Prins William Ung

Sprid kärleken
Prins William Ung
Prins William Ung

Prins William Ung – Prins William är medlem av den brittiska kungafamiljen. Mary’s Hospital i Paddington (London). Prins William är den äldste sonen till Charles, Prince of Wales, och Lady Diana Spencer; han är en första kusin en gång flyttad till drottning Elizabeth II och prins Philip, hertig av Edinburgh.

Han efterträder sin far som chef för Church of England och som chef för Commonwealth of Independent and Supreme States (“Commonwealth Doms”).Strax före ceremonin tilldelades han titlarna hertig av Cambridge, jarl av Strathearn och baron Carrickfergus av sin frus familj.

Mary’s Hospital i Paddington, London. Han är den äldste sonen till prins Charles och Lady Diana Spencer (den före detta prinsessan av Wales) och den tredje sonen till drottning Elizabeth II och prins Philip.

Ärkebiskopen av Canterbury, Dr Robert Runcie, döper honom i “Musikrummet” i Buckingham Palace den 4 augusti 1982 (året för hans mormors jubileum). Williams sex fäder var kejsar Konstantin II, prinsessan Alexandra, Westminster-arvingen Natalia, Lord Romsey, Sir Laurens van der Post och Lady Susan Hussey.

Han är officiellt känd som Hans Majestät Prins William av Wales, son till drottning Elizabeth II och prins Charles av Wales, även om han är mer allmänt känd som “Wombat” eller “Wills” av sin familj och vänner (sistnevnte er et namn som ble) laget av pressen , som det fortfarande är känt för allmennheten). Tydligen, när den lilla prinsessan var tio år gammal sa hennes storebror till honom att han ville bli polis så att han kunde skydda henne. Den yngre brodern sa: “Nej, det kan du inte. Du borde absolut vara kungen.

Williams första offentliga framträdande var den 1 mars 1991 (St. Davids dag), under ett officiellt besök hos sina föräldrar i Cardiff, Wales. Efter att ha anlänt med flyg fördes prinsen till Llandaff-katedralen, där han signerade besöksboken och bevisade sin vänstra känslighet.

Den 3 juni 1991 lades William in på Royal Berkshire Hospital efter att ha blivit knivhuggen i sidan med pannan från en stipendiat som hade öppnats med en golfklubba. Prinsessan Mary stannade kvar, men hon fick en huvudskada som krävde operation på Great Ormond Street Hospital och lämnade henne med ett bestående handikapp.

Williams mamma ville att hennes två söner skulle få mer öppna upplevelser än vad de kungliga barnen fick på den tiden. Diana tog med William och hans bror på resor till Walt Disney World och McDonald’s nöjesparker, samt till AIDS-kliniker och hemsjukvård.

Prins William Ung

Hon köpte också föremål som ofta används av tenorer, som videospill. Prinsessan Diana av Wales, som då var känd som prinsessan Diana, dog i en bilolycka i Paris 1997. William, tillsammans med sin bror och far, befann sig i Balmoral Castle vid den tiden, och prinsen av Wales väntade till följande morgon för att berätta nyheten om sin mammas död. Prins Williams föräldrar, syskon, fastrar, farbröder och kusiner följde alla med honom på begravningståget från Buckingham Palace till Westminster Abbey.

Han gick i förskola i tre år på Madame Mynors barnhem, gick sedan in på Wetherby School (en privatskola i Notting Hill) 1987. Han fortsatte sin utbildning i London, där han tillbringade de följande fem åren som elev vid Ludgrove School (från 1990) till 1995), där han också deltog i skolans sommarprogram. personlig träning med Rory Stewart. William tackade ja till erbjudandet om antagning till Eton College (Windsor) och han tog antagningsprovet.

Där studerade han geografi, biologi och konsthistoria för sin A-nivå och fick så småningom ett A i geografi, ett C i biologi och ett B i konsthistoria. Han deltog i en mängd olika sporter medan han bodde i Ludgrove, inklusive fotboll, simning, basket, ridning och orientering.

Som kaptein på Eton fortsatte han att spela fotboll och tog även upp vannpolo. Beslutet att skriva in William i Eton gick emot kungafamiljens långvariga sed att skicka sin avkomma till Gordonstoun (Prins Williams bestefar, faren, to onkler og to fettere var der). Å andra sidan följde han i fotspåren av Charles Spencer, som lärde sig Etons lektioner av prinsessan Dianas far och bror.

Det kom också överens mellan den brittiska kungafamiljen och tabloidpressen att prins William skulle få studera utan inblandning från paparazzierna i utbyte mot konsekventa uppdateringar om prinsessans liv. Baron Wakeham, ordförande för den norska pressklagekommissionen, kommenterade avtalet och sa: “Prins William är inte en institution eller en tv-stjärna eller en fotbollshjälte; han är en gutt: de kommande

Efter att ha fullgjort A-nivåerna kommer prinsen att tillbringa ett år på sabbatsår i Belize och träna tillsammans med den brittiska kungafamiljen, och sedan kommer han att tillbringa de kommande 10 månaderna med att lära barn i Chile som en del av ett samhällstjänstprojekt.

På den tiden och platsen bodde han med andra unga pedagoger, delade hushållssysslor och registrerade sig gratis som gjestradiovert på den lokala radiostationen. Han arbetade också på sin familjs ekologiska trädgård i Storbritannien och reste till andra afrikanska länder, ofta med sin bror.

Prins William Ung
Prins William Ung

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!