Ronaldo Son Död

Sprid kärleken
Ronaldo Son Död
Ronaldo Son Död

Ronaldo Son Död – Ronaldo och hans flickvän, Georgina Rodriguez, har varit kopplade romantiskt i fem månader nu, och parets fans har ivrigt väntat på ett tillkännagivande. Ronalda meddelade att hon och hennes man väntade barn den 18 april, men tyvärr överlevde inte deras pojke förlossningen. Nästan omedelbart efter att han lagt upp den här uppdateringen, översvämmade hans följare kommentarsektionen med stödmeddelanden.

Det finns Manchester United-supportrar över hela världen. Vissa av hans följare har ett bättre intryck av honom än andra. Några av hans hängivna, som inte vet något om hans privatliv, har kammat nätet i ett försök att ta reda på hur många barn deras idol har fött. Om du strävar efter att gå med i raden av dessa hängivna följare, har du kommit till rätt plats. Det är ett nöje för mig att i följande stycken dela med dig av vad du behöver veta om Cristiano Ronaldos familj.

Följande inlägg är ganska sorgligt: Det är med den djupaste sorg vi måste meddela att vår pojke har gått bort. Det är den värsta smärtan en förälder kan känna. Vår lilla flickas födelse ger oss styrkan att möta detta nya kapitel i våra liv med optimism och lycka.

Tack så mycket till läkare och sjuksköterskor för all er vård och hjälp. Det tragiska inlägget avslutades med att paret varnade läsarna om behovet av “sekretess i denna mycket svåra tid”. Du är vår lilla ängel, vår pojke.

När han började prata med Hello!, öppnade han upp om sitt personliga liv, inklusive sin roll som pappa. Det har öppnat mina ögon för sanningar om kärlek som jag inte hade en aning om existerade tidigare. Det jag har lärt mig har väckt mig och gett mig mig ett nytt perspektiv på vad som betyder mest i livet. Att vara förälder och ta hand om min familj är utan tvekan det största privilegiet jag någonsin har fått.

Ronaldos tragiska förlust av sin späda son har drabbat även hans hängivna fanskara hårt. Detta var extremt uppenbart i kommentarsfältet i artikeln som erkände denna sorgliga nyhet. Bara födelsen av vår dotter ger oss styrkan att se fram emot detta ögonblick med optimism och glädje. Vi är alla mysiga på grund av den här mattan, skriver den portugisiska Instagramaren.

Ronaldo Son Död

Stjärnspelaren för Manchester United är pappa till fyra barn. Tillsammans med Rodriguez har han också en dotter som heter Alana Martina. New York Post rapporterar att tvillingarna Eva Maria och Mateo föddes via surrogat. Det är okänt vem Ronaldos biologiska far är, men Ronaldo Jr. är hans äldsta son. United spelar borta mot Liverpool i Premier League på onsdag. Manchesterklubben ligger nu på femte plats och har fortfarande chansen att ta sig till Premier League.

Följande är nyheter som har slagit rädsla i hjärtat hos alla fotbollsfans, och särskilt de som är bekanta med Cristiano Ronaldo. Den portugisiske landerövraren erkände den 18 april att en av hans tvillingar inte hade överlevt födelsen: “Det är med den djupaste sorg vi meddelar er att vår lilla pojke Vi är hjärtbrutna över denna förlust och vi ber dig respektera vår konfidentialitet under denna svåra tid. Till vår lilla pojke, du är vår ängel, och vi kommer alltid att älska dig, skrev spelaren.

Den oroväckande utvecklingen som inträffade under matchen mellan Liverpool och Manchester United skakade fotbollsgemenskapen till sin kärna. När de två klubbarna möttes på matchdag 30 i Premier League, applåderade alla fotbollsfans på stadion i en hel minut i den 69:e minuten för att hedra Cristiano Ronaldos nyförvärvade tröja nummer sju. Några andra grät tillsammans med You’ll Never Walk Alone för att visa hur mycket den här tragedin påverkade dem.

Efter tragedin fick Cristiano Ronaldo ett stort stöd, särskilt på sin Instagram: “Mina tankar går till dig och Georgina, bror. Marcus Rashford, en stjärna för Manchester United och England, förklarade berömt, “Jag är ledaren.” Förre Real Madrid-mittfältaren James Rodriguez önskade honom och hans familj “så mycket styrka.” “Min vän, jag skickar dig mina lyckönskningar och mina djupaste sympatier i denna riktigt svåra tid. Må Gud stärka ditt hjärta och vägleda dina steg på vägen, som Pele uttryckte det. Det kommer att finnas många människor som drabbas av detta tragiska försvinnande.

De goda nyheterna här kommer säkerligen göra Cristiano Ronaldo och hans flickvän glada. Måndagen den 18 april 2022 gick Medan Georgina Rodriguez in i världen. Hon förlorade senare ett av sina två barn. Det var fotbollsstjärnan själv som uppmärksammade situationen i ett känslosamt Instagram-inlägg. Ronaldos gravida fru fick missfall och förlorade sin pojke precis innan förlossningen. Det enda levande var den lilla flickan.

Det är med den djupaste sorg vi måste informera er om vår älskade hunds bortgång. Detta är den värsta smärtan en förälder kan känna. Vår lilla flickas födelse är det enda som ger oss styrkan att fortsätta gå igenom detta. Jag önskar dig lycka till och optimism. Tack till läkare och sjuksköterskor för deras engagemang och omsorg. Vi är hjärtbrutna över denna förlust och vi ber dig respektera vår konfidentialitet under denna svåra tid.

Ja, orden som Cristiano Ronaldo skrev i denna söndagsbön om lycka är hjärtskärande. Eftersom paret redan fick ett barn, Alana Martina, 2017 kommer hon aldrig att minnas sin yngre bror, som föddes när hon var nyfödd. Otroligt svår att förena med den portugisiska modellen och sexfaldiga Ballon d’Or-vinnaren. Den portugisiske landslagsstjärnan hade fått tre barn när han träffade sin nuvarande partner: sonen Cristiano Ronaldo Junior (född 2010) och döttrarna Eva och Mateo (båda födda 2017). Jag håller tummarna för att paret kan återhämta sig från detta fruktbara test.

Ronaldo Son Död
Ronaldo Son Död

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!