Plura Jonsson Sjuk

Sprid kärleken
Plura Jonsson Sjuk
Plura Jonsson Sjuk

Plura Jonsson Sjuk – Nu är det dags att agera. En turné och nytt rekord från Eldkvarn händer båda under 2019, vilket Plura Jonsson har bekräftat för Aftonbladet. Jag och resten av bandet kände att det skulle bli jättekul, säger han. Han har konfererat med resten av bandet och de har alla bestämt sig för att återuppta turnén. Man förväntade sig att de skulle återförenas i år, men epidemin förändrade saker och ting.

Han har varit stamgäst på “Pluras matlagning” i flera säsonger, under vilken tid han har rökt, druckit och ätit sig igenom etablissemanget. Eldkvarn-profilen kan nu börja se bra ut igen. Jag har gått ner 10 kilo, skryter han. I den femte säsongen av “Plura’s Kitchen” reser Plura, Titiyo och Adrian Modiggrd till Istanbul.

Han har bara nyligen börjat träna, men han träffar redan en personlig tränare flera gånger varje vecka. I pauserna får han vägledning om hur han ska bedriva aktiviteten självständigt. Vi har lagt ner många mil på vägen. Tja, han rådde mig att börja göra det här… vad kallas det… cardio? Att tacka nej till hamburgare Plura fortsätter att röka tre förpackningar om dagen under veckan.

Mat, dryck och cigaretter är tre saker jag tycker om. För närvarande gör jag inget annat. Han har redan gått ner 10 kilo och planerar att fortsätta i samma riktning. Han beställer lunch under intervjun, och istället för en hamburgare får han en Nicoisesallad. Han avböjer dock att gå vidare i ämnet. Ingen mer diskussion om hälsosam mat, tack. Det stämmer inte överens med hur andra uppfattar mig att jag njuter av sallad.

Nej. Man kommer till en viss ålder där man börjar fundera på sådant, men jag är själv inte rädd för att dö. Detta hjälper mig att slappna av och hantera stress. Att uppträda med Eldkvarn är en mycket ansträngande upplevelse. Jag skulle jämföra dem med zombies. Ändå har oro funnits där till och från under Pluras liv, trots att han aldrig har upplevt dödsångest eller panikattacker.

Man var nästan tvungen att fånga dem, slänga dem på en brits och släpa ner dem till källaren för de visste att de skulle få elchocker där. Han hävdar att offren agerade som zombies efteråt. Under faderns senare år kände Plura även depression hos honom. Åkomma orsakad av år av slitage på hans kroppsbyggnad. På slutet, när han var nära 80, tror jag att han fick elektriska stötar. Hans hälsa har försämrats på hans höga ålder.

När hon inte är på resande fot med Eldkvarn eller jobbar på nästa “Pluras kök”-skiva tycker Plura om att laga mat och underhålla. Även efter mer än 40 år har han fortfarande en ansenlig fanbas, men känslorna är annorlunda bland hans närmaste medarbetare. Deras huvudsakliga gnäll är innehållet i hans TV-program och intervjuer. Människor som känner dig väl är ofta de mest kritiska till ditt arbete.

Plura Jonsson Sjuk

Det är hans artistvän Mauro Scocco som ställer de svåraste frågorna till honom. När auro är i “Pluras kök” tenderar han att tro att det är utmärkt, men i övrigt är han en hård kritiker. Ändå har han ekonomiska möjligheter att vara bekymmerslös. Jag uppmärksammar vad han säger. Vi ser inte längre ofta vilda djur på tv, och vi lär oss bara om dem i böcker och museer. Pensioneringen har medfört anpassningar, säger Plura Jonsson.

Den 70-årige Per “Plura” Jonsson har varit pensionär ett tag men håller sig fortfarande sysselsatt med små reparationer och förbättringar. När det gäller musik och andra inslag. En av Norrköpings mest kända infödda, ledde han bandet Eldkvarn i närmare 40 år tills han fick stora framgångar med sitt eget tv-program. När han gick ut i allmänheten som en “vanlig man” var responsen på “Pluras matlagning” positiv.

Till exempel anmärkte han en gång i en tidningsartikel att “många kvinnor kommer fram till mig i kassan och kramar mig.” Detta var några år sedan. Men den här gången var det som Plura, en ny musikalisk sensation. Hans bror Carla Jonsson, nu 68, och han bildade bandet Piska mig hrd i Norrköping 1971. Så småningom bytte de namn till Eldkvarn och blev ett av Sveriges populäraste band.

Pluras liv var fullt av turnéer och spelningar, och hon utstod det ansträngande schemat som blev typiskt för musiker på 1970-, 1980- och 1990-talen. Det handlade inte bara om enorma mängder sprit, utan även hårdare narkotika som kokain, amfetamin och LSD. Kort sagt, Plura har använt det mesta på ett felaktigt sätt. Dessutom slutade han försöka hålla det hemligt för länge sedan. Bland de många saker han har avslöjat i radions P4 är:

Spännande: Pernilla Wahlgrens överraskande svensexa besöktes av alla dina favoritkändisar! När jag ser tillbaka inser jag att även om jag kände mig fantastisk när jag var hög, så var det de mest eländiga åren i mitt liv. Jag tror att min droganvändning var ett försök att hitta en flykt från eller svara på den osäkerhet jag kände under dessa år. Dagarna smälte samman och narkotikan tog över hans liv, som den varma och luddiga matälskaren uttryckte det.

Att bli hög var livets huvudfokus. Han började sin dag med ett glas vin, följde upp den med kokainrader och kastade ibland i sig lite gräs, LSD eller amfetamin. Narkotikan gömdes i hans lägenhet och han sålde sina gitarrer och CD-skivor för att betala för sin katastrofala livsstil. Steffo Törnquists obehag blir outhärdligt, och han måste opereras. Plura förklarade att du i hemlighet behövde placera flaskan på en hylla så att alla som går förbi kan ta en susning när de vill.

Idag har människor ett helt annat perspektiv på alkoholhaltiga drycker. Expressen anspelar på en vers från en Eldkvarn-låt som lyder “för kärlekens skull” och citerar programledaren för podcasten “Fördomspodden”, som menar att Plura dricker för att “gömma sig från verkligheten”. Exakt, detta innebär att undvika den verkliga världen. Även om jag fortfarande gillar en enstaka alkoholhaltig dryck, tycker jag inte längre om de berusande effekterna av att göra det. Tyvärr. I en podcast säger Plura: “Jag vill gå hem och lägga mig.”

Plura Jonsson Sjuk
Plura Jonsson Sjuk

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!