Peter Stormare Familj

Sprid kärleken
Peter Stormare Familj
Peter Stormare Familj

Peter Stormare Familj – Peter Stormare är en stor Hollywoodkändis i USA. Det nuvarande tillståndet i hans familjeliv med frun Toshimi och den unga dottern Kaiya i Los Angeles, liksom hans förhållande till sin vuxna dotter Kelly, ser ut så här.Peter Storm föddes i Kumla 1953 och växte upp i Arbr strax utanför Bollnäs i Hälsinglands län. Han har dock blivit en av Sveriges genom tiderna största filmstjärnor, ungefär som Peter Stormare.

Eftersom det redan fanns en äldre elev på Teaterhögskolan vid namn Peter Storm, bestämde han sig för att byta efternamn. När Stormare arbetade för Dramaten i början av 1980-talet fick han en plats bland Ingmar Bergmans mest populära artister.

Vänskapen mellan Stormare och Bergman fördjupades med tiden. När beskedet om Ingmar Bergmans död inträffade under inspelningen av Stjärnorna p slotlett 2007 stoppades produktionen och Stormare upplöstes.

Över telefon delade Ingmar och jag våra sorger och glädjer, och han tog mig till slut som sin fosterson. Peter Stormare ska ha hävdat på en presskonferens, “Jag kallade honom till och med pappa”, enligt Expressen.

Stormare, som också var med på presskonferensen, grät oväntat. Det finns inget sätt för mig att fortsätta tänka på det. Utan uppenbar anledning börjar jag gråta. Vi kopplar inte längre i hög grad ihop Peter Stormare med Dramaten.

The Big Lebowski, Armageddon, Minority Report och Fargo är bara några av de filmer han har medverkat i, men det han är mest känd för är hans långa Hollywoodkarriär och hans stora karaktärer, vanligtvis som europeiska skurkar.

1986 övertygade en amerikansk agent mig att resa till hans land i professionella syften. Människor i USA är ökända för att göra storslagna deklarationer som de omöjligt kan behålla. Jag tänkte “Vilket misstag!” när jag inte fick delarna. Du är dum och du kommer att ångra dig. Han bekräftade för Svenska Dagbladet att det stämmer.

Ditt hem ligger betänkligt precis vid Ljusdalskanten. Det råder lugn och ro i det här området eftersom alla är i säng vid 9:30 och ute och går med sina hundar före 6. Precis som du slår jag höet vid 21 varje kväll. Om jag ska jobba på en film måste jag vara uppe 04:30 eller 04:30. Handlingen att röra sig i en riktning vinkelrätt mot solen är lugnande. Han har tidigare avslöjat för Hälsoliv att han “aldrig” besöker en krog.

Enligt honom är den “mycket blygsamma” bostaden 300 kvadratmeter stor. Peter Stormare har kommenterat att Renées brygga “ser ut som en sakristia” på grund av bristen på inredning där. Kaiya, hans 13-åriga dotter och hans fru Toshimi kallar också den platsen hem.

Under 2008 knöt han knuten med Toshimi. Hon är japanska, så det var naturligtvis en del hicka när de träffades första gången på grund av språkbarriären. Vårt samtal ägde rum på ett möte. Hon kunde inte kommunicera på engelska. Peter Stormare sa till Skavlan i år att han var tvungen att ta med sig sin biträdande direktör på grund av hans dåliga kunskaper i japanska.

För att uttrycka det tydligt, “Han vill fria till dig, han vill förlova sig med dig.” Ja, men jag är inte riktigt redo för det. Efter det väntar vi en månad eller så, men ja. “Jag är inte säker på om en månad till är i min förmåga.”

Därför var jag och Fredrik Skavlan tvungna att ta plats, som Stormare förklarade för honom via “tolken” att han var skyldig att ha närvarande hela tiden.Han skrattade så mycket att det kunde höras hela vägen in i sovrummet.

Peter Stormare Familj

Peter Stormare håller sig för sig själv och för en lugn tillvaro. Detta beror delvis på att han har misofoni, ett tillstånd där en person upplever extrema känslomässiga reaktioner på vissa ljud.Folkmassor med massor av människor som pratar och rör sig gör mig obekväm.

Dessutom är det irriterande när personen som sitter bakom mig i en biograf ständigt tuggar på något. På samma sätt är en musikaffär med sprängande låtar och skrikande kunder inte en plats jag känner mig bekväm att vara.

Han har nämnt för Hälsoliv att han inte njuter av stora festmåltider och att de orsakar smärta i bröstbenet. – Jag börjar känna mig orolig om middagen tar längre tid än en timme. Det finns inget sätt att jag kan äta förrätt, huvudrätt och efterrätt med kniv och gaffel. Då och då får jag krupp, har ont i magen eller har diarré. Tyvärr inser jag då att jag måste gå. Jag värdesätter min solotid oerhört.

Peter Stormares äldsta barn är hans dotter Kaiya, även om han också har en 33-årig dotter som heter Kelly Stormare från ett tidigare förhållande. Hans första fru, Karen Sillas, var gravid med henne när hon födde henne. Peter Stormare har uppgett att han och Kelly har varit “nära i själ och hjärta” trots det enorma avståndet dem emellan, och att deras själar är “för evigt sammanbundna”. Kelly har blivit kvar i Sverige.

De har nyligen börjat arbeta tillsammans som partners på ett Hälsinglands ölbryggeri. Som en del av övergången blev Stormare Bryggeri bryggeriets officiella moniker.Utöver sina skådespelar- och ölbryggarkarriärer är Peter Stormare känd för sina framträdanden i en rad annonser. Han har dock betonat att han är selektiv i de saker som han främjar.

Jag har också tackat nej till en otrolig mängd erbjudanden. Jag förstår inte hur några av mina medarbetare kan försvara saker som spelbranschens reklam. Det finns ett erbjudande om en miljon dollar, men jag kommer aldrig att vara så knäckt. Men jag har inga problem med att marknadsföra Bauhaus eller norrländskt öl. Snickeri och konstruktion är två av mina favorithobbyer, sa han till Svenska Dagbladet.

Peter Stormare Familj
Peter Stormare Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!