Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Sprid kärleken
Pernilla Wahlgrens Pojkvän
Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Pernilla Wahlgrens Pojkvän – Framtiden ser ljus ut för Pernilla Wahlgren.Det är en enorm risk att ta från din sida. Benjamin vill ha ett gym och Bianca vill ha en pool, så det är inte bara de unga som ska ha sina egna idéer. Utan tvekan kommer Christian Bauer och hans vänner att tillbringa mycket tid i sitt nya hyreshus.

Hon lärde sig detta till sin stora bestörtning: Christian delar inte hennes uppskattning för stil och elegans. Hon blir extremt fientlig mot kristna efter att ha sett en glimt av deras tro i den populära dokumentärfilmaren Wahlgrens värld.

Pernilla, med en antydan till sarkasm om bristen på möbelmöjligheter, säger att rummet är rent och charmigt trots sin enkelhet.De säger att hon är i bra form, och jag tror på dem.Här ser vi Christian stå bredvid sin “spartanska” urbening.

Så länge du vill ha det på ett annat sätt, sa han till mig, jag vet att du kommer hit när du kommer hit.Eftersom man bara kan navigera sin egen gång i en liten butik, förespråkar jag detta. Det är dags för en community makeupartist! Samma makeupartist som jobbade med Pernilla gjorde också christians. För att komma i kontakt med Christian fick Pernilla rådet. Allt är historia, som man säger.

Efter att Pernillas fina nya hem står färdigt flyttar paret ihop för gott.Pernilla har tidigare sagt till Expressen att hon tror att de kommer att bo där tillsammans, men att de inte har varit tillsammans på ett år, så de borde njuta av tiden tillsammans.

Efter många år av att vara ensam har 54-åriga Pernilla Wahlgren hittat den sanna kärleken. Hon blev kär i Christian Bauer under pandemin, och ända sedan de slutade låtsas vara kära och började prata om hur torrt deras förhållande var, ett år senare, har de två varit oskiljaktiga.

Trots att de bor i Sverige tar de täta resor för att besöka Pernilla i hennes nya drömhem i Spanien. Många teorier kretsar kring hur gammal Christian Bauer är. Sedan hans födelse den 19 januari 1966 har Pernillas sambo nått den mogna åldern av 56 år.Han äger ett fritidshus i en tomt i Stockholmsförorten Kersberga.

En lång period av ensamhet har tagit slut för Pernilla Wahlgren, 54, och hon har nu ett förhållande. Christian Bauer, mannen som räddade hennes liv under en panikattack, har varit hennes ständiga följare ända sedan de två tillkännagav sin kärlek till varandra för över ett år sedan.

Nyligen flyttade Pernilla till sitt spanska drömhem, där hon och hennes familj kan komma bort från vardagen i Sverige. Någon som kände både Christian och Pernilla presenterade dem för varandra.Vi introducerades för varandra genom gemensamma bekanta. Pernilla har tidigare fått liknande erkännande genom sitt framträdande i podden The Success Podcast. Hennes nästa ord var: “Och hon fortsatte.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Det var inte nätdejting; Jag visste från början att det inte var för mig.Vet du om han är anställd av Pernilla Wahlgren? Christian Bauers karriärväg inkluderar modellering. Christian Bauer är säljare och arbetar inom näringslivet. Men om han verkar välkänd för någon så är det för att han jobbar som modell vid sidan av. Dessutom har han jobbat som modell för olika företag, som Renault och IKANO.

Christian har alltid haft ett stort intresse för fysisk kondition. Så han jobbar även som instruktör för utbildningsföretaget SATS, där han leder gruppträningspass. Christian Bauer har två barn från två tidigare förhållanden.

Hans förstfödda dotter, född 2010, går under namnet Caroline Marie Elisabeth Bauer. Hon är nu 31 år och bor i Stockholm med sin man Oscar och deras två barn, Vincent och Collin. Christians äldsta dotter, Smilla Bauer Stigamo, har fyllt sjutton. Christian Bauer tillbringar mycket tid på gymmet och på sociala medier, och det är bara en del av hans liv.

När detta skrevs hade han över 500 följare på Instagram under handtaget @Cebebauer. Precis som med Pernilla har han bestämt sig för att hålla kontot privat trots sina romantiska lutningar. På en kristens hälsokort står orden “Kärleken till mina barn, barnbarn och HENNE är hel” med röda bokstäver bredvid ett glödande hjärta. Första gången någonsin att samlas.

För att fira högtiden bjöd Christian Bauer, 55, in sin fästmö, Pernilla Wahlgren, 54, och hennes familj att göra dem hemma hos dem. På sin podcast, “Wahlgren & Wistam”, säger Pernilla, “det började ganska bra.” Christian hade köpt julhattar till alla i familjen. Jag skrek i headspace.

Det är fantastiskt att se dig igen. Efter en lång period av att vara ensam har 54-åriga Pernilla Wahlgren äntligen hittat kärleken. Mannen som höll hennes hand under pandemin var ingen mindre än Christian Bauer, och paret har varit oskiljaktiga ända sedan de offentligt tillkännagav sin kärlek till varandra för över ett år sedan.

De lever ett domesticerat liv i Sverige, präglat av enstaka resor till platser som Spanien, där Pernilla precis har bosatt sig i sitt drömhem. Pernilla Wahlgren skriver i ett nytt inlägg om henne och Bauer, “Dagarna här med honom har inte varit lätta.”

Det har kommit många stödjande och uppmuntrande kommentarer från följare och professionella kollegor, men det har också hörts några mer kritiska röster. Ett tag där var jag på stängslet om huruvida jag skulle ge honom en kram eller inte”, skriver snabbt en upplyst anhängare.Han är inte en riktig man eller riktig mes”, byt ut ett annat ord.

Tillsammans i nästan ett år utgör Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ett vackert par. Ta en titt inuti pojkvännens kändisvilla!I Wahlgrens värld får vi se 54-åriga Pernilla och 56-årige Christian Bauer, som verkar vara djupt förälskade i varandra.

I det här avsnittet går gruppen någonstans nytt för tittarna: Christians hus.Jämfört med Pernillas planerade 300 kvadratmeter stora bostad är denna långt mysigare trots sin lägre storlek.Färdigställandet av Pernillas helt nya, ultralyxiga hem är planerat till augusti månad. Förutom pool och rymliga garderober ska denna fastighet även ha. Det finns inget sätt att garantera det i Christians kersbergafastighet som ligger norr om Stockholm. Ändå är Pernilla nöjd:

Christians hem är en blygsam stuga ute på landet. Det stället är jättebra, säger hon unisont. Det är grundläggande och outsmyckat på alla sätt. Däremot är det ordning och reda. Alternativet kan vara att det inte är estetiskt tilltalande utan är snyggt. Även om kristna kan fortsätta att leva “spartansk” livsstil för tillfället, kan det förändras. Det är osannolikt att Pernilla kommer att bosätta sig i herrgården på egen hand: Hon har tidigare sagt till Expressen: “Jag antar att som det ser ut idag att vi kommer att bo där tillsammans”, vilket kan tolkas som att “man kan rusa försiktigt och njuta av stunden. “

När och var träffades Pernilla och Christian egentligen.Lösningen är en gruppmakeupartist. Med tanke på sin erfarenhet som modell och efterföljande samarbete med samma makeupartist som Pernilla förtjänar Christian verkligen denna möjlighet. Hon kände igen möjligheten och föreslog Pernilla att ta kontakt med Christian. Resten, som de säger, är historia.

Tyvärr har det uppstått problem i vart och ett av de tre bostäder som Pernilla Wahlgren, 54 år, har köpt under de senaste fem åren.I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld diskuterar hon en spänd situation på en av de exklusiva herrgårdarna. Försök att minska luckan avbröts i sista sekunden.Det här är väldigt hemskt, konstaterar Pernilla i programmet. Ett skräcktillstånd intar Pernilla Wahlgren när hon upptäcker att hon har nekats nycklarna till sin nya bostad.

Från och med år 2018 (ungefär) var Pernilla den stolta ägaren till sin alldeles egna Casa Rosa i den spanska semesterorten Marbella. Flera hemmaföretag fick sin början där. Konstnären snubblade in på en bit mark på Lidingö förra året och där har nu bygget av hennes idealbostad påbörjats.
Och bara förra året köpte hon sitt andra hem i Marbella, Casa Pina.

Wow! Men med en ökning av antalet bostäder kommer en ökning av antalet associerade frågor. Det visas i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld, där Pernilla reser till Spanien för att hämta nycklarna till Casa Pina. Att ta sig till Spanien och säkra husnycklarna har krävt en del handgrepp. Första gången jag gick ner dit visade det sig att jag tydligen inte hade köpt den än, så jag fick inte tillgång till den heller.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Det är som tredje gången vi har försökt och misslyckats med att gå ner på grund av sjukdom.Pernillas oturslopp verkar långt ifrån avslutat. PCR-tester avslöjade att hon, Benjamin och Bianca alla hade fått covid-19, så familjen sattes i karantän.

Det verkar som att vi alla, utan att ens inse det, omedvetet konsumerade corona, därför existerade inte Spanien. Vi är inte i hemsk form, men det är fortfarande förödande. Men den som ger upp borde känna förnedring. Sedan vi filmade det här avsnittet i början av året har vi haft flera tillfällen att observera Pernilla i hennes nya spanska residens.

Bostadsfrågorna Pernilla har är tyvärr inte unika för Spanien. Den vackra villan på Lidingö är inte immun mot problem. Enligt en intervju i augusti med Svensk Damtidning sa Pernilla följande:Nej, jag är inte säker; det har varit försenat från början, men jag hoppas fortfarande på att få flytta in innan jul.

Folkmusikern Pernilla Wahlgren, nu 54 år gammal, har berättat öppet om sin långa historia av singelskap i flera säsonger av hennes program “Wahlgrens värld”, som har visats i de svenska kanalerna Kanal 5 och Discovery+. Men nu har hon äntligen hittat den som bryr sig om henne.

Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän, och han vet mycket om den nya säsongen av Wahlgrens värld.För att uttrycka det på ett annat sätt, det här är en spännande kärlekshistoria att fortsätta följa.

Folkkäramusikern Pernilla Wahlgren, 54, har berättat öppet om sin långa historia av singelskap i flera säsonger av Wahlgrens värld på Kanal 5 och Discovery+. Men hon har äntligen hittat den hon bryr sig om.Christian Bauer är Pernilla Wahlgrens nya pojkvän, och han vet mycket om den nya säsongen av Wahlgrens värld.

En spännande kärlekshistoria för att fortsätta med ytterligare ord.Både Pernilla och Christian hade gemensamma vänner som presenterade dem.Vi introducerades av gemensamma vänner. Så var det, och det visste Pernilla när hon var programledare för podden Framgngspodden.

Han envisades i alla fall. Det var ingen nätdejting inblandad; Jag har vetat det från början och det är inte min kopp te. Christian Bauer arbetar till exempel inom försäljningsbranschen. Det är inte så oroande om han ser bra ut för vissa eftersom han också använder extraknäckers som modeller.

Han har bland annat gjort modellarbete åt Renault och IKANO. Men träning är något som Christian håller sig varmt om hjärtat. Så han jobbar också vid sidan av som instruktör för vissa gruppklasser på SATS utbildningsplattform.

Pernilla Wahlgrens Pojkvän
Pernilla Wahlgrens Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!