Sålde Sin Fru

Sprid kärleken
Sålde Sin Fru
Sålde Sin Fru

Sålde Sin Fru – I måndags inleddes en rättegång mot en 44-årig man som misstänks ha sålt sin 19-åriga fru till sexförbrytare.Mannen förmedlar delar av ryktesbruket. Men han nekar till att ha använt hennes speciella förmågor för att kontrollera honom, enligt hans advokat Lars Dahlström.

Dahlström uppgav i rätten att hans klient tror sig ha hjälpt 1800-talet med att sälja sex. Mannen inser att han har blivit ett mjukt mål för koppleri till följd av detta. Robert Näppi, anklagaren, hävdar att mannen använde 1800-talets kriminaltekniska verktyg.

Leden är gömd bakom några igenvuxna buskar. Den 19-åriga flickan var inte att se i rättssalen på en fredagseftermiddag. Hon fick vara med i diskussionerna som en så kallad “medhörning” efter lunch.2006 träffade en man en ung kvinna.

De presenterade sig ungefär i mitten av augusti året innan. Efter detta började han erbjuda sin unga dotter till olika män för ett pris. Enligt polisen sålde han henne till över tusen män. Man tror att händelserna ägde rum på ett hotell i Stockholm, en lägenhet i Upplands Väsby och många lägenheter i Göteborgs stad.

Sedan dess har mannen stulit majoriteten av pengarna.Därför använder han alternativa grovt koppleri och koppleri i sitt umgänge med män. Dessutom står han inför flera fall av våldsam misshandel mot en ung flicka på Gotland. Dessutom är han misstänkt för bedrägeri, rättsförseelser, medhjälp till spridning av könssjukdomar, främjande av barnmisshandel och användning av barn för sexuell tillfredsställelse.

Tillsammans med honom har en 35-årig kille tillkallats för att få hjälp med och råd om grovt koppleri. En 32-årig kille ska ha köpt sex av en 19-åring.Ingela Hassius påstådda monetära sexövergreppsuppgörelse är värd 230 000 svenska kronor.

Den första juni är då rättegången mot 44-åringen för mordet på en ung gotlännings flicka börjar på allvar.Den 39-årige man som dömdes till ett års fängelse för koppleri i tingsrätten får skärpt straff i hovrätten eftersom både den åtalade och den åtalade har överklagat sina straff.

Till skillnad från tingsrätten menar högsta domstolen att koppleriet ska behandlas som en grovt, varför mannen döms till två års fängelse.Inom sin lägenhet i Sundsvall har mannen sålt sin fru och fyra andra kvinnor till sexarbetare.

Enligt en lokaltidning i Sundsvall har en man annonserat efter kvinnligt sällskap, köpt överkroppar och tagit emot pengar från sexpartners. Enligt Sven-Erik Alhem, som skriver för Kvällsposten, är detta helt nytt och skrämmande.

Detta är relevant för att polisen tvingade Malmödomaren Monica Nebelius att lämna protokollet där en 14-årig tjej anklagades för att ha sex med en kille som är dubbelt så gammal som hon.Enligt Sven-Erik Alhem är den viktigaste regeln att klagande ska skickas till Klagomålsmyndigheten och tilltalade ska hänskjutas till domstolen.

Sålde Sin Fru

Nu har vi den ovanliga omständigheten att polisen tillåter en civil att avgå från tjänsten mitt under en aktiv jakt. Sven-Erik Alhem sa till KvP att denna utveckling är ytterst oroande eftersom den innebär ett erkännande från polisens sida att de inte kan skydda vittnen till sexuella övergrepp på ett adekvat sätt.

Den tilltalade är också orolig för att utvecklingen sprider sig och att både företrädare för försvaret och vittnen skulle bli för skrämda för att träda fram.Han liknar det vid den hypotetiska situationen där premiärministern avgår från sitt uppdrag av oro för nationell säkerhet.

Personligen tror jag att det är ett bra exempel. Vad skulle konsekvenserna bli nu? Man kan inte agera så här i en demokrati, säger han. Efter att ha blivit utskickad för varma och trakasserier, flyr Rdman Monica Nebelius det berömda kopplerimlet i Malmö. En 14-årig pojke rymde från sitt fosterhem och greps senare vid flera tillfällen för grova sexualbrott begångna av män över 18 år.

Hennes fall behandlades första gången i rätten förra veckan och Monica Nebelius var den första som utsågs till vinnare.Men dagen efter hade Björn Hansson, köksmästaren, ersatt henne.Hans medarbetare hade blivit sjuk, sa han, och en ny hushållerska och en ny namnkille kommer att tas in.

Hon är i dålig form; hon verkar ha blivit sjuk. Jag kan inte offentliggöra några detaljer eftersom de handlar om personlig integritet. Tingsrättens högsta kock, Eva Wendel Rosberg, sa då till Sydsvenskan att om individen önskade det så kunde hon göra det när hon kände sig fysiskt och mentalt kapabel till det.

Det har dock precis kommit fram att Monica Nebelius har blivit utpekad för het, och polisens personsäkerhetsenhet har gett henne tillstånd att göra rent om det inträffade.Den 14-åriga flickan i hjärtat av uppdraget åkte i våra bilar från sitt fosterhem till Rosengrd vid två olika tillfällen.


Enligt historien utnyttjades hon sexuellt av ett antal män den 17-18 mars, på en allmän toalett i Rosengards centrala område, i en Rosengard-lägenhet, på en Rosengard-klubb på Norra Grängesbergsgatan och i ett Rosengard-garage.


När Flicka vaknade igen den 12 april skulle hon ha fått ett gott gråt över att en 51-årig man hade legat med henne.Två män står åtalade för flera brott inklusive människohandel och grov misshandel mot barn.Allmänheten inbjuder till katastrof.

Sålde Sin Fru
Sålde Sin Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!