Sanna Nielsen Gravid Igen

Sprid kärleken
Sanna Nielsen Gravid Igen
Sanna Nielsen Gravid Igen

Sanna Nielsen Gravid Igen – Sanna Nielsen födde sin son Gibson i oktober förra året. Hon och hennes sambo Joakim Ramsell tog med sin nyfödda på turné en månad efter att hon fött barn. Snart intar Sanna scenen på Allsongs ännu en gång, och Gibson kommer att vara nära, men utom synhåll.

Aldrig kommer du att se honom i publiken. Detta är för hans eget bästa. Sedan blir det upp till honom att fatta ett beslut. Hon förklarar, “Jag tycker om att skriva om honom, men skulle föredra att hålla honom anonym så länge som möjligt.” Sedan flytten till Tyresö har Sanna Nielsen gjort sig hemmastadd i Norrby trädgårdskafé. Det är där hon regelbundet stannar till för lunch och kaffe när hon jobbar i krokarna.

På sommaren, när allt blommar, är det hisnande. Bekväma och serverar läckra pannkakor. Sedan hon var en liten flicka har pannkakor varit en av hennes favoritfrukostmat. Hon minns att hon åt det varje gång hon besökte sin mormor i Norraryd, Blekinge.

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har hittat en kamrat som tycker om att laga frukost åt mig. Nästa morgon väckte han mig och sa: “Du, mors dag är snart här, vill du ha pannkaksfrukost då?” Jag uppskattar det. Vilken liten hand. Jag uppskattar att du litar på mig och låter mig följa med på ditt äventyr genom livet.

Sanna sa på Instagram efter hennes barns födelse, “Livet förändrades på ett ögonblick när du kom till oss, och vi njuter av varje ögonblick.” Just när Jocke skulle gå med spädbarnet steg han fram för att ta farväl. Fanny svarar “Vad fin du är” och sedan delar hon och Sanna en passionerad kyss innan Fanny går.

I det här fallet är det Sanna som strålar. Det har gått ungefär tio år sedan vi sågs senast, men förtrogenheten i ögonen är oförändrad. Men en ny fred har också etablerats. Det är garanterat att jag kommer att uppmärksammas. Det är sant att Jocke är fantastisk. Jag deltog faktiskt i festligheterna året innan också.

Efter mycket övervägande sa jag till honom att jag väntade. För oss trodde jag att det var betydelsefullt, men jag tvivlar på att någon annan gjorde det. Jag var också rädd att om jag avslöjade min graviditet skulle det bli allmänt känt och inte bara min. Även om något hände föredrog Sanna att vänta så länge som möjligt.

I ärlighetens namn hade jag mycket problem med det. En pannkaksfrukost senare bestämde jag mig: Mors dag är dagen jag ska berätta för er. Det var en trevlig tid, en månad innan “Allsngen”, och det kändes jättebra. På Allsngscenen ville jag inte att det skulle bli en “överraskning”, så jag lät alla veta innan. Gibson Ramsell, son till Sanna och Joakim, föddes i slutet av oktober förra året.

Moderskapets känslomässiga omvälvning är överväldigande. Gibson har både rätten och plikten att sträva efter lycka. Att lära känna hans krav är ett måste. Jag använder Google till allt. När en nybliven mamma kommer hem från sjukhuset får hon inga instruktioner. Det har bara gått ett tag, bara några månader.

Vi har varit här ett tag nu och försökt komma på hur vi ska få livet att fungera. Min pappa och jag är en fantastisk duo. Nu känner jag att vi är en riktig familjeenhet. Det är underbart och roligt att vi har blivit en familj. Sekretess är säkerställd. När det gäller framtiden så lever jag i nuet. Att vi kunde få Gibson har inte gett mig något annat än glädje och tacksamhet. Förra sommaren, när Joakim klumpade på en Gibson, kom paret på namnet på sin son.

Sanna Nielsen Gravid Igen

Wow, det är en hip moniker. Visst, det var så vi kände. Vi visste inte könet på bebisen, men Jocke och jag valde namnet eftersom vi älskade det och inte hade något bättre. Ur mitt perspektiv var det en ung hane. Denna lilla gentleman överraskade alla genom att vara en autentisk Gibson. Jag tror att vi kan se mycket av oss själva i honom.

Han verkar inte passa någon av de traditionella föräldrarollerna. Babybilder på Jocke och jag har visat att vårt utseende var slående lika. Gibson är bara ett välbalanserat varumärke. Även om han ständigt sparkar på benen är han en otroligt lugn nyfödd.

Sanna och hennes sambo tog med sin nyfödda pojke på sin första roadtrip när han var en månad gammal. De fick sällskap av Sannas högstadiekompis Johanna och Gibson.Kompisen tittade på barnen i hela 90 minuter som Sanna och Joakim uppträdde. Gibsons lilla kroppsbyggnad, resonerar hon, förenklade saken. Tidigare än jag ammade honom och vaggade honom till sömns. Vi sa godnatt och jag gav honom till Johanna.

När Gibson inte kunde somna, fortsatte han bara. När jag gick ut på scenen var han den sista jag sa farväl till. Strax efter att mitt framträdande var slut rusade jag backstage för att byta om till mina bekväma byxor och ta emot honom en gång till. Sedan började han bli hungrig och behövde amma. Magi hände där.

Sanna Nielsen Gravid Igen
Sanna Nielsen Gravid Igen

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!