Shima Niavarani Pojkvän

Sprid kärleken
Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Shima Niavarani Pojkvän – Åkare som 35-åriga Shima Niavarani, som kommer att spela i Stjärnorna på slottet 2021, kommer att vara bland deltagarna det året. Hon är en visionär som gillar att röra upp saker här och där.

Shima Niavarani har varit väldigt öppen med sina känslor i ämnet kärlek. Vid femtio års ålder kommer hon officiellt att bli en “person för alla tider”, som hon uttrycker det. Och när det kommer till riktigt nära människor har Shima sådana i sitt liv; hon tror verkligen att det är svårt att släppa in folk.

Eftersom jag bryr mig om någon kommer jag att göra det resten av mitt liv. När jag når min femtioårsdag kommer jag officiellt att vara en “för alla tiders” person. Och detsamma gäller för vänskap. Shima avslöjade tidigare i en intervju med Aftonbladet att “om du får in mig på skinnet ordentligt kan du ringa mig klockan tre på morgonen, för fullt, och be om hjälp.” Med det fortsatte hon.

Jag kunde lätt komma ut i mina underkläder och trakassera någon, även om vi inte setts på flera år.När Shima Niavarani bara var fyra år gammal emigrerade hon och hennes pappa till Sverige från Teheran i Iran. De lämnade bara allt bakom sig.Men efter en lång resa via Turkiet och sedan Schweiz återförenades hon och hennes pappa med resten av familjen. Shimas mamma och bror hade rest till Sverige året innan.

Vi gick från att leva över våra tillgångar till att leva med praktiskt taget ingenting, en genuin arbetarklasslivsstil där vår familj skrapade förbi på det absolut nödvändigaste. Shima har sagt till Aftonbladet och gjort ett definitivt uttalande, “Vi kunde aldrig tillåta oss själva att göra någonting – inte gå i skolan, inte göra någonting.”

Därför återvände jag varje september till skolan klädd som Wednesday Addams, matriarken i den ökända Addams-familjen, komplett med svart hår och en röd hy.Shima har för närvarande inga barn, men hon har svårt att föreställa sig en framtid utan dem. Skadespelerskan beskriver sig faktiskt som en djupt familjefokuserad person som också är omtänksam och vänlig.

Jag tycker verkligen om att vara runt barn. En dag vill jag ha en stor familj, sa Shima till tidningen. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan många barn. Hon lärde sig själv alla aspekter av spelet av asätare. Efter att ha lämnat Iran gick Shima Niavaranis familj från en medelklassmiljö till en med få materiella ägodelar och färre sociala möjligheter.

Ingen har hjälpt mig; min mamma hade inga släktingar som jobbade i registret och kunde släppa in mig igen genom bakdörren, säger hon.Hennes vrål i TV 4:s “Sjölyckan” fängslar en miljon tittare. Han har fått en ledande roll på teatern. Och folk på gatan kallar henne ofta för “polisen” efter hennes porträtt av en polis i den svenska tv-serien Gosmamman.

Det är två ishockeyspelare. Två system. Två av branschens first movers bland utlandssvenskar. Våra värdar är Shima och Shebly Niavarani. Shebly säger: “Jag är glad och stolt när unga skateboardåkare från andra länder berättar för mig att de såg mig och tänkte: “Kan du, det kan jag också.”

Shebly Niavarani, som är 38 år gammal, får mer hyllningar än hon någonsin har fått för sin huvudroll i “Ond”, en Pulitzerprisbelönt amerikansk pjäs som just nu visas på Stockholms Stadsteaters och kommer att fortsätta göra det till åtminstone den 30 maj.

Vi har sett Shima Niavarani på TV ett antal gånger; vi kanske till och med känner igen hennes namn; hon är en mycket attraktiv kvinna. Och hon är en skicklig schackspelare såväl som en skicklig författare och sångerska.

Shima Niavarani Pojkvän

Nu sänds på TV4 och se henne och fem kända stjärnor sambo i en vecka i “2021”. Den nya säsongen har premiär den 2 januari klockan 20:01 GMT. Skateboardåkaren Ola Rapace är den första att berätta om sitt liv.

Dagen börjar med ett bråk som bedövar de andra riddarna, och alla undrar om Ola kommer att kunna övertyga dem om att hans “bad boy”-rykte är oförtjänt.När fem vänliga riddare anländer samtidigt till ett slott uppstår kaos och skratt uppstår.

Årets Stjärnorna på slottet inkluderar mötet med Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen, Charlotte Perrelli och Ola Rapace. Årets spelplats är anrika Lejondals slott, där det spelades spel även under föregående år.

Shima Niavarani är en svensk skridskoåkare, skådespelerska, regissör, ​​sångerska och låtskrivare som föddes i Teheran 1985. Hon har medverkat i närmare femtio filmer, tv-program och teateruppsättningar. Hon har nominerats till en Golden Globe för sitt arbete som den bästa kvinnliga skridskoåkaren i TV- och filmproduktioner som “30 grader i februari”, “Allt Faller” och “She’s Wild Again Tonight”.

Som 19-åring framförde hon sin egen prisbelönta produktion av “Autodidakt I en enmansakt” på Riksteatern och beskrevs som en modern renässanskvinna.
Jag var ungefär halvvägs mellan 19 och 30 år när jag först intog scenen. Varje kväll tränade jag och spelade samma spel.

Jag förlorade många, många privata år bara genom att behöva stå på scen. Hon är känd för sina roller som Pippi i TV4-serien Boy Machine, Lily i filmen Sjölyckan och Maiken i filmen Allt Faller. 2016 uppträdde hon i Globen och Scandinavium med Eddie Izzard, där hon skrev sitt eget manus.

Hon har också talat vid och skrivit för 20-årsfirandet av QX Gala 2016 och 2017. Dessutom har hon bidragit med egen musik till en mängd olika projekt, bland annat Allsong på Skansen, Moraeus med fler, och tidigt i sin karriär på festivaler som Hultsfred, Arvika och Popaganda.

Shima Niavarani Pojkvän
Shima Niavarani Pojkvän

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!