Odjuret på Stockholms Göta Lejon.Han hade en återkommande roll som polis i Pippi Långstrump på Stockholms Chinateatern och medverkade även i Linje Lusta på stadens större teatrar. Charleys faster och Lorden från Intiman Gardens bör också nämnas.

Sommaren 2007 spelade Forssmed Groucho Marx med stor uppskattning i Fredriksdalsteaterns uppsättning av Den stora premiären, där även Eva Rydberg, Kim Sulocki och Johannes Brost medverkade.

Han har medverkat i flera tv-produktioner, men rollen som Micki i Rederiet 1996 är det han är mest känd för. Sommaren 2008 uppträdde han i musikrevyn Hujeda mej vá många sånger och pjäsen Fyra brollies och ett bad.

Vintern och våren 2008–2009 sågs han på scen som Carmen Ghia i The Producers – Det vras ​​för Hitler på Chinateatern i Stockholm och som “huskomiker” i Babben & Co. Sommaren 2010 spelade han rollen av Vita Hästen på Gunnebo slottsteaters.

Nedan finns en maskinöversatt version av den svenska Wikipedia-artikeln om Ola Forssmed som publicerades 2018-01-09 09:07:13 UTC av programvaran GramTrans. Det svenska originalet kan komma att ändras, och dessa kommer att återspeglas i efterföljande översättningar. Du kan ändra översättningen till danska i den primära Wikipedia.

Wikipedias syn på biografier sammanfattas i den här artikeln. Fler kildehenvisningar krävs för att det ska vara verifierbart. (2015-02)Insikt i hur man lokaliserar mordiska mördare (fodnoter). Information utan sammanhang kan kritiseras och tas bort. Dela dina tankar på diskussionsforumet.


Han föddes den 6 september 1973 i Växjö kommun församling i Kronobergs län. Ola Forssmed växte upp i södra Sverige, i städerna Växjö och sterbymo. Han har samarbetat i en mängd olika scenproduktioner, inklusive The Buddy Holly Story, Karlsson on the Take, The Tin Man from Oz, Grease, och Skönheten och Odjuret p Got Lve i Stockholm, bland många andra.

Ola Forssmed

Han uppträdde som politisk operativ i Pippi Långstrump på Stockholms Chinatavern och medverkade i stadens uppsättningar av Line Behov. Charleys far, Lord Intiman, och hans son, Charleys brorson, bör också nämnas. Sommaren 2007 porträtterade Fosssmedsucces Groucho Marx i den föregripande butikspremiären, som spelades på Fredriksdalsteatret och med bland andra Eva Rydberg, Kim Sulocki och Johannes Brost.

Han har varit med i ett antal tv-program, men hans mest kända roll är som Micki i Rederiet. Hujeda jeg vá mange sange og I stykket nummer fire bryllupper og et bad var en musikrevy han var med och satte upp sommaren 2008. Hans senaste roller var som “huskomiker” i Babben & Co. och som Carmen Ghia i The Producers: Det blir forr för Hitler, som båda sprang på Stockholms Chinateatern under andra halvan av 2008 och första halvan av 2009.

Sommaren 2010 kan du se honom uppträda som Vita Hästen på Gunnebo slottsteaters.Martina Beer och Ola Forssmed har ett barn tillsammans, vilket gör dem till en tvåbarnsfamilj.Han och hans långvariga partner sedan över 20 år, Martina Beer, har tillkännagivit sin separation.

Oavsett anledning har han lämnat familjens gemensamma bostad.Någon gång i våra liv kommer vi alla att hamna i en tuff plats.Tio års äktenskap har gett fyra barn: en son och två döttrar.Det är verkligen ett stort problem. Jag känner tyngden av dess effekter akut.

Han har medverkat i en rad tv-program, som “Rederiet” och “Göta kanal 2”, men är mest känd för sitt arbete bakom kulisserna.Ola Forssmed växte upp i den lilla staden Sterbymo på Sveriges södra kust.De första åtta åren av Olas liv tillbringades i Växjö, där han är född och uppvuxen.

Inget av mina minnen av henne är särskilt trevliga eftersom hon försvann spårlöst. Mina föräldrar var främmande när jag var ung, så jag uppfostrades av min far. För att förbättra din upplevelse på våra webbplatser har vi placerat cookies på din dator och loggar din IP-adress. Läs vidare om du inte håller med eller vill ha mer information:

Ola Forssmed
Ola Forssmed

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!