Ricky Rich Sjukdom

Sprid kärleken
Ricky Rich Sjukdom
Ricky Rich Sjukdom

Ricky Rich Sjukdom – Västeråsfödd Sedan början av 2017 har Ricky Rich släppt flera framgångsrika singlar och etablerat ett namn för sig själv. själv med sin framåtanda och nya fusion av österländska rytmer och västerländsk hiphop. Det är sant att denna resa är kantad av svårigheter.

På skivomslaget till Kingsize hittar du en berättelse om vridna drömmar, en ovanlig sjukdom och vägen framåt i musiken skriven speciellt för honom.Trots Ricky Richs gibb om den aktuella epidemin, som lett till många nyinstallerade duschar, har han haft en mycket aktiv sommar. Så gott som ingen har lagt märke till vad han har. Detta har varit ett vanligt tema inom rapmusik, särskilt från USA, i decennier.

Min fru och jag köpte nyligen ett hus i hjärtat av en fastighetsboom. När jag vaknade gick jag hem till min familj. Mindre problem har uppstått och uteplatsen och några badrum måste fixas. Eftersom ingen i min familj är medveten om detta, har det verkligen kommit till mig i huvudet, och jag har försökt dölja mina känslor om det.

Hans föräldrar, båda morföräldrar, flyttade till Norra Vallby från Rby, en stad i Västsverige som byggdes som en del av 1960-talets miljonprogram, på grund av hans musik. Ta skidliften upp till ett hus med en boyta på 180 kvadratkilometer. Aldrig i mitt liv har det varit så bra just nu. Min mammas livslånga mål har alltid varit att köpa ett eget hus. Jag har ett hus. Samma sak gäller honom, om du frågar Ricky Rich.

Han säger att bordet vi sitter vid, matbordet och hans stol är alla på samma våning som kontrollrummet på Warners kontor. För någon som inte har tillbringat de senaste 21 åren i detta område, kan du lika gärna prata om en annan planet. Hela köket var mitt, förklarade jag. om du vill hämta något där, fortsätt. Även om det inte är perfekt är det ändå en behaglig känsla.

På baksidan tenderar inramning att följa svårigheter. “mörkt och ljust” är hur Ricky beskriver Richs barndom. De var tvungna att överge sina förhoppningar och drömmar på grund av sin ekonomiska situation. Drömmar om fotboll oftare än musikaliska.Det var inte förrän jag var 13 som jag kunde ta upp fotboll på grund av min anlag. Min far saknade förmågan att förmedla komplexa idéer till mig på ett kortfattat sätt.

Han förstod bara inte hur viktig fotboll var för mig. Han var medveten om att jag var en tidhållare. Vi hade många diskussioner om hur vår separation från fotbollen hade varit så kraftfull.PCD, eller primär ciliär dyskinesi, är en genetisk störning. Även om de flesta svenskar inte har något emot det, drabbas mellan 250 och 800 av symtomen på nedsatt fjäderhjärta-dysfunktion, vilket framför allt drabbar landets flygresor. Hans lungkapacitet är cirka 40 % av vad den var.

Men även om han tvingats överge sina ambitioner om att bli professionell fotbollsspelare så hade han gjort det bra.Ett särskilt tack till hans far, som outtröttligt arbetade för att hans son alltid skulle ha den bästa möjliga positionen för att lyckas.Ricky Rich är den obestridda ledaren för PCD.

Ricky Rich Sjukdom

I sin memoarbok, “Weekend hos Zia”, beskriver rapporten hur det har haft på hans liv.
Mitt hjärta är skevt eftersom jag har ett spegelvalv, så mitt hjärta ligger på höger sida av bröstet, och mina lungor kan bara hålla ungefär 40 % av sin kapacitet, säger han.
Han är just nu bland Sveriges mäktigaste rapstjärnor. Men det var inte alltid självklart att Ricky “Ricky Rich” Akdogan, nu 23, skulle bli den dominerande figur han är idag.

Han föddes med den sällsynta sjukdomen primär ciliär dyskinesi (PCD).I “Weekend hos Zia”, förklarar han, “mitt hjärta är sfäriskt format, så mitt hjärta är på höger sida och mina lungor har en lungkapacitet på 40 procent.”När Ricky Rich föddes hade bara fyra personer i hela Norden fått diagnosen sjukdomen, som han uttrycker det. Den nuvarande PCD-populationen i Sverige beräknas vara mellan 250 och 800 personer.

Ricky Richs pappa var den enskilt mest inflytelserika figuren i hans liv.Enligt Ricky Rich lade mannen sitt liv på is för att studera denna sjukdom.Pappan till det våldtagna barnet drog sig frivilligt från sitt jobb så att han kunde ta hand om sitt barn och lära sig mer om hans sjukdom.Han och min mamma har båda varit oerhört stöttande under hela mitt liv.

Därför var det glasklart för Ricky Rich vad han skulle göra med sin första miljon från sin musikkarriär. Min mammas livslånga dröm har varit att bo i en villa, så det var det allra första jag någonsin köpte till henne. Min farfar hade en drömbil en Jaguar och jag köpte den åt honom tillsammans med hans andra drömbil.

Det var den mest avgörande faktorn. Allt de gjorde för mig när min pappa var sjuk. Han slutade sitt jobb för att se efter mitt välmående. Jag har ingen aning om hur jag ska göra saker rätt. Ricky Rich säger: “Jag försöker göra mitt bästa, så bra jag kan.” Aftonbladet söker Ricky Rich.


Veckans avsnitt av “Weekend hos Zia” sänds på TV4 och TV4 play på torsdag klockan 21:00.
Efter att Rickys fotbollskarriär tog fart lade han den på is så att han kunde ägna mer tid åt studierna. Jag tänkte sitta runt hela dagen, varje dag, och erbjuda mina vänner min fritid och allt annat så att jag kunde koppla in mig och inte göra något produktivt. Rickys storasyster är civilingenjör och hon har alltid varit en inspiration för honom. I min ålder och i det område vi flyttar till är att jobba på en pizzeria det sista alternativet.

Ricky Rich Sjukdom
Ricky Rich Sjukdom

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!