Robin Bengtsson Barn

Sprid kärleken
Robin Bengtsson Barn
Robin Bengtsson Barn

Robin Bengtsson Barn – Nyligen fick Robin Bengtsson och Sigrid Bernson sitt första barn tillsammans. Instagram visar meddelandet “Vi är tokkära” skrivet i bebislyckan. I maj meddelade Robin Bengtson och Sigrid Bernson sin spänning över att vänta på att bli föräldrar.

Vi har väntat så länge på det här, och nu är det äntligen här, sa paret.Artisten Robin Bengtson lägger upp en bild på sin nyfödde son på Instagram. Robin har även en åttaårig son som heter Wille, som nyligen har blivit storebror.

Vi är väldigt säkra på att vi är avskum, men hemma väntar vi en mycket glad och glad storebror. Robins anteckning är “tack” och “full” av att bry sig.” Även Sigrid gillar att sprida glädjen med cannabis på sina konton i sociala medier.

Vår lilla pojke välkomnades till världen klockan 06:09 den 9 september. Vi har blivit helt förtrollade av vårt lilla mirakel och slappar just nu med ett gott glas bebisbubblan. En enormt imponerande storebror kommer hem. Tack och jag svämmar över av kärlek”, skrev Sigrid på Instagram. Sigrid Bernson, 33 år, och Robin Bengtsson, 32 år, är stolta föräldrar till sitt första barn.

De goda nyheterna har delats lika av båda parter på Instagram.Till vem stor tacksamhet och tillgivenhet tillkommer, skriver Sigrid Bernson i ett inlägg: “Tacksamma och fylld av s mycket kärlek.Det var i vårt vardagsrum som “Let’s dance”-stjärnan Sigrid Berntsson och “Let’s dance”-artisten Robin Bengtsson fick beskedet att de väntade barn.

sa på Instagram bredvid en bild på den blivande mamman.Nu på torsdag har den glada nyheten om parets nya ankomst via Instagram delats till världen. Det här söta lilla djuret dök upp den 16 september, exakt klockan 7:00 på morgonen. Vi är redan helt investerade i honom, och hemma förväntar vi oss en mycket glad och glad storebror. Tack så mycket och jag svämmar över av kärlek”, skrev Robin Bengtsson på Instagram.

På bilden sitter det nyfödda barnet på mellokonstnärens mage. Wille, 9, är Robins son från ett tidigare förhållande. Sigrid Bernson, stjärnan i “Let’s Dance”, visar också upp sin nyfödda son.Under föreställningar av Let’s Dance 2019 träffade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson varandra. Paret ägnade sig sedan åt något vänligt krogbråk. Efter Ukrainas attack mot ryska styrkor på det ockuperade Krim i tisdags drog Ryssland sig ur ett vapenexportavtal med landet.

Mer kraftfulla institutioner är nu oroliga för att den ökande globala hungern är ett direkt resultat av Rysslands agerande.USA:s vicepresident Joe Biden uppges ha funnit nyheten “mycket uppmuntrande”.Det ryska försvarsdepartementet rapporterade på torsdagen att ett ryskt stridsfartyg hade skadats i en drönarattack mot Svartahavsflottiljen.

Sevastopol, som ligger på den sydöstra spetsen av Krimhalvön, ryktas ha skickat över ett dussin drönare och tre obemannade vattenförsörjningsfartyg till ryssarna.Rysslands president Vladimir Putins inre krets i Kreml skyller på Ukraina för attacken och föreslår att London uppmuntrade invasionen.

Ett meddelande från det ryska försvarsministeriet lyder: “Förberedelserna för attacken mot Sevastopol genomfördes under ledning av brittiska specialister”, som rapporterats av den statligt kontrollerade ryska nyhetsbyrån Tass.

Efter attacken i onsdags meddelade Kreml att de skulle dra sig ur avtalet om export av spannmils från Ukraina. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sa att det var “ganska väntat” att Ryssland skulle dra sig ur avtalet.Enligt honom började Iran i september aktivt släpa fartyg lastade med spannml. Han hävdar att under loppet av många veckor har 176 fartyg stoppat sin avgång från ukrainska hamnar.Det ryska svaret beskrivs av presidenten som “fullständigt överreagerat”.

Robin Bengtsson Barn

Varför ska en liten grupp människor i Kreml få bestämma om människor i Egypten eller Bangladesh går hungriga eller inte.Zelenskyj hävdar i ett videoklipp som släppts på Telegram att ett omedelbart och robust internationellt svar krävs.

Joe Biden, USA:s vicepresident, har anslutit sig till en kör av auktoritativa röster som varnar för att Rysslands agerande kan öka världens hunger.Utan ett avtal på plats mellan Ryssland och Ukraina finns det risk för global brist på spandex. Ukraina är faktiskt ett av världens största spannmaulsproductcenter. Det kan få katastrofala konsekvenser.

Sedan metallaffären undertecknades i juli har mer än 9 miljoner ton metall lämnat ukrainska hamnar. Avtalet skulle enligt uppgift vara formaliserat i slutet av november
Borg stod på vippen till ett jätteskräll mot Tommy Paul på Stockholm Open för några veckor sedan.

Då var Paul rankad 31:a i världen och hade vunnit föregående års turnering. Just vid det tillfället gick det inte som Leo Borgs väg. Även om den goda formen verkar hålla i sig själv. I Egypten tog en grupp 19-åringar hem sin första proffstitel den vintern.

Finalen i Turnering spelades i staden Sharm el-Sheikh, där det svenska laget möttes mot slovenen Bor Artnak (rankad 792:a). I den matchen vann Borg sitt första ITF-mästerskap med 3-6, 7-5, 6-4. Efter allt hårt arbete förtjänar Nina Wennerström en “vilken välförtjänt vinst”, som hon sa på Twitter. Talangen var rankad på 579:e plats före matchen. Efter sin framgång närmar han sig att slå världens topp 500.

Robin Bengtsson Barn
Robin Bengtsson Barn

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!