Oscar Töringe Barn

Sprid kärleken
Oscar Töringe Barn
Oscar Töringe Barn

Oscar Töringe Barn – Oscar Töringe, skridskoåkare i slutet av trettioårsåldern, jobbar just nu med en rad olika projekt. Efter en lång sommar ser han fram emot måndag igen. Det finns mycket utrymme för det, säger han, eftersom han har en miljon barn hemma.

Jag hämtar inspiration från Erik Nivas bildspråk; han lever fyraplusslivet. Det är ett subjektivt sätt att se på situationen. Men två ner mot tre. Det har varit en mindre källa till oro. Eftersom jag har ett hus fullt med barn är det bra för mig. Tillbaka i den verkliga världen är det svårt att tro att det bara har gått en termin. Åkaren Oscar Töringe spelar rollen som polismästare Magnus i SVT-serien Tunna bl linjen.

Nu ska han berätta allt om sitt liv med sin syster Rakel Benér och deras barn Edda, Samuel och max.Säsong 2 av Tunna bl linjen hade premiär i SVT den 18 september. Tittarna på dramaserien kommer att få följa en grupp Malmöpoliser genom deras dagliga arbetsrutiner och deras försök att balansera yrkes- och privatliv.

Oscar Töringes, rulle Magnus, är en av de 39 poliserna i Tunna blå linje. I säsong 1 har Oscars karaktär Magnus en på-igen, av-igen-relation med Amanda Janssons polisstudent Sara.Nu berättar Oscar hur hans kärleksliv är utanför showen.Oscar och hans fru Rakel Benér, nu 36, har varit tillsammans länge; de två träffades första gången när de var unga.

Vi träffas på Fridhems folkhögskola i Svalöv, längst i norr. Det var längesedan; då var hon bara 19 och jag 22. Enligt min mening var hon en väldigt glad person. Intressant på ett charmigt sätt. Det gick väldigt snabbt, men vi var väldigt unga och det var lite jobbigt. Vi gick in i en helt ny värld, folkhögskolans värld. Han berättade för Amelia inför den stora föreställningen att de efter skolan flög ihop väldigt snabbt och bodde i Malmö i fem år innan de flyttade till Stockholm.

Idag valde Oscar och Rakel att spontanpresentera sig själva under en liten vigsel i Stadshuset efter att ha pysslat bort otaliga timmar på året med att leka med varandras barn (Edda, 8, Samuel, 4, och Max, 1).Det är något som vi har fantiserat om i många år utan att ha tänkt så mycket på eller planerat för. Det hände väldigt snabbt.

Vi berättade det inte för någon, men efter att vi unnat oss lunch och hört från några vänner på stan möttes vi alla på en restaurang den kvällen för att fira. Men vi ska ändå ha en utblåsningsfest för tusen personer efter paniken, sa Oscar till Expressen tidigare i år. Oscars syster Rakel är en skicklig skridskoåkare, och hon gör ett framträdande som karaktären Ditte i tre avsnitt av säsong 2 av Tunna bl linjen.

Oscar har tidigare berättat att det har sina för- och nackdelar att dela sitt liv med en annan skadestacker. Även om familjelogistik, intensiva upprepningsperioder och ekonomin inte alltid är idealiska, hjälper de varandra, vilket är bra för att brainstorma och testa nya idéer.

Oscar Töringe Barn

Som ett resultat är det lätt att föreställa sig hur trevligt det hade varit om någon av oss hade varit ekonomiskt säker. Rakel har jobbat länge på Dramaten och nu jobbar hon även på Stadsteatern, men ingen av oss föräldrar har någonsin haft en fast tjänst. Våra nära vänner har tyckt att det är svårt att förstå och delta i.

Han berättar för Amelia hur det känns att ständigt vara i mörker om pengar.När polismästaren Magnus vaknade upp i förra årets succéserie “Tunna bl linjen” högg han mer än ett hjärta. Oscar Töringe, i sin största roll hittills i serien, spelar Magnus.Det du ville veta om Oscar Töringe finns här.

I “Tunna bl linjen” gestaltar Oscar Töringe polisen Magnus. Hans “hårda på utsidan men mjuk på insidan”-stil blev snabbt en fansfavorit hos den svenska publiken, och hans film “Magnus” blev en biljettkass. Oskar Töringe är 39 år gammal. Han föddes den 15 juni 1983 och växte upp i Lund, Sverige. Hans mamma, Sanna Töringe, är författare, och hans pappa, Anders Granström, är ishockeyspelare.

Även om de flesta såg Oscar i Tunna blå linje så är det några som känner igen honom sedan tidigare. Oscar har gästspelat i ett antal svenska TV-program, inklusive Beck, Maria Wern och Top Dog. Även om det inte finns någon officiell sammanställning av skridskoåkarens storlek framgår det av bilderna och videorna att han tornar upp sig över sina konkurrenter i turneringen “Tunna bl linjen”.

Rakel Benér har varit Oscar Töringes flickvän i många år och 2020 begravde de stridsyxan och kastade sig, och sin kompis, mitt i kaoset. Det är något som vi har fantiserat om i många år utan att ha tänkt så mycket på eller planerat för. Det hände väldigt snabbt.

Vi berättade det inte för någon, men efter att vi unnat oss lunch och hört från några vänner på stan möttes vi alla på en restaurang den kvällen för att fira. Men vi kommer fortfarande att ha en utblåsning på tusen personer efter pandemin, sa Oscar i en intervju med Expressen förra året.

Oscar Töringe Barn
Oscar Töringe Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!