Per Gessle Sjuk

Sprid kärleken
Per Gessle Sjuk
Per Gessle Sjuk

Per Gessle Sjuk – Som joddlarna säger “Per gessle sjuk /” På grund av Per Gessles pågående hälsoproblem blir det ingen konsert i Malmö i år. Per Gessles akustiska framträdande i Malmös Slagthuset den 12 december sköts upp på grund av en översvämmad scen. Det reviderade datumet den 21 december lär dock inte bli verklighet heller. Sedan dess har konsertschemat rullat tillbaka till följande år.

Nästa turné av den folkkäre musikern Per Gessle var efterlängtad av många. Artisten förklarar på Instagram att han har blivit sjuk och behöver schemalägga ett antal kommande framträdanden. Han är en av våra mest välkända artister, och han åtnjuter mycket hyllningar både i Sverige och utanför dess gränser.Han har varit medlem i bandet Gyllene väldigt länge, och de meddelade nyligen att deras historia kommer att anpassas till en film.

Vi var bara ett gäng barn från en liten stad som älskade att göra musik och hade stora mål för oss själva, men vi gjorde det stort. Den tidens musik inspirerade oss att växa till de människor vi är idag.Vi blev snabba vänner i övningsrummet där vi tillbringade större delen av våra uppväxtår tillsammans.

Våra liv har oåterkalleligt förändrats av framtiden för Golden Times, och vi är överlyckliga över att se att våra ursprungliga fans fortfarande är fängslade av showen även efter alla dessa år. Att delta i och se denna produktion kommer att vara en sällsynt och spännande möjlighet.

fullkomligt fascinerande, “Enligt vad Gessle avslöjat i ett pressmeddelande bekräftar Expressen följande. Pers internationella genombrott som medlem i Roxette är väldokumenterade, förutom hans arbete med Gyllene Tiderna. It Must Have Been Love” och “The Titta” är bara två av de tidlösa klassiker han skrev tillsammans med Marie Fredriksson.

Vi måste tyvärr meddela att vi måste checka in på grund av sjukdom. Ändå har de senaste åren sett en förändring i graden i vilken solokonstnärliga insatser uppskattas. I december skulle Pers inleda sin “Per Gessle Unplugged”-turné. Tyvärr har kungen varit tvungen att ställa in ett antal av sina framträdanden eftersom hans sjukdom tvingade honom att avbryta sin turné och lämna landet.

Tyvärr mste vissa datum flyttas fram på grund av att Per har halsfluss”, står det på kändis Instagrammeddelande. Per Gessle har på grund av sitt tillstånd kunnat sätta upp tre ytterligare justeringar. Föreställning i Jönköping, Sverige den 14:e December är uppskjuten till den 16 januari och Kalmarkonserten var ursprungligen planerad till den 15 december till och med den 19:e.

De som köpte Malmöbiljetter den 21 december kan nu använda dem den 17 januari. I början av december ställde Per Gessle in tre duschar på grund av att han led av halitosis. Halssjukdom Ändå har han inte återhämtat sig helt från sin halitosis. Han är en av våra mest välkända artister, och han åtnjuter mycket hyllningar både i Sverige och utanför dess gränser. Han har varit medlem i Gyllene länge, och gruppen meddelade precis att en filmatisering av deras historia är på gång.

Vi var bara ett gäng barn från en liten stad som verkligen var intresserade av musik och hade stora drömmar för oss själva. Vi växte alla upp i samma kvällsmatsal, influerade av tidens musik och knuten över delade upplevelser som kommer att vara livet ut. De gyllene åren har kommit och gått.

Per Gessle Sjuk

Vi har gjort några stora förändringar i våra liv, och det verkar som om generationen som växte upp bredvid oss ​​är lika investerad som alltid. Det ska bli spännande att jobba på och se den här produktionen tillsammans. Expressen har detaljerna, enligt vad Per Gessle sagt i ett öppet brev till pressen. Förutom att vara medlem i Gyllene Tiderna var Per även medlem i Roxette, en grupp som nådde stora framgångar utanför Sverige.

De tidlösa klassikerna “It Must Have Been Love” och “The Look” är bara två av de många verk han skrivit tillsammans med Marie Fredriksson. Vi måste tyvärr meddela att vi måste checka in på grund av sjukdom. Den senaste tidens uppmärksamhet har dock flyttats till Pers solokarriär, eftersom hans “Per Gessle Unplugged”-turné ska lanseras i december.

Kändis har varit sjuk och som ett resultat har han fått göra några justeringar eller göra några förändringar. På grund av Per Gessles plötsliga sjukdom tvingades Gyllene Tider ställa in sina helgshower i Ronneby och Kalmar. Enligt ett pressmeddelande från Live Nation på torsdagseftermiddagen har Gessle varit drogpåverkad och är för rädd för att framföra sina konserter. Det är där bandet proklamerar att det är tredje gången gillt.

Tid under Per Gessles 40-åriga karriär i olika band som han tvingats spela konserter med.Under loppet av Per Gessles 40 år som uppträdande på scener runt om i världen har han använt skivbrott, ryggskärvor, matförgiftning med mera i sina shower. Bara två gånger (!) tidigare hade han checkat in när han knackade på rosten.

Han har blivit en av våra mest populära artister, med stor framgång både hemma i Sverige och utomlands.Han har varit medlem i Gyllene Tider-bandet länge, och de meddelade för ett tag sedan att deras historia skulle göras till film.


Vi var alla unga mördare i en liten stad, full av stora drömmar och musik som vår passion. Vi knöt samman den tidens populära musik och tillbringade större delen av våra uppväxtår som rumskamrater i samma repohus. Våra liv har förändrats djupt av Gyllene Tider under åren, och publiken som växte upp bredvid oss verkar dela den entusiasmen idag. Enligt Expressens rapport sa Per Gessle i ett pressmeddelande att “att få samarbeta och följa den här produktionen ska bli otroligt spännande”.

Per Gessle Sjuk
Per Gessle Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!