Per Gessle Familj

Sprid kärleken
Per Gessle Familj
Per Gessle Familj

Per Gessle Familj – En av de mest inflytelserika musikerna genom tiderna, Per Gessle är inte bara en svensk. Han är en respekterad familjefar och bilentusiast.Med hits från Gyllene tider, Roxette och sitt eget soloverk är Per Gessle en av de mest populära svenska musikerna genom tiderna.

Carup.se, en svensk bilblogg, har bevakat Per Gessles senaste bilköp och lagt till den växande mängden bevis för att han är mer än bara en musiker. Hans rapport säger att han precis skildes åt med sin premium-SUV Bentley Bentayga W12 till förmån för en Maserati Levante Trofeo. Golden Age-skådespelaren har en privat samling av ett dussin sällsynta Ferraris.

Pers manager Marie Dimberg har uppgett att sångaren aldrig skryter om sin bilsamling utan bara kör dem.Även lite är känt om Per Gessles personliga liv.Han och hans fru sa Gessle bor i en herrgård i Halmstad, hans födelseort, som beräknas vara värd över 28 miljoner kronor. De har varit tillsammans i nästan 30 år, och de knöt ihop säcken 1993.

Att vi är lika men också olika är kanske det som fick det här att fungera. Vi kompletterar varandra väldigt fint. Min framtid utan henne är ofattbar. Även om vi inte alltid är överens, har vi lyckats undvika stora sprickor. Det som spelar roll är de fina punkterna. Valet av skor eller liknande, har Per Gessle kommenterat i en intervju med Aftonbladet.

Hon driver Hotel Tylösand och jobbar med design. Och Per Gessle har redan förklarat hur de träffades i en intervju med Fördomspodden. Min dejt skulle ut med en annan kille, så vi var tvungna att träffas i hemlighet. Min fru, sosa, bestämde dejten i sin lägenhet. Men mitt på dejten blev jag kär i värdinnan istället, berättade Gessle då. De har också en son tillsammans som heter Gabriel.

När han kom in i världen 1997 är han nu 24 år gammal. Han har inte satsat på musik som sin pappa utan läser istället datavetenskap på Kungliga Tekniska Högskolan, KTH. Med sitt band Roxette har den svenske musikern Per Gessle nått internationellt anseende.

Konstnären och hans fru Sa har varit gifta i 28 år och har ett barn som heter Gabriel.Idag är det Gabriel Gessles 24-årsdag, och så här ser han ut nu.Som medlem i popduon Roxette med Marie Fredriksson blev Per Gessle en av Sveriges mest kända musiker. I decennier uppträdde hans band Gyllene Tider för utsålda publik över hela landet.

Dessutom har Per Gessle också blivit berömmelse under eget namn, med enormt populära låtar som Here come all the feelings på en gång.Per Gessle har dock inte fört det stereotypa livet som en rockstjärna; istället har han tillbringat de senaste 30 åren lyckligt gift med Anna Nordin Gessle. De två har varit gifta i 28 år nu, efter att ha blivit kopplade 1993. – Det faktum att vi är lika men också olika är kanske det som fick det här att fungera. Vi kompletterar varandra väldigt fint. Min framtid utan henne är ofattbar.

Även om vi inte alltid är överens, har vi lyckats undvika stora sprickor. Det som spelar roll är de fina punkterna. I en intervju med Aftonbladet förklarar Per Gessle tillståndet i sin relation ner till detaljerna, inklusive valet av skor. Sonen Per och sa fick 1997, Gabriel Titus Gessle, är redan vuxen. Gabriel, 24 år gammal, är en Halmstadsbo som gått en radikalt annorlunda kurs i livet än sin pappa.

Han övergav sina planer på att bli musiker till förmån för en karriär inom datavetenskap och konkurrenskraftig elektronisk sport vid Kungliga Tekniska Högskolan.Den femte augusti 2019 fyllde han 22. För att uppmärksamma tillfället delade hans mamma mamma ett foto på sin son som håller en tårta och bär en födelsedagskeps.

Per Gessle Familj

Äntligen är det säkert att säga. Roxette är över för Per Gessle.Med släppet av “A lovely night” är popdivan på väg tillbaka musikaliskt efter några tuffa tider.I efterhand har Marie ingen ånger över att avsluta Roxette, vilket ledde till skapandet av det här albumet.

Gessle sa till Expressen att det är vissa saker man bara måste avsluta. Gunilla, Per Gessles syster, pryder omslaget till nya “En vacker natt”. Till septembersläppet av uppföljaren “En vacker dag” fungerar ett foto av Elizabeth, mamman, som omslagsbild.

Kurt, Pers pappa, dog när han var mycket ung, och hans mamma och syster har varit försvunna i fem år. Mer tragiskt nog gick den äldre brodern Bengt bort 2014. Potentiellt är det sant. Ingen låt tar upp detta ämne specifikt. Jag är uppenbarligen förändrad av förlusten av nära och kära. Utan att jag ens inser det.

Jag har inte legat i sängen på flera dagar och snyftat över det, men jag är medveten om det oundvikliga tidens gång och den oundvikliga mognad av alla saker.På grund av detta kan du börja använda olika kombinationer av vokaler och konsonanter i ditt skrivande. Försöker ett nytt sätt att tänka.

I samma andetag avbröts den framgångsrika comebacken av Roxette förra året när duon permanent avbröt sin återstående globala turné på grund av effekterna av Marie Fredrikssons hjärntumör.Fem år med Roxette var fantastiskt. Så här i efterhand kändes det fantastiskt att Marie äntligen hade bestämt sig för att lämna på sina egna villkor efter år av försök. Hon gjorde ett tappert försök, och det var underbart att få möjligheten att försöka igen.

Per Gessle Familj
Per Gessle Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!