Shervin Razani Fru

Sprid kärleken
Shervin Razani Fru
Shervin Razani Fru

Shervin Razani Fru – Shervin Razani flyttade till Sverige från Iran när han var åtta år gammal. Sedan dess har han byggt företag, blivit en TV-kändisinvesterare och fått gåvor direkt från kungens händer allt för att han inte kan låta bli att vilja vinna till varje pris.

När allt verkade redo att gå i sjön efter Lehman Brothers kollaps tog han en sista chans och lyckades rädda sitt företag.Jag går all in eller inte alls. Shervin Razani, vice vd för mänskliga resurser på Jurek, ser möjligheter där ingen annan gör det. Landets nummer två tjänsteman vill ersätta uttrycket “ung och hungrig” med “driven och hungrig”, och hans strategi bygger inte på politik utan på människor och deras förmågor. Lika mycket som han tycker om att förhandla affärsavtal, tycker han också mycket om att interagera med människor.

Den nuvarande stabschefen, Shervin Razani, har ingen personalpolicy på plats. Mangfald måste genomsyra varje aspekt av företaget. Som företagare och entreprenör anser han att kulturen bör bo hos individer snarare än institutioner.

Om du behöver sätta en policy har du redan gjort ett misstag eftersom det betyder att du inte har arbetat med tillräckligt med arbetskraft på bordet du sitter vid. Det du just läste är min åsikt. Hans tillvägagångssätt har alltid varit att basera sina beslut enbart på hans expertis och bortse från externa faktorer. Alla, oavsett ålder, ras eller bakgrund, ska ha samma möjligheter och förutsättningar på arbetsmarknaden.

Shervin Razanis största företag är bemanningsföretaget Jurek, som främst sysselsätter akademiska yrkesverksamma som jurister, ekonomer och personalspecialister. Här registreras företagets löner. Personalen är ett tvärsnitt av samhället och i ledningsgruppen ingår lika många kvinnor som män.

Ändå smittar de mångas arbete över på torget och den offentliga debattens område.Idén till Jurekbarometern väcktes av sloganen “Jurek för ständig statistik över hur olika jobb används.” Hur många intervjuer behövde du gå på innan du äntligen fick ett jobb? Hur var lönekraven du ställde vid din första intervju jämfört med de vid intervjun där du slutligen anställdes.

Siffrorna talar sitt eget unika språk. Hur snabbt du får ett jobberbjudande och hur mycket pengar du tjänar bestäms mindre av dina förmågor än av din ålder, din familjs förmögenhet och din bakgrund i allmänhet. Vi ser att män har högre löneförväntningar direkt och måste leta efter mer omfattande anställningsmöjligheter innan de erbjuds en tjänst. Det behöver bli fler intervjuer med kvinnor, vilket i slutändan leder till att deras ekonomiska krav minskar.

När du lägger till din djupa kunskap om den invaderande styrkan stiger dina förväntningar naturligtvis. Du måste börja avfärda ditt eget värde, som Shervin Razani uttrycker det. Stora mängder av Shervin Razinis resurser har ägnats åt att sprida kunskap och skapa debatt och opinion med hjälp av siffrorna, som nyligen fått stor spridning.Jag tycker att det är vårt ansvar att påverka näringslivet och åstadkomma förändring.

Shervin Razani Fru

När en anställd når pensionsåldern är de berättigade till full pensionsförmåner och 90 % av sin årslön i Shervin Razinis privata verksamheter. Han är inte utbränd på deltaarbete.Många människor vill återvända till arbetskraften efter att ha fått barn, men att göra det kommer på bekostnad av lägre inkomster, mindre pensioner och färre karriärmöjligheter. Ännu viktigare, jag har märkt att många människor envisas med att dela ut hundratals procentenheter under några omständigheter. Därför bryr jag mig inte om det inte finns mycket specifika ord för det.

Så länge du gör ett bra jobb och dina kunder är nöjda, vilket är något som är viktigt, är dina anställda fria att sätta sina egna arbetsscheman. Då är det bra att komma ihåg klockan 3 varje dag. Några av sanningarna bakom Shervin Razanis påståenden inkluderar det faktum att han ser möjligheter där ingen annan gör det.

Medan han fortfarande gick i skolan började han rekrytera och utbilda anställda och valde att investera i människor som de andra bemanningsföretagen inte hade tänkt på. På alla tänkbara sätt fungerade det. Nyligen lanserade han ett program riktat till personer med lång arbetslivserfarenhet.

Många äldre, särskilt kvinnor som har arbetat inom spänd administration, har haft svårt att få arbete den senaste tiden. Den har dock fortfarande mycket massa att ge bort. Redovisningsekonom är ett nischområde, så vi lanserade ett utbildningsprogram riktat till dess utövare tidigare i år. Efter att ha fått certifiering är du garanterad anställning inom 12 månader. Många människors karriärer har fått ett oväntat lyft av projektet, och jag kunde inte vara stoltare över att vara en del av det.

Han insisterar dock på att han inte är en välgörenhet.Jag tycker det är coolt, men jag driver ett företag, så det kan jag inte göra. Jag arbetar på det här sättet eftersom det är rätt affärsbeslut. Människor som arbetar med Shervin Razani vet att han ställer mycket höga krav.

Det är så enkelt som a och o att leverera vad du har lovat. Han känner sig mest nöjd när han återvänder hem till sin familj i slutet av arbetsdagen, i vetskap om att han och hans kollegor har åstadkommit något värdefullt. Att ha ett sammanhållet team är viktigt för mig, så jag försöker alltid tänka på sätt att samarbeta med andra.

Personligen tycker jag att det är fantastiskt att komma hem från jobbet och känna att man har åstadkommit något med sin familj. Det ger ett överflöd av vitalitet. Shervin Razani är en svensk entreprenör som föddes i Iran 1978. Han har grundat ett flertal företag inom olika branscher; tre av dessa företag är värda över en miljard dollar.

Shervin Razanis självgrundade företag är värt över 320 miljoner svenska kronor och sysselsätter cirka 350 personer i fem olika branscher. Jurek Rekrytering & Bemanning grundades 2006 och är nu ett av Sveriges främsta rekryterings- och HR-konsultföretag. Inspirationen till Jurek fick Shervin när han var student vid Stockholms universitet och började hyra ut studierum till professorer inom olika studieområden, som ekonomi och juridik.

Shervin Razani Fru
Shervin Razani Fru

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!