Sofia Geite Familj

Sprid kärleken
Sofia Geite Familj
Sofia Geite Familj

Sofia Geite Familj – Sofia Geite har tillsammans med sin man, sportjournalisten Johan Edlund, välkomnat två barn till världen. Esther, hennes treåriga dotter, och hon har just nu det trevligt tillsammans. Hon kallade det “magiskt” i ett Instagram-inlägg. Sportjournalisten Johan Edlund är 49 år, medan TV4-programledaren Sofia Geite är 38. De knöt ihop säcken och nu omfattar deras blandade familj två små.

Ceremonin ägde rum den 12 december 2018 i S:t Laurentii kyrka i Söderköping och paret utbytte löften. Efter detta var flera uppmärksammade personer, som TV4-kollegan Maria Forsblom och BWO-sångaren Martin Rolinski, på Carin da Silvas bröllop. Det senaste året har 37-åriga Sofia Geites popularitet bland TV4-tittarna ökat. Det är hon som varit värd för Nyhetsmorgon och Efter fem i svensk tv. I många år har Sofia jobbat på kanalen och det var där hon träffade sin numera man, 49-årige Johan Edlund.

Jessica Almenäs, 44, är journalist på TV4 och har en bra relation med Sofia på grund av Johans tidigare engagemang med henne. När jag först träffade Johan arbetade vi båda på samma företag. Vi har alltid kommit bra överens; Jessica är en sådan person som behandlar andra med respekt, och vi känner likadant för henne. Enligt en intervju hon gav till Hänt plus tidigare i år berömde Sofia systemet för att det “fungerar strålande” och konstaterade att “det inte är några oväntade saker”.

Ämnet för profilen i Nyhetsmorgon är en annan betydelsefull person i Sofias liv. Åldersmässigt är Maria Forsblom 33 år. Kvinnorna är mycket nära vänner på grund av den tid de tillbringar tillsammans. Vissa TV4-tittare har till och med påpekat att de inte kan säga om Maria och Sofia är släkt.

Relationer som kommer att vara för evigt. Sofia Geite, vars exman nu dejtar någon annan, diskuterar sin historia tillsammans med För Hänt. I varje aspekt av sitt liv har han utmärkt sig. Innan jag och Johan träffades var Jessica anställd på TV4. Hon säger till Hänt att det är därför vi båda har arbetat inom samma område tidigare och fortsätter att göra det nu. Hon är lättad över att höra att hennes familjs konfiguration är stabil.

Det är ett spännande ögonblick eftersom vi sitter tillsammans och har för avsikt att fira Jacks födelsedagar som en grupp. Att Jack och jag kan träffa hans släktingar är en välsignelse. Inte nödvändigtvis förväntat att gå på det här sättet alls. Men för oss har detta praktiskt taget alltid varit fallet, och vi kunde inte vara gladare över det. På grund av hennes höga prestanda förtjänar hon att behålla sitt jobb. I det här avsnittet spelar Jessica Almenäs programledaren.

Jessica Almenäs är just nu i samma handbollsliga som maken Patrik Fahlgren, 35, som hon delar vårdnaden om deras 4-årige son, Sam. Hennes son Dylan Hansen, då 12 år gammal, bestämde sig för att gå i sin pappa Tony André Hansens fotspår och bli hoppryttare. Maria har sagt till Hänt att det är en stor eloge att bli jämförd med en så vacker ung dam. Maria Forsblom tillbringade mycket tid borta från Nyhetsmorgon i somras. Istället har en syn på hennes vän Sofia som också finns i lådan fått publiken.

Efter det var hon värd för programmet tillsammans med sin After Five-kollega Axel Pileby, 31. Även efter att den mycket älskade duon bröt upp i augusti har Sofia fortsatt att synas som gäst i programmet.

Hennes Instagram-följare får en titt in i hennes liv, som främst består av hennes personliga och professionella relationer. Då och då delar hon med sig av bilder på sina två döttrar, Elsa och Ester, till Instagram, och det finns även några inlägg om Jack, ungen Johan Edlund har med sin ex-flickvän Jessica Almenäs.

Sofia Geite Familj

Sofia och Johans äldsta barn, Elsa, fyllde sju år förra veckan. Biografin på Nyhetsmorgon, som nu innehåller en bild på flickan, hyllar familjens nyvunna glädje. “Det har gått sju år sedan den dagen jag först såg min stora, fina och söta Elsa. Jag tackar Gud varje dag för att jag får vara hennes mamma “Att skriva är en form av självuttryck för henne.

När han gifte sig med kvinnan han alltid hade drömt om, fick han en chans som var en gång i livet. Det var spännande trots spänningen och ångesten. Ett antal personer i rummet höll på att torka bort tårarna. Johan Edlund sa till SportExpress att det var “obeskrivligt” att han kunde dela det med sina kompisar.

Elsa, 7, och Ester, 3, är avkommor till TV4-stjärnorna som är gifta sedan många år och har två vuxna barn. De har en son som heter Jack, som föddes 2012 till Jessica Almenäs och Edlund. I en tidigare intervju med tidningen Hänt plus diskuterade Sofia sin vänskap med Johans ex-flickvän Jessica.

Jessica är en vacker person som är utmärkt på alla sätt och vis, och vi har alltid kommit utmärkt överens med henne. Det är inga problem och systemet fungerar perfekt. Stämningen dem emellan verkar vara positiv. Enligt ett Instagram-inlägg av Jessica träffades hon och hennes ex-pojkvän, tillsammans med hans nuvarande fru Sofia Geite, för att firafödelsen av deras baby Jack.

Hon skrev, “konstig natt som inkluderade en grillbrand som måste släckas med en slang, 3-åringar som skalas, en evigt lekande fiskedamm och en elimineringstriumf i Maine av vårt damlag.”Därefter berömde folk familjen för att de kunde hedra Jacks liv som en enhet.

När föräldrar kan hantera hjärtesorgen av en trasig relation på ett hälsosamt sätt, gynnar det deras barn. “Grattis till din framgång, Jack, och lyckönskningar för framtiden”, skrev en av mina fans. Esters get-relaterade funderingar Sofia Geites Instagram-följare är insatta i intima detaljer om hennes liv, inklusive hennes relationer med nära och kära och kollegor. Hon har gjort Instagram-bilder med sin nyfödde son Jack förutom sina äldre barn Elsa och Ester.

Sofia Geite Familj
Sofia Geite Familj

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!!!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vänligen stödja oss genom att inaktivera denna annonsblockerare.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!