Paow Pojkvän

Sprid kärleken
Paow Pojkvän
Paow Pojkvän

Paow Pojkvän – Paulina “Paow” Danielsson, en 28-årig influencer och realitypersonlighet, dejtar nu ingen. De splittrades efter att hon förmedlade sin avsky för Danmark till den danske arvtagaren Alexander Zobel, 29.

Paow är för närvarande på den grekiska ön Rhodos. Hon har delat flera bilder på sig själv och en manlig följeslagare på sociala medier. Paow säger till Aftonbladet att mannen i fråga är den hon ser för tillfället.

Dessutom verifierar hon namnet på mannen i fråga som Alexander Wallengren, vilket först rapporterades av Nyheter 24. De säger att han är en bartender ursprungligen från Bors som flyttade till Rhodos i jakt på bättre karriärmöjligheter.

Alexander och Paow träffades genom gemensamma vänner i Grekland. Ändå känner ingen av dem någon brådska att börja dejta för närvarande. Vi njuter av vår tid tillsammans för vad det är, och det är oftast bara att hänga. Enligt Paows konto, “vi har det jättekul.” Paulina “Paow” Danielsson, från dokusåpan “Pawn Stars”, och den danske arvtagaren Alexander Zobel, från “The Royal Family”, har gjort slut.

Enligt Paulina Danielssons uttalande till Aftonbladet gjorde han slut mellan dem eftersom hon uttryckte sin avsky för Danmark. Nykter eller inte, jag är säker på att han kommer att ångra sig. Hon svarar: “Jag vet inte.” Paulina Danielsson, 28, och Alexander Zobel, 29, en dansk arvtagare och förmögen, var tillsammans i ett år och fyra månader.

Paulina Danielsson, som svarade på spekulationer om att deras förhållande hade tagit slut, sa att hon inte ville bo i eller njuta av Danmark som den primära motivationsfaktorn. Det har inte varit en varm och vänlig miljö för mig.

Dessutom tror jag inte att jag har haft Alexanders stöd för detta. Hon förklarar: “Jag hade skrivit om hur jag blivit fruktansvärt behandlad i Danmark och det kulminerade i att jag inte blev inbjuden till hans bästa väns bröllop.”

Jag blev sårad av det och det faktum att Alexander inte försvarade mig; som ett resultat blev vi lite småbråk om det, och sedan svarade Alexander inte på mig på fyra dagar. Killen försvann precis över mig. Senare ringde han för att berätta att allt var över. Nykter eller inte, jag är säker på att han kommer att ångra sig. Jag har ingen aning. Det är tragiskt, beklagar “Paradise Hotel”-deltagaren, eftersom förhållandet har tagit slut.

Jag vill verkligen inte vara i Danmark, och det är tråkigt som fan här. Jag kan inte tänka mig en värre plats att bo på än det här landet. Vidare har han inget intresse av att göra Sverige till sin permanenta bostad och var ovillig att ens besöka landet.

Och därmed var det dömt att misslyckas. Bortsett från det har det dock varit bra mellan oss. Jag har ingen aning. Att ta det nu kommer inte att vara ett problem. Det har tagit mig lång tid att ge mitt hjärta till honom, och han tror att det är en stor anledning till att du känner dig förrådd.

Men under de senaste tre månaderna har jag förändrats mycket i det och blivit mycket mer kär i honom, och nu är jag orolig för att han inte tycker att det är lika roligt som han en gång gjorde eftersom han har allt han ville ha av mig .

Å andra sidan kan jag inte säga säkert. Jag mår bra just nu; till skillnad från de flesta kvinnor tenderar jag att uppleva större sorg och elände några månader efter ett uppbrott, snarare än direkt efteråt. Paulina Danielsson bor just nu hos sin mamma i Tyresö, i flickrummet, eftersom hennes lägenhet är uthyrd för året.

Om tre till fyra månader kanske jag kan få tillbaka det. Det är utmanande eftersom jag känner att jag har offrat mycket för honom, inklusive min lägenhet, mina karriärmöjligheter och mina Onlyfans, som han ville att jag skulle ge upp innan jag vägrade. Jag är inte direkt pank just nu, men jag tjänar inte alls lika mycket som jag gjorde när jag hade Onlyfans igång. Alexander Zobel, en dansk miljonär, och Paow träffades i Mexiko i mars 2021.

Paow Pojkvän

De hade varit tillsammans oavbrutet sedan dagen de träffades; Paow ryckte till och med upp sitt liv i Sverige för att ansluta sig till sitt i Danmark.Paow föraktar dock Danmark och danskarna på grund av deras behandling av henne och deras allmänna elakhet. Hon har varit mycket högljudd om sina åsikter om landet, men det verkar som om hennes pojkvän inte delar dem.

Paow hävdar att hon inte var inbjuden till bröllopet han deltog i i Cannes, Frankrike, för några dagar sedan. Hon hävdar i sitt brev att hon inte blev inbjuden på grund av sina tidigare uttalanden om Danmark. Pojkvännen kontaktade henne inte på fyra dagar, men sedan hände något oväntat.

Hon tror att han har gått vidare eftersom han kontaktade henne och abrupt avslutade deras förhållande. Hon säger till Expressen att hon är ledsen, men säger att hon faktiskt inte är så upprörd över det.

Paow Pojkvän
Paow Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!