Olivia Birgersson Längd

Sprid kärleken
Olivia Birgersson Längd
Olivia Birgersson Längd

Olivia Birgersson Längd – Julia sa att jag skulle ställa de mer utmanande frågorna och försöka framstå som nonchalant. Samt att ha romantiska möten i vardagliga miljöer. Det är ett bra tips för att ta reda på vem som skulle passa mig hemma också. Programsändningen börjar till sommaren och då kommer alla, enligt Olivia Birgerssons uppfattning, att känna sig väldigt trötta. Just nu känns allt väldigt långt borta, men det är spännande och roligt, säger hon.

Det var inte på Birgerssons egen krona som de bestämde sig för att titta på programmet. Istället var det hennes vän som föreslog idén och i slutändan lyckades få sin vilja att genomföra. Hon fortsatte att dunka i bordet. Men vad ska jag göra där, undrade jag? Till sist sa jag “män gör det då”, och efter det gick allt väldigt snabbt, säger hon. I den kommande säsongen av “Bachelorette” gör Olivia Birgersson tv-debut. Och hon går in i programmet med ett ädelt mål: att hitta någon att gifta sig med och bilda familj med.

Jag skulle älska att ha mina barn medan jag fortfarande är ung, och jag vill att hela min familj ska kunna åka på semester med barnen innan de är för gamla för att njuta av det. Det är dags att börja bygga nästa etapp, säger hon. Förra årets unga tv-stjärna Julia Franzén blev inte ihop med någon av sina vänner. Efter föreställningen gick hon med Bingo Rimér i ersättarrollen. Ändå är “Bachelorette”-tävlande Olivia Birgersson optimistisk att hon i slutändan kommer att hitta sann kärlek.

Jag tror att vänlighet kan hittas i alla situationer. Följaktligen tycker jag att det känns jätteläskigt att dejta på tv. Det är sant att det är en ganska liten sammankomst, men alla är nog överens om att det känns som lite ansträngning och ställer upp för att det ska bli av.

Enligt vad hon säger i sin introduktionsvideo är hennes idealiska partner någon som kan “få mig och skratta” samtidigt som den visar sin “mer allvarliga” och “djupa” sida. Enligt både producenter och deltagare kommer den här säsongen att ha mycket av allt.

Olivia Birgersson Längd : 176 cm

Det blir kraftfulla känslor, svart sug och tagghet i munnen (och mycket gråt) och en tjatande känsla av att något är fel. Det kommer att sändas fler avsnitt av The Bachelorette Sweden 2022 i sommar. I fjol hade succén för första gången premiär i Sverige, vilket markerade ögonblicket då det var dags för en kvinna att ta sin plats i mitten av scenen vid sidan av de vanliga misstänkta.

Det är uppenbart att publiken har fängslats av vad de har sett hittills, och allt vi kan göra är att hålla med dem om att det är dags för en Bachelorette att inta scenen. Exekutiv producent för programmets första säsong, Catrin Magnusson, förklarade hur fantastiskt det kändes att få en sådan glad nyhet.

Olivia Birgersson Längd

Catrin Magnusson avslöjade också vilka typer av kvinnor de spanade efter Bachelorette. Vi letar inte efter en sagoprinsessa utan snarare en vacker, självsäker och självständig kvinna som kan hålla sig. Det är hennes tur nu, och det är på tiden, sa Catrin Magnusson.

Nu vet vi att Julia Franzén valdes till att bli Sveriges första Bachelorette 2021. Idag börjar den andra säsongen av “Succé”, och årets vinnare, Olivia Birgersson, är på jakt efter kärleken. Den 14 november har serien premiär på TV4 och under sommaren får vi följa med som Olivia dejtars 19 kilo s en jakt p kärleken, allt på bästa sändningstid. Åh, och vi har ingen aning om vem hon är! Olivia har en utbildning inom evenemangskoordinering men jobbar istället som säljare. Medan hon inte jobbar tycker hon om att dansa, gå på promenader och umgås med vänner och familj.

Jag tycker verkligen om att dansa. Min pappa är från Gambia och min mamma är från Sverige, så jag har lite gambiskt blod i mig. Jag älskar att dansa. Olivia, gäst på Nyhetsmorgon, sa: “Jag tycker att det är jättekul med liv, rörelse, musik och energi och hela biten.” Olivia för sin del säger till Hänt att hon, med tanke på sin längd på 176 centimeter, skulle älska att ha en partner som är längre än hon är, men under föreställningen av Bachelorette fick Olivia en inblick i längden på de potentiella friarna.

Jag står på respektabla 176 centimeter i höjd. Det är sant att jag var den kortaste personen i rummet, men längden på kvinnorna runt mig varierade mycket. Tidigare hade jag varit väldigt petig med att bara dejta de längsta kvinnorna (om du var kortare än 185 centimeter, prata inte med mig). Så jag lärde mig att det är lika möjligt för människor att bygga upp sig själva för mycket under för lång tid, och att det är meningslöst att göra det.

Premiären av Bachelorette Sweden 2022 går på TV4 Play och Sjuan den 14 november. Det finns ett veckoavsnitt tillgängligt att streama på TV4 Play varje måndag. Förra året hade TV4:s Bachelorette en kvinna från Lerum vid namn Julia Franzén, som tidigare tävlat i laget Robinson-Decima. Sedan tog triangeldramat slut, och Franzén fann till slut kärleken med fotografen Bingo Rimér.

Och om jag ska prata estetiskt så skulle jag föredra att han är lång och snygg. Det är relativt, så de får själva bestämma om de tror att det gäller dem. Då måste han vara jordnära, jordnära och rolig. Det är förtjusande att han visar en viss personlighet och är stolt över vem han är. Och det vore ett plus om han kunde dansa också. Det är sant att dancehall är en av hennes största passioner; hon gör det själv flera gånger i veckan.

Olivia Birgersson Längd
Olivia Birgersson Längd

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!