Parisa Amiri Familj

Sprid kärleken
Parisa Amiri Familj
Parisa Amiri Familj

Parisa Amiri Familj – Parisa Amiri är en svensk oberoende journalist och programledare som föddes den 23 juli 1990. Hon har arbetat på Sveriges Television som programledare och som redaktör för Nöjesguiden. Från och med 2018 har hon även producerat poddar för radio. Parisa Amiri är knappt trettio år gammal, men hon har redan åstadkommit en hel del.

I hennes CV finns bland annat tjänster som kock på Nöjesguiden och programledare i både chattprogrammet Kobra och hennes egen talkshow, Edit: Parisa Amiri.Hon och hennes man, lagkamraten Gunnar Wetterberg, är värdar för sin andra säsong av SVT:s P spret i februari 2020 och de planerar att slå rekord samtidigt.

Med andra ord, hon är lika häftig som hon är vacker. Hur ser ekonomin ut just nu? Nyheter24 vet svaret på det! Vid beskattning 2019 var Amiris inkomst 504 400 svenska kronor. Spridit ut över ett år skulle det ge henne en bekväm månadsinkomst på 42 000 svenska kronor.

Hon är också styrelseledamot på ett företag som tillhandahåller konsulttjänster inom journalistik, redigering och programledning för rese- och mediebranschen. Företaget, vars namn på svenska är Parisa Amiri Productions AB, har en budget för 2020 på 2 070 000 svenska kronor.

Föregående års resultat landade på 424 000 kronor, även om bolaget har tillgångar värda totalt 1 419 000 kronor, enligt AllaBolag. Delta i undersökningar som erbjuds av olika företag som är ivriga att lära dig vad du tycker om deras varor, reklamstrategier och varumärken. Du kan göra saker som att testa produkter innan de kommer ut på hyllan, ge information om annonser eller avslöja vilken betydelse du tilldelar vissa varumärken.

Du anmäler ditt intresse genom en tjänst som samordnar dessa sökningar och genom den tjänsten får du regelbundet inbjudningar att delta i olika sökningar. Varje utredning tar vanligtvis mellan tio och femton minuter.

När du skapar ett konto hos tjänsten som koordinerar undersökningar kommer undersökningarna du får att anpassas efter din ålder och dina intressen. Du kommer att tjäna poäng för varje utredning du genomför. Du kan lösa in pengarna för varor och tjänster från välkända varumärken, såsom valuta eller presentkort.

En av de mest kända tjänsterna inom detta område är siktstorget. Skapandet av ett konto och användningen av tjänsten är helt kostnadsfritt. Det är svenska för “du kan bara donera pengar.” De betalar antingen ut dina intjänade pengar via PayPal eller ger dig butikskredit som du kan använda på platser som Zalando, McDonald’s, Stadium, hléns, NetOnNet eller H&M.

För att delta i siktstorget måste du vara minst 18 år. Det finns inga krav på utbildning eller arbetslivserfarenhet, vilket gör detta till en idealisk möjlighet för studenter eller alla som letar efter lite extra pengar varje månad. Alice Stenlöf, 26, är ett starkt inflytande i New York City på grund av sin extraordinära lägenhet och en jämn ström av hyresgäster.

Parisa Amiri Familj

Hon bestämde sig för att ta en resa till staden som aldrig sover för att uppfylla en av hennes största livslånga fantasier.Förändringar i hennes bloggar skedde också under hennes flytt. Alice tog beslutet för inte allt för länge sedan att börja prata engelska i sina vloggar istället för svenska, men hennes följare har fortfarande inte hängt med.

Det är nästan som om du förvandlas till en annan person när du pratar engelska. Att prata svenska gör att det känns mer intimt. Hon fortsatte sin beskrivning av chocken när hon gick in och läste alla kommentarer som uppmanade henne att byta tillbaka till svenska.

Och varje gång jag har velat blogga har jag avstått sedan jag blivit avskräckt. Jag vet inte, jag känner inget stöd och jag tror inte att jag har fått den chans jag förtjänar. Vi är ett slutet gäng och jag funderar redan på att sluta jobba.

Med tanke på att hon har hållit på med det hon gör så länge säger hon att hon förstår att det är konstigt att höra henne prata på ett annat språk.Jag kan dock inte skaffa mig en ny identitet eftersom jag inte är en annan person. Men det ska bli konstigt att prata svenska. Amiri är född och uppvuxen i den svenska huvudstaden. Hans far är av iransk härkomst. Amiri började sin professionella bloggkarriär på humorwebbplatsen 1000 Apor.

Därefter arbetade hon som skribent och redaktör för Nöjesguiden i sammanlagt fem år.2012 arbetade Amiri även för Sveriges Radio i populärkulturprogrammet PP3.Hon gick på Stockholms universitet ett tag och studerade på juridik.

2016 fungerade Amiri som programledare för två säsonger av SVT Play talkshow Edit: Talkshow med Parisa Amiri, där hon och hennes gäster diskuterade aktuella frågor inom popkultur och aktuella händelser.Hon var medprogramledare för SVT-filmprogrammet Babel bio med Fredrik Sahlin samma år.

Hon skapade intervjuserien Kvartsamtalet för Svt-play 2020-2021, där stjärnor som Bianca Ingrosso, Ebba Busch, Jason Diakité, Lotta Lundgren, Jesper Rönndahl, Nanna Blondell och Anders Ygeman intervjuades under loppet av bara fyra korta avsnitt.Den 1 augusti 2021 debuterade Parisa Amiri som sommarkorrespondent för P1, där hon bland annat diskuterade #metoo, rasism, anonymitet och tuff etos i mediebranschen.

Parisa Amiri Familj
Parisa Amiri Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!